Topic: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului
4579 posts, 1096124 views
📖 Pagination options
- realistul
-
Posted:
-
Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului
realistul
Cred că le place să lucreze mai mult pe ploaie in ultimul timp. Pe rampa Nițu Vasile, înafară de ce se vede in foto, mai erau vreo doua trei veste care lucrau la acele profile pentru Alucobond.In capătul parapetilor de la Văcărești de vedeau câteva veste. Nu am mai mers până acolo.
Cred că le place să lucreze mai mult pe ploaie in ultimul timp. Pe rampa Nițu Vasile, înafară de ce se vede in foto, mai erau vreo doua trei veste care lucrau la acele profile pentru Alucobond.In capătul parapetilor de la Văcărești de vedeau câteva veste. Nu am mai mers până acolo.
- TibiV
-
Posted:
-
TibiV
Il masi stiti pe colegul vasile, care in toamna a postat in premiera poze de la sapaturile in subteran la pasajul auto ?...
Aici la noi vad ca nu a mai fost activ din februarie, dar "dincolo" mai posteaza opcazional, cam o data pe saptamana...
Astazi a avut o postare foarte interesanta, legata de o alta postarea a lui de la inceputul lunii...
Wow!...
http://forum.peundemerg.ro/index.php?topic=30.msg152951#msg152951
Il masi stiti pe colegul vasile, care in toamna a postat in premiera poze de la sapaturile in subteran la pasajul auto ?...
Aici la noi vad ca nu a mai fost activ din februarie, dar "dincolo" mai posteaza opcazional, cam o data pe saptamana...
Astazi a avut o postare foarte interesanta, legata de o alta postarea a lui de la inceputul lunii...
vasile wrote:
on April 21, 2017, 11:45:38 AMvasile wrote:
on April 07, 2017, 09:35:41 AM
De 1 mai vom avea o surpriză!
Da da! Poate chiar mai devreme!
Wow!...
http://forum.peundemerg.ro/index.php?topic=30.msg152951#msg152951
- TibiV
-
Posted:
-
TibiV
In afara de cele doua postari despre 1 mai, vasile a mai avut luna asta o singura postare, pe 15 aprilie, ca explicatie la o poza pusa de mine...
In afara de cele doua postari despre 1 mai, vasile a mai avut luna asta o singura postare, pe 15 aprilie, ca explicatie la o poza pusa de mine...
TibiV wrote:
... nu stiu ce tot fac la canalizarea aia de pe axul rampei...
vasile wrote:
Acolo e un bazin cu apă pentru incendii. Se pun pompe provizorii.
- realistul
-
Posted:
-
- Scorilo
-
Posted:
-
Scorilo
Azi pe la 12 se turna/compacta umplutura la PP4 si se lucra la canalizarea adiacenta. In afara de de acest punct si de PP1 unde se descarca ceva in subteran cu o automacara, miscarea tindea catre 0 la suprafata.
Azi pe la 12 se turna/compacta umplutura la PP4 si se lucra la canalizarea adiacenta. In afara de de acest punct si de PP1 unde se descarca ceva in subteran cu o automacara, miscarea tindea catre 0 la suprafata.
- Alex1234
-
Posted:
-
Alex1234
1 mai iese din discutie....mai au destul de lucru la placari...plus ce-o mai fi si in subteran...iar cablurile ne termina sigur....
Eu cred ca ei stiu care este treaba cu cablurile alea....posibil sa mai stam 2 luni dupa "siguranta nationala"....
(
1 mai iese din discutie....mai au destul de lucru la placari...plus ce-o mai fi si in subteran...iar cablurile ne termina sigur....
Eu cred ca ei stiu care este treaba cu cablurile alea....posibil sa mai stam 2 luni dupa "siguranta nationala"....
- TibiV
-
Posted:
-
TibiV
vasile stie ce vorbeste...
Este "de acolo"...
