Zona metropolitană BucureștiLucrări de modernizare și extindere a infrastructuriiLucrări finalizate începând cu anul 2006Pasaj Subteran Piața Sudului (INAUGURAT 23.07.2017)

Topic: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului

4579 posts, 1099011 views

Go to page:  1  ... 265 266 267 268 269 270 271  ... 328

📖 Pagination options
Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului realistul

Am fotografiat. Asfaltează rampa ieșire Văcărești.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului subway guru

Adrian Rosca wrote:
misterr wrote:
Cred că nu am fost înțeles... Problema pe care am semnalat-o era că, indiferent ce ar fi (borduri sau borduri-rigole), trebuiau montate înainte de a așterne asfaltul:

Asta daca le ai aprovizionate inainte de a asterne asfaltul. Daca nu, le pui ulterior, intr-un fel sau altul.

Iar daca ati citit cu atentie, nu va fi niciun fel de receptie saptamana asta, partiala sau nu. Daca se da drumul la circulatie, va fi in regim de santier, pe raspunderea exclusiva a constructorului.

Eu as zice ca e mai corect asa, intre doua materiale cu comportari si proprietati complet diferite e mai normal un rost umplut cu mastic bituminos care sa le 'acomodeze' reciproc...
:bere:

TibiV wrote:
Se pare ca acea "comisie" de la Primarie a dat verde...
Dar nu pentru vineri, ci pentru sambata...
In urma cu o ora colegul vasile a postat "dincolo"...

vasile wrote:
Sambata dimineata sa aveti grija pe unde intrati cu masina in pasaj!

E mai prudent asa, sâmbăta e traficul mai lejer, vinerea e nebunie totala...

Din ce am fotografiat astăzi după amiază, se vede și pe ieșire Văcărești, aceeași ,,rigola" sau ce va fi. Asfaltul arata impecabil turnat. Vom vedea la rulare. Tuburile de văd și azi in foto umflate, semn că se lucrează în subteran.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului TibiV

Mai fratilor, poate nu o sa credeti, dar numai in aceasta luna, luna aprilie (pana azi, 26) in topicul asta s-au postat 25 de pagini...
Adica 10% din topic.... ;)

Dar, hai sa vedem cum procedam cu o problema extrem de urgenta....

realistul wrote:
Facem o întâlnire la deschiderea pasajului? Poate reușim să ne cunoaștem și noi. Cine e de acord, și dacă nu exagerez cu ceva.

TibiV wrote:
.  
Intalnirea de la deschiderea pasajului am "antamat-o" de aproape 2 ani, daca imi amintesc bine "se bagasera" cativa colegi si se stabilise si bauta "de rigoare" de dupa eveniment...
Cu cat vom fi multi "muncitori cu ochiul la pasaj", cu atat mai bine...

danutzu_2910 wrote:
@TibiV
Eu fiind din cartier nici nu concep sa nu fiu la ...taierea panglici. Chiar si daca e la ora 14...
Am indurat prea mult ca sa nu trec printre primii prin pasaj.
:lol:  :lol:  :lol:
Deci, sunt pe lista in mod clar!

Se mai baga cineva ?...
Stabilim o ora, un loc de intalnire, ceva... ? Dar nu cu noaptea in cap ;)

Robert, de ce nu vorbesti direct cu dl. Grigorie Verenciuc, seful de santier de la Astaldi pentru o vizita de 'previzualizare' pedestra de sfanta Vineri???...nu cred ca v-ar refuza la cat ati muncit si voi pentru proiectul asta!
Daca nu ai numarul lui de telefon, ti-l dau eu si-i spui ca-l ai de la mine!
Hai, oganizati-va!
:mrgreen:

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului danutzu_2910

E super bine ca se da drumul sambata. Acum sunt plecat in delegatie, si vin vineri dupaamiaza.
Chiar m-a enervat cand am citit pentru vineri...
Adica, stiti cum e... un ochi rade unul plange...
Deci, imi mentin participarea.  :D
Ora?
Probabil un 10 ar fi ok....
Locatia, as propune in alveola de pe Vacaresti, la urcare pe dreapta, unde era odinioara capat de ratb. Inainte de strada Martisor.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului george39

100% nu o sa dechida pasajul sambata ! dna Firea a spus clar pana nu este gata nu se va face receptia ! termenul maxim aceptat de primarie junatatea lunii IULIE !!!

Omule, circulatia este una, receptia este (cu totul) alta...

Conform legislatiei sunt doar doua tipuri de receptii pentru lucrarile de constructii si instalatii aferente constructiei:
1 receptia la terminarea lucrarilor (e clar ca lucrarile nu sunt gata deci inca nu e cazul)
De la data acestei receptii incolo intretinerea si administrarea cad in sarcina beneficiarului
2 receptia finala  (dupa expirarea perioadei de garantie), data de la care toate obligatiile constructorului inceteaza, cu exceptia viciilor ascunse, toate garantiile de buna executie se returneaza si contractul se considera finalizat...
:ugeek:

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului misterr

Întrebarea este: În ce măsură această „deviere provizorie a circulației prin pasaj” ajută sau mai mult încurcă constructorul la finalizarea lucrărilor. Că pare că mai mult constructorul și-a dorit-o...

Ar fi frumos sa avem onoarea de a face o vizita pe șantier înainte de deschidere. De data asta oficial. Dar dacă nu, poate ne vedem înainte de deschidere. Sper sa deschidă, să nu ne de-a țeapa. Ar fi foarte frumos să ne cunoaștem. E chiar normal.

misterr wrote:
În ce măsură această „deviere provizorie a circulației prin pasaj” ajută sau mai mult încurcă constructorul la finalizarea lucrărilor. Că pare că mai mult constructorul și-a dorit-o...

Da, cred ca si-a dorit-o ca sa nu mai dea "din cioc" beneficiareasa... ;)

Si nu cred ca ii incurca foarte mult...
Practic mai au de terminat placarea.
Cum s-a mai spus aici, si la renovarea altor pasaje s-a lucrat la fel, circulatia pe o banda, muncitorii pe cealalta... Termina un perete, fac "schimb de benzi"...

Go to page:  1  ... 265 266 267 268 269 270 271  ... 328

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Pasaj Subteran Piața Sudului (INAUGURAT 23.07.2017)  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463917 posts in 5794 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”