Zona metropolitană BucureștiLucrări de modernizare și extindere a infrastructuriiProiecte și lucrări finalizate parțial, suspendate sau abandonateStrăpungerea Splaiul Independenţei – Ciurel – A1

Topic: Discuții pe baza lucrărilor și a proiectului

4158 posts, 1215368 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 182 183 184 185 186 187 188  ... 297

📖 Pagination options
Re: Stiri si articole din presa TibiV

Da, dar Digi macar citeaza sursa http://www.economica.net/pasajul-ciurel-ar-putea-fi-gata-pana-la-sfarsitul-anului--cel-mai-scump-drum-din-bucuresti-ramane-la-trei-benzi-pe-sens_136062.html, sursa care la randul ei citeaza copios "sursa" de unde au luat 90% din info: Forumul Metrou Usor !...
:lol: :lol: :lol:

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului architengi

Andrei11 zice de articol ca e mistocareala:
andrei11 wrote:
Acesta nu e un articol de presa, ( sau o stire ), e o miştocăreală. Adica 95 % e miştocăreală.

TibiV wrote:
http://www.economica.net/pasajul-ciurel-ar-putea-fi-gata-pana-la-sfarsitul-anului--cel-mai-scump-drum-din-bucuresti-ramane-la-trei-benzi-pe-sens_136062.html,
Economica.NET care la randul ei citeaza copios "sursa" de unde au luat 90% din info: Forumul Metrou Usor !...
:lol: :lol: :lol:

Deci toata stirea din Economicva.NET ca drumul expres ramane la 3 benzi pe sens, e adevarata sau au gasit sursa aici pe forum?

(in paranteza: ce fel de ziaristi sunt si astia, de nu sunt in stare sa adreseze o intrebare Primariei ???)

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului andrei11

Dincolo de Virtutii sunt numai pareri, nu e contractat absolut nimic. E ca aici ( da mai am si alte exemple ) :
4-18-2017 5-07-18 AM.jpg (404.38 KB; downloaded 4488 times)

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului adila

Andrei, si cu poza asta ce vrei sa spui, au planuri pentru pentru intersectia C-tin Brancoveanu cu Alunisului?

Pai da, o sa fie gata in decembrie, dar nu stim din ce an.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului andrei11

Exact, acolo sunt blocurile acelea asa de 35 - 40 ani si asa au ramas, nu cred ca se va face o prelungire prea curând...Asa si cu Virtutii, podul - probabil - se va face si cam atât, cu prelungirea spre A 1 Dumnezeu cu mila.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului shoppy

Pai daca nu vor sa demoleze zeci de case, traseul este unul singur.
1.png (963.11 KB; downloaded 4324 times)

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului danutzu_2910

Eu as zice ca pot sa mearga si pe lac, un viaduct de genul Carligul Mic de pe Valea Oltului.
1.png (926.8 KB; downloaded 4290 times)

Imi place ideea cu viaductul. Eu m-as gandi chiar la traversarea intregului lac cu viaduct si apoi la doua sosele pe malurile Dambovitei. Practic s-ar prelungi Splaiul Independentei. Pacat ca nu suntem olandezi.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului TibiV

Danutzu, mai degraba ca viaductul A3 Suplacu... :D

Si chiar nu pare o idee rea... Nu expropriezi nimic, nu o sa vrea nimeni sa iasa din curte direct in sosea... ;)

Si ii "frigem" si un debleu intre benzinarie/biserica si malul lacului... Curat autostrada, coane Fanica !

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului zapacitu

Vise umede :)) N-avem noi asa bafta. Auzi si tu, sa faci sosea rapida in secolul XXI... ce chestie....

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului danutzu_2910

Pai daca "mergem" pe lac, si apoi pe Dambovita, ne cam departam de "penetratie"... dam in CF, si daca o cotim stanga spre A1, nimerim in "nodul" de la Dragomiresti. Complicam si mai situatia.

Este o nebunie sa faci un hobanat care sa se opresca intr-un deal. Este deja foarte tarziu daca inca nu exista un plan de bataie clar pentru ce urmeaza, ca sa nu zic ca trebuia deja sa se lucreze la urmatorul tronson.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului shoppy

Fiti atenti si care sunt limitele sectorului 6, nu prea inteleg cum ar putea PMB sa construiasca in afara Bucurestiului(bine, si la proiectul original se iesea in afara dar se ajungea la CB fara sa iasa din sectorul 6 si probabil facea MT de la CB la A1).

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului TibiV

De o ora si jumatate am luat iarasi "la cercetat" PUZ-ul (din topicul de "Documentatie tehnica")...

Imi vine sa il impusc de 3 ori pe proprietarul vilei cu "buba"

Daca PUZ-ul ala ramanea in picioare (chiar daca lucrarile ar fi durat 15 ani... deja au trecut fo' 6...) ar fi fost cea mai mare operatiune de sistematizare din Bucuresti de dupa '90...
PUZ-ul prevedea tot felul de strazi noi, legaturi absolut decente si pentru cei din zona...
Probabil ar fi fost foarte scump. Dar suntem prea saraci ca sa "cumparam lucruri ieftine"...

Toti se plang de traficul de pe Uverturii, dar nimeni nu spune ca PUZ-ul initial era mai mult decat OK...
Drumeaguri astazi de pamant ar fi devenit strazi adevarate...
Uverturii ar fi devenit un "drum local", cu traficul de rigoare...
Ce sa mai zic...

Dupa un studiu atent mi se pare ca a fost cel mai bun proiect din ultimii 25 de ani - nu ieftin, dar cu beneficii enorme pentru toata lumea - si pentru cei in tranzit, si pentru "localnici"...
Foarte ambitios, este drept.

Dar daca vrei doar sa zugravesti, tot ce vei obtine va fi var proaspat...:(

Go to page:  1  ... 182 183 184 185 186 187 188  ... 297

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Străpungerea Splaiul Independenţei – Ciurel – A1  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463862 posts in 5793 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”