Zona metropolitană BucureștiLucrări de modernizare și extindere a infrastructuriiProiecte și lucrări finalizate parțial, suspendate sau abandonateStrăpungerea Splaiul Independenţei – Ciurel – A1

Topic: Discuții pe baza lucrărilor și a proiectului

4158 posts, 1216366 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 186 187 188 189 190 191 192  ... 297

📖 Pagination options
Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului danutzu_2910

^^
Vrei, te rog, sa desenezi ruta in discutie?

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului andrei11

Mie imi miroase fara semafoare, ca la Grant.
4-23-2017 5-07-30 PM.jpg (133.64 KB; downloaded 3199 times)

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului adila

La aceasta ruta ma refer. Este si singura cred.
O sa fie nasol fara semafor. Traficul va creste incurajat de noul pod, iar Virtutii este deja plin.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului zapacitu

Cum adica semafor? Nu faci intersectie din asta ca sa ii tragi semafoare...

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului danutzu_2910

Fara semafoare, dar cu banda de "accelerare" si "decelerare" la fiecare bretea.
Discutii pot sa fie la fiecare din bretele.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului adila

Intersectia era gandita cu o continuare initial, asa fara continuare traficul este rerutat fix in acelasi loc doar ca fara semafor. Ma gandesc ca se vor forma cozi imense pe pod.

O singura bretea mai exista cu potential risc de aglomerare: coborarea de pe noul pod pe Virtutii directia Crangasi. Din experienta insa am observat ca aici este cam 1% din fluxul total de masini, deci aici nu vor fi probleme.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului subway guru

Si daca mai si functioneaza surogatul asa ramane, ca se poate si asa, definitivatul e vremelnic, provizoratul e vesnic!
:popa:

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului shoppy

Orasul are nevoie de eliminarea parcarilor la liber din centru ca asa tot omu se inghesuie ca se descurca el, si apoi are nevoie de strapungeri pentru cei care accepta sa plateasca ca sa parcheze in centru, si de P+R pentru cei care nu vor sa plateasca, solutiile merg impreuna, nu se exclud intre ele.

La Ciurel oricum trebuie sa fie semafor pentru pietoni si calatorii 41 ca la Orsova.
O alta solutie ar fi un giratoriu sus, avantajul ar fi ca cei care vin de pe Splai sau merg spre Splai nu mai trebuie sa astepte la semaforul de la Orsova, au traseele mai scurte, si cine vine de pe Splai sa poate intoarce pe Splai fara sa mai faca toata bucla de jos; dezavantajul este acel giratoriu.
CsED4rd1.png (1.3 MB; downloaded 3119 times)

• ClaudiuL
  • Posted:
  •  

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului ClaudiuL

Venind Vineri de pe autostrada cred ca este foarte necesar si chiar urgent sa se realizeze macar legatura A1 cu DNCB ca parte din Strapungerea SI - Ciurel -A1. Este grotesc ce se intampla acum la intrarea de pe A1 pe DNCB intr-o zi normala la o ora normala. Dar cum mai nou nu se mai astupa nici gropile din oras.....  :evil:

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Metamorph

La aceasta ora doi "elefanti" isi flutura trompele deasupra rampei de urcare de pe Splai si doua macarale decofreaza una din sectiunile noi de tablier(aceea mai scurta dinspre exteriorul santierului).

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului realistul

Pai după cum am văzut eu și se vede și în foto de aseară, cred că era de așteptat să se toarne betonul. Sunt curios când vor face peretele celălalt de la rampa de urcare de pe chei.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului shoppy

Trebuiesc taiati multi copaci pentru rampa si noua sosea, deci se va face in ultimul moment.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului gore

a doua varianta
CsED4rd (1).jpg (261.37 KB; downloaded 2780 times)
prima varianta
CsED4rd (2).jpg (258.3 KB; downloaded 2779 times)
Eu as realiza cu ajutorul acestui pod o altfel de configuratie decat cea pentru care a fost construit.
Acest pod ofera posibilitatea de a realiza doua bulevarde paralele si independente.
Buna sau rea, judecati-o voi!

Go to page:  1  ... 186 187 188 189 190 191 192  ... 297

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Străpungerea Splaiul Independenţei – Ciurel – A1  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463901 posts in 5794 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”