Topic: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului
4579 posts, 1101413 views
📖 Pagination options
-
- subway guru
-
Posted:
-
Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului
subway guru
Procesele de regula se pierd de avocati...se adjudeca insa de judecatori, care nici ei nu sunt de obicei cu mult mai breji...cu mici exceptii, sa ma scuze colegul #George!
Procesele de regula se pierd de avocati...se adjudeca insa de judecatori, care nici ei nu sunt de obicei cu mult mai breji...cu mici exceptii, sa ma scuze colegul #George!
-
- danutzu_2910
-
Posted:
-
danutzu_2910
Sa speram ca acea comisie "care este" cu siguranta circulatiei, va analiza si modificarea timpilor semafoarelor ..... de la sol.
Raman in joc doar cei care fac stanga, adica cei care nu i tra in pasaj.
Eu vreau mai mult verde pe relatia Oltenitei.
Sa speram ca acea comisie "care este" cu siguranta circulatiei, va analiza si modificarea timpilor semafoarelor ..... de la sol.
Raman in joc doar cei care fac stanga, adica cei care nu i tra in pasaj.
Eu vreau mai mult verde pe relatia Oltenitei.
- realistul
-
Posted:
-
realistul
Destul de plauzibila idea cu benzile. Se va lucra alternativ la pereti și vor muta circulația in funcție de cum au nevoie. Cred că azi de va asfalta celălalt sens.
Destul de plauzibila idea cu benzile. Se va lucra alternativ la pereti și vor muta circulația in funcție de cum au nevoie. Cred că azi de va asfalta celălalt sens.
- misterr
-
Posted:
-
misterr
Cred că nu am fost înțeles... Problema pe care am semnalat-o era că, indiferent ce ar fi (borduri sau borduri-rigole), trebuiau montate înainte de a așterne asfaltul:

Asta v-am spus eu încă de duminică, adică aici:
https://forum.metrouusor.com/viewtopic.php?f=244&t=656&start=3654#p237345
misterr wrote:
Hop... error. S-au grăbit să aștearnă asfaltul și au uitat să pună bordurile! Graba...
Adrian Rosca wrote:
Rigole?
realistul wrote:
Dacă sunt rigole, măcar le puneau naiba prefabricate, sau turnate la fata locului. Nu lăsau așa o aberație.
TibiV wrote:
M-am gandit si eu la asta...
Doar daca sunt niste rigole din alea speciale, prefabricate casetate, pe care poti circula ca pe trotuar, dar la care elementul pe post de "bordura" sa fie de tip "gratar", cu fante pe lateral pe partea dinspre sosea...
Nu stiu cum se numesc, dar am vazut in cateva locuri asa ceva...
realistul wrote:
Nu. Poate fi ceva cum am văzut la vecinii occidentali. Ceva din beton, că un jgheab lin. Lăsat, scobit.
Adrian Rosca wrote:
Spatiul lasat mi se pare a fi prea ingust pentru un jgheab din ala lin. Mai degraba pare a fi vorba de ceva de genul asta sau asa ceva
TibiV wrote:
EXACT !....
Si ar fi o solutie cel putin eleganta...
Cred că nu am fost înțeles... Problema pe care am semnalat-o era că, indiferent ce ar fi (borduri sau borduri-rigole), trebuiau montate înainte de a așterne asfaltul:

TibiV wrote:
Breaking News !...
Se va asfalta si sensul Nitu Vasile -> Vacaresti.
Sise va da in folosinta banda 2 pe fiecare rampa... (sensul de langa tramvai).
Banda 1 va ramane dedicata lucrarilor de placare a peretilor exteriori.
Cand vor termina peretii exteriori, se va muta traficul pe banda 1, si se vor placa peretii interiori, dinspre tramvai...
Destul de logic...
Multumim vasile !
zapacitu wrote:
La fel au lucrat si la reconditionarea de la Muncii...
Asta v-am spus eu încă de duminică, adică aici:
https://forum.metrouusor.com/viewtopic.php?f=244&t=656&start=3654#p237345
misterr wrote:
Ce s-a discutat era doar o deschidere parțială, adică doar pasajul rutier și doar o bandă pe sens (banda de lîngă axul drumului) astfel încît pe benzile de lîngă perete să se poată continua lucrul la placări (cam cum s-a făcut cînd s-au reabilitat alte pasaje), și eventual doar pe parcursul zilei, astfel încît noaptea să se poată lucra în continuare și în zona centrală (stîlpi etc.). Pentru asta mai trebuie doar un strat de asfalt, care se poate așterne într-o zi (plus marcaje, balize, indicatoare etc.).
- Alex1234
-
Posted:
-
Alex1234
Acum vom afla daca se poate face receptie partiala...daca vor sa dea drumul Vineri atunci trebuie sa faca receptia cel tarziu maine....sau poate chiar azi sa inceapa cu receptia...ca sunt destul de multe repere de verificat/masurat....
Ce tare ar fi un comunicat de la Astaldi....ca ei asteapta receptia, dar ca PMB nu e pregatita/poate sa o faca...