Placarea probabil nu va fi o mare problema daca se face cu alucobond, asa cum arata pozele postate aseara de realistul...
Daca se pune alucobond de la granit in sus, in 3 zile se poate monta pe toata lungimea pasajului...
vasile stie ce vorbeste...
Este "de acolo"...
Placarea probabil nu va fi o mare problema daca se face cu alucobond, asa cum arata pozele postate aseara de realistul...
realistul wrote:
Rampa Nitu pe partea cu piata. Acum e clar că se va completa cu Alucobond diferența de la granit in sus.
Daca se pune alucobond de la granit in sus, in 3 zile se poate monta pe toata lungimea pasajului...
-
- subway guru
-
Posted:
-
subway guru
Varianta mea e alta, jos piatra lipita, deasupra piatra sistem uscat
Varianta mea e alta, jos piatra lipita, deasupra piatra sistem uscat
-
- subway guru
-
Posted:
-
subway guru
Tibi, asta v-am spus-o chiar aici, nu 'dincolo'
subway guru wrote:
Daca le merge morisca ne vor aburi de 1Mai cu doar o banda pe sens in subteran si prin iulie-august isi strang cortul si ne lasa cu 'amintiri placute' si procese pe la tribunal?
P.S.
Stiu prea bine ca deranjez pe foarte multa lume cu mesajele mele 'pesimistice', si pe voi si pe alte persoane mult mai simandicoase dar in realitate oricat m-ar injura si unii si altii le dau tuturor doar o mana sincera de ajutor...
Sa ne auzim numai de bine!
Tibi, asta v-am spus-o chiar aici, nu 'dincolo'
- Alex1234
-
Posted:
-
Alex1234
In 5 zile lucratoare...nici o sansa ptr o deschidere...nici macar partiala.....intradevar, lucrarile se pot termina in 10 zile,dar cablurile si receptia.....
In 5 zile lucratoare...nici o sansa ptr o deschidere...nici macar partiala.....intradevar, lucrarile se pot termina in 10 zile,dar cablurile si receptia.....
- misterr
-
Posted:
-
misterr
În pasaj (în spatele prelatelor) azi era zgomot foarte puternic de ciocane pneumatice, deci se sparg betoanele.
În pasaj (în spatele prelatelor) azi era zgomot foarte puternic de ciocane pneumatice, deci se sparg betoanele.
- TibiV
-
Posted:
-
TibiV
De ce le-or mai trebui prelatele alea ?...
Enervant ca din cauza lor nu am vazut ce frumos atarna cablurile in pasaj dupa rampa de intrare Vacaresti...
De ce le-or mai trebui prelatele alea ?...
Enervant ca din cauza lor nu am vazut ce frumos atarna cablurile in pasaj dupa rampa de intrare Vacaresti...
- jupanul1
-
Posted:
-
jupanul1
După toate aparențele, cablurile ce încurcau lucrările (aproape exclusiv fibră optică) au fost relocate. Cel mai probabil săptămâna viitoare vor fi dezafectate tuburile ce ”spânzură” atât prin pasaj cât și pe rampa spre str. Nițu Vasile.
Pasajul va fi ”inaugurat” în jurul datei de 1 Mai cu doar o bandă pe sens.
După toate aparențele, cablurile ce încurcau lucrările (aproape exclusiv fibră optică) au fost relocate. Cel mai probabil săptămâna viitoare vor fi dezafectate tuburile ce ”spânzură” atât prin pasaj cât și pe rampa spre str. Nițu Vasile.
Pasajul va fi ”inaugurat” în jurul datei de 1 Mai cu doar o bandă pe sens.
- GPS
-
Posted:
-
GPS
Îmi aduce aminte de autostrăzile inaugurate cu o banda pe sens. Doamne in ce hal am ajuns...
Îmi aduce aminte de autostrăzile inaugurate cu o banda pe sens. Doamne in ce hal am ajuns...
📖 Pagination options