Zona metropolitană BucureștiLucrări de modernizare și extindere a infrastructuriiLucrări finalizate începând cu anul 2006Pasaj Subteran Piața Sudului (INAUGURAT 23.07.2017)

Topic: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului

4579 posts, 1096565 views

Go to page:  1  ... 263 264 265 266 267 268 269  ... 328

📖 Pagination options
Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului TibiV

Adrian Rosca wrote:
Rigole?

M-am gandit si eu la asta...

Dar....

Doar daca sunt niste rigole din alea speciale, prefabricate casetate, pe care poti circula ca pe trotuar, dar la care elementul pe post de "bordura" sa fie de tip "gratar", cu fante pe lateral pe partea dinspre sosea...
Nu stiu cum se numesc, dar am vazut in cateva locuri asa ceva...

Adica ceva de genul asta...

Dar "rotit" la 90 de grade...

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului realistul

Nu. Poate fi ceva cum am văzut la vecinii occidentali. Ceva din beton, că un jgheab lin. Lăsat, scobit.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Adrian Rosca

Spatiul lasat mi se pare a fi prea ingust pentru un jgheab din ala lin. Mai degraba pare a fi vorba de ceva de genul asta sau asa ceva

EXACT !....

:bere:

Si ar fi o solutie cel putin eleganta... :)

Întrebarea este alta. Totuși de ce au separat benzile de la  un crac cu N.J și balize? Sa înțeleg că totuși va fi pe un fir? Judecând și după faptul că nu s-a asfaltat celălalt sens inca. Respectiv Nițu Vasile- Văcărești. În altă ordine de idei, in centrul intersecției nu se mai întâmplă absolut nimic. La PP-uri nimic...

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Adrian Rosca

Asteptam ISC-ul  ;)

Referitor la centrul intersecției, și la linia de tramvai, acolo dacă se mobilizau un pic întindeau șina și terminau și cu zona asta. Dar adevărul e undeva la mijloc.

O linie de cale ferata (chiar daca noi ii spunem simplu "tramvai"...) necesita mai multa "finete"...
Are nevoie de alta "fundatie" (desi nu "ancorata" ! Costin stie despre ce vorbesc... ;) ) si de precizie milimetrica...
La sina de tramvai nu poti avea "bumpere"....

Cred ca mai devreme de 3 luni (super-optimist) nu vedem reluata circulatia tramvaielor... Desi mi-e dor de 34... ;)
Sa ii vad ca au iesit macar cu 10 metri cu noua linie de tramvai dintre capetele celor doua rampe Vacaresti, si in momentul ala putem dezbate cat de repede va merge reinstalarea liniei de tramvai...

Si sa nu uitam ca acolo "seful" este RATB... :(
RATB care nu are bani, caci inca nu a inceput sa exporte 100 de tramvaie/luna in toata lumea... :D
Cred ca la sinele de tramvai riscam sa ne apuce 2018.
Caz in care ii vom multumi muuuuuult primarului.
Si in semn de respect, vom avea gria ca frigiderul domniei sale sa nu duca lipsa de carne...  ;)

Breaking News !...

Se va asfalta si sensul Nitu Vasile -> Vacaresti.

Sise va da in folosinta banda 2 pe fiecare rampa... (sensul de langa tramvai).

Banda 1 va ramane dedicata lucrarilor de placare a peretilor exteriori.
Cand vor termina peretii exteriori, se va muta traficul pe banda 1, si se vor placa peretii interiori, dinspre tramvai...

Destul de logic...
Multumim vasile !

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului subway guru

Adrian Rosca wrote:
Asteptam ISC-ul  ;)

No Way! Poti sa astepti mult si bine!!!
:lol:  :lol:  :lol:
Daca se 'deviaza circulatia' prin subteran e posibil doar 'pe organizare de santier', pe barba constructorului, cu avizul comisiei de circulatie si implicit al politiei rutiere!
:ugeek:

TibiV wrote:
Breaking News !...

Se va asfalta si sensul Nitu Vasile -> Vacaresti.

Sise va da in folosinta banda 2 pe fiecare rampa... (sensul de langa tramvai).

Banda 1 va ramane dedicata lucrarilor de placare a peretilor exteriori.
Cand vor termina peretii exteriori, se va muta traficul pe banda 1, si se vor placa peretii interiori, dinspre tramvai...

Destul de logic...
Multumim vasile !

De asfaltat se poate asfalta tot cu putina sfortare in doar cateva ore, la 'forta' esalonului de acolo e floare la ureche...
Se asfalteaza absolut tot nu va mai faceti ganduri...altele decat 'negre'!?!
La 'gri' raman doar peretii/stalpii...
'Cum' se va organiza circulatia pe o banda pe sens e la mana si interesul constructorului, ca 'bidoane' are destule!
Dar si 'riscul' de accidente de munca pentru lucrul in circulatie ramane tot 'in carca' lui...si scaderea de productivitate prin restrictionarea fronturilor de lucru cu efecte in lungirea duratei si agoniei 'parangheliei' contractuale...
:ugeek:
Fericirea unora se traduce in nefericirea altora ca mereu in viata
:mrgreen:
P.S.
Chestia cu rezilierea e 'joc de glezne' dupa umila mea parere...tu ma ameninti cu penalitati de neplata, te amenint si eu cu penalitati de intarziere...avocateala ieftina pe bani grei...
:popa:

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului zapacitu

La fel au lucrat si la reconditionarea de la Muncii...

Comisia de circulatie se tine joia...in caz de aviz favorabil e credibila sfanta vineri...

subway guru wrote:
Chestia cu rezilierea e 'joc de glezne' dupa umila mea parere...tu ma ameninti cu penalitati de neplata, te amenint si eu cu penalitati de intarziere...avocateala ieftina pe bani grei...
:popa:

Hai sa ghicim cine va avea avocati "mai bazati"... :D

O va "musca" madame... de ne va ustura la buzunare pe toti contribuabilii Capitalei... :(

Go to page:  1  ... 263 264 265 266 267 268 269  ... 328

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Pasaj Subteran Piața Sudului (INAUGURAT 23.07.2017)  • 
Choose destination

Since our 2703 forum members have written 463833 posts in 5793 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”