)
Acum vom afla daca se poate face receptie partiala...daca vor sa dea drumul Vineri atunci trebuie sa faca receptia cel tarziu maine....sau poate chiar azi sa inceapa cu receptia...ca sunt destul de multe repere de verificat/masurat....
Ce tare ar fi un comunicat de la Astaldi....ca ei asteapta receptia, dar ca PMB nu e pregatita/poate sa o faca...
-
- survola
-
Posted:
-
survola
Adevarul e undeva la mijloc - devierile de retele s-au terminat cam de multisor. Aveau timp de hei-rup ca acesta din ultimele zile suficient.
Adevarul e undeva la mijloc - devierile de retele s-au terminat cam de multisor. Aveau timp de hei-rup ca acesta din ultimele zile suficient.
- realistul
-
Posted:
-
realistul
Acum a fost o știre la Antena 1 in care se spunea că este posibilă o deschidere parțială in acest weekend.
Acum a fost o știre la Antena 1 in care se spunea că este posibilă o deschidere parțială in acest weekend.
- Tavi
-
Posted:
-
- zapacitu
-
Posted:
-
zapacitu
O fi careva care a citit pe google un rezultat de aici de pe forum
Ori asa, ori incearca sa puna presiune pe decizia de maine... daca e cineva in comisie care "vrea sa dea bine"...
O fi careva care a citit pe google un rezultat de aici de pe forum
Ori asa, ori incearca sa puna presiune pe decizia de maine... daca e cineva in comisie care "vrea sa dea bine"...
- realistul
-
Posted:
-
realistul
Nu. Tanti Firea dacă dorea să fie informata corect, se putea uita pe aici și afla realitatea din teren. Sau desemna un nene din primărie să scoată fotografii de pe forum sa i le prezinte. Sau poate nu știe de acest forum. Pe Digi 24 e un articol in care se vorbește despre asta.
Nu. Tanti Firea dacă dorea să fie informata corect, se putea uita pe aici și afla realitatea din teren. Sau desemna un nene din primărie să scoată fotografii de pe forum sa i le prezinte. Sau poate nu știe de acest forum. Pe Digi 24 e un articol in care se vorbește despre asta.
- Adrian Rosca
-
Posted:
-
Adrian Rosca
Asta daca le ai aprovizionate inainte de a asterne asfaltul. Daca nu, le pui ulterior, intr-un fel sau altul.
Iar daca ati citit cu atentie, nu va fi niciun fel de receptie saptamana asta, partiala sau nu. Daca se da drumul la circulatie, va fi in regim de santier, pe raspunderea exclusiva a constructorului.
misterr wrote:
Asta daca le ai aprovizionate inainte de a asterne asfaltul. Daca nu, le pui ulterior, intr-un fel sau altul.
Iar daca ati citit cu atentie, nu va fi niciun fel de receptie saptamana asta, partiala sau nu. Daca se da drumul la circulatie, va fi in regim de santier, pe raspunderea exclusiva a constructorului.
- Alex1234
-
Posted:
-
Alex1234
Cu siguranta nu se va da drumul pe raspunderea lui Astaldi....orice nebun care moare la 140km/h in pasaj va fi din vina constructorului...
Iar Firea a ragait din nou in presa acum cateva minute....ca i-a spus ei cineva din Primarie ca se poate termina totul sub/suprateran in 30 de zile....o sleahta de idioti incompetenti...Astaldi a zis ca termina 100% in Octombrie....eu cred ca ar trebui sa cada la pace ptr. sf. lui August...in asa fel ca inceperea anului scolar si incheierea vacantelor sa prinda lucrarea finalizata.
Cu siguranta nu se va da drumul pe raspunderea lui Astaldi....orice nebun care moare la 140km/h in pasaj va fi din vina constructorului...
Iar Firea a ragait din nou in presa acum cateva minute....ca i-a spus ei cineva din Primarie ca se poate termina totul sub/suprateran in 30 de zile....o sleahta de idioti incompetenti...Astaldi a zis ca termina 100% in Octombrie....eu cred ca ar trebui sa cada la pace ptr. sf. lui August...in asa fel ca inceperea anului scolar si incheierea vacantelor sa prinda lucrarea finalizata.
- realistul
-
Posted:
-
realistul
Se pare că a dispărut camionul cu baraca de la PP3. Pe rampa de ieșire Văcărești se vede un finisor de asfalt și asfalt aștenut.
Se pare că a dispărut camionul cu baraca de la PP3. Pe rampa de ieșire Văcărești se vede un finisor de asfalt și asfalt aștenut.
- TibiV
-
Posted:
-
TibiV
Se pare ca acea "comisie" de la Primarie a dat verde...
Dar nu pentru vineri, ci pentru sambata...
In urma cu o ora colegul vasile a postat "dincolo"...
Se pare ca acea "comisie" de la Primarie a dat verde...
Dar nu pentru vineri, ci pentru sambata...
In urma cu o ora colegul vasile a postat "dincolo"...
vasile wrote:
Sambata dimineata sa aveti grija pe unde intrati cu masina in pasaj!
📖 Pagination options