Zona metropolitană BucureștiLucrări de modernizare și extindere a infrastructuriiLucrări finalizate începând cu anul 2006Pasaj Subteran Piața Sudului (INAUGURAT 23.07.2017)

Topic: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului

4579 posts, 1097424 views

Go to page:  1  ... 253 254 255 256 257 258 259  ... 328

📖 Pagination options
Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului danutzu_2910

Nu esti ultimul. Esti penultimul!
:lol:  :lol:
Scria undeva ca sunt cozi enorme la iesirile din oras.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului adila

A fost decofrata placa de la PP4.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Alex1234

Deci termina saptamana urmatoare portiunea 2/3 din PP4. Asta inseamna ca termina pana la 1 Mai toata structura la PP4. Sa vedeti ca pana la urma vom sta dupa cablurile alea nenorocite si dupa receptie.....

La PP4 toata structura este finalizata.

Pai nu mai au o treime? Ca abia acum au ajuns in mijlocