Topic: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului
4579 posts, 1098890 views
📖 Pagination options
- realistul
-
Posted:
-
Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului
realistul
Rigola este lângă perete, nu foarte adâncă...
)
Rigola este lângă perete, nu foarte adâncă...
- TibiV
-
Posted:
-
TibiV
Userul caf de pe PUM a făcut nişte poze aseară la ora 20...
A dispărut placa de oţel...
http://i.imgur.com/LrOHWAJ.jpg
(Poza are peste 2 MB, aşa că pun doar link)
- realistul
-
Posted:
-
realistul
Super. Și noi am rămas cu enigma
). Ce era sub placă... Avea și un profil metalic pe care se sprijinea.
Super. Și noi am rămas cu enigma
- BIGRED1984
-
Posted:
-
BIGRED1984
Da, ieri cat s-a lucrat la placa s-a circulat peste pasajul nou, o banda pe dreapta una pe stanga placii...
si sincer nu sunt sigur ca a disparut , o sa ma uit mai atent, dar pare ca au turnat peste ea ...parca prea repede au terminat
Da, ieri cat s-a lucrat la placa s-a circulat peste pasajul nou, o banda pe dreapta una pe stanga placii...
si sincer nu sunt sigur ca a disparut , o sa ma uit mai atent, dar pare ca au turnat peste ea ...parca prea repede au terminat
-
- danutzu_2910
-
Posted:
-
danutzu_2910
Deci, ramane o intalnire pentru sambata dimineata?
Deci, ramane o intalnire pentru sambata dimineata?
- realistul
-
Posted:
-
realistul
La 10, in alveola la Arhive? Oricum nu o sa pot sta mult. Va trebui sa fiu la 11 00 in alt loc. Dar să ne cunoaștem macar. Mi-ar face mare plăcere.
La 10, in alveola la Arhive? Oricum nu o sa pot sta mult. Va trebui sa fiu la 11 00 in alt loc. Dar să ne cunoaștem macar. Mi-ar face mare plăcere.
- TibiV
-
Posted:
-
TibiV
Am ajuns la un desktop si am facut resize...
Pozele de aseara de la ora 20 cu "fara placa" ...

Restul pozelor aici: http://forum.peundemerg.ro/index.php?topic=30.msg153676#msg153676
TibiV wrote:
Am ajuns la un desktop si am facut resize...
Pozele de aseara de la ora 20 cu "fara placa" ...

Restul pozelor aici: http://forum.peundemerg.ro/index.php?topic=30.msg153676#msg153676
- Alex1234
-
Posted:
-
Alex1234
Tocmai am trecut prin intersectie. Se lucreaza in continuare destul de alert. Cu siguranta peste 50 de muncitori.
Tocmai am trecut prin intersectie. Se lucreaza in continuare destul de alert. Cu siguranta peste 50 de muncitori.
- misterr
-
Posted:
-
misterr
Păi lucrează mai de frică, mai de plăcere...

Păi lucrează mai de frică, mai de plăcere...
-
- danutzu_2910
-
Posted:
-
- Alex1234
-
Posted:
-
Alex1234
Un mix de frica si sila ar fi mai potrivit. Un medicament anti-vomitiv ar putea solutiona problema.....
Un mix de frica si sila ar fi mai potrivit. Un medicament anti-vomitiv ar putea solutiona problema.....
-
- danutzu_2910
-
Posted:
-
danutzu_2910
Ma roade o intrebare: au pus balize si pe sensul celalalt?
Daca nu au pus, atunci se va circula doar pe relatia Vacaresti- Nitu Vasile, pe ambele sensuri...
Ma roade o intrebare: au pus balize si pe sensul celalalt?
Daca nu au pus, atunci se va circula doar pe relatia Vacaresti- Nitu Vasile, pe ambele sensuri...
- Alex1234
-
Posted:
-
Alex1234
Poate e mai bine asa....sa poata lucra muncitorii fara riscuri...iti imaginezi ce se intampla daca intra o masina in schelajul pe care lucreaza ei? Eu insa nu cred ca se va da drumul daca nu se poate face receptie partiala....cineva trebuie sa semneze ceva...sa isi asume...Astaldi sigur nu o sa accepte riscuri de natura legala aferente circulatiei "ilegale"...
Si nici stirista nu o sa isi asume...eu sincer nu mi-o pot imagina asumandu-si ceva...orice....in afara de avantaje personale...asa ca la intalnirea de "grup" prevad multe injuraturi....
Poate e mai bine asa....sa poata lucra muncitorii fara riscuri...iti imaginezi ce se intampla daca intra o masina in schelajul pe care lucreaza ei? Eu insa nu cred ca se va da drumul daca nu se poate face receptie partiala....cineva trebuie sa semneze ceva...sa isi asume...Astaldi sigur nu o sa accepte riscuri de natura legala aferente circulatiei "ilegale"...
Si nici stirista nu o sa isi asume...eu sincer nu mi-o pot imagina asumandu-si ceva...orice....in afara de avantaje personale...asa ca la intalnirea de "grup" prevad multe injuraturi....
- Metamorph
-
Posted:
-
Metamorph
@danutzu
S-au pus pe pozitii balizele si pe sensul celalalt.S-au trasat si marcaje galbene din care reiese ca se va circula pe banda 2 a fiecarui sens.
@danutzu
S-au pus pe pozitii balizele si pe sensul celalalt.S-au trasat si marcaje galbene din care reiese ca se va circula pe banda 2 a fiecarui sens.
📖 Pagination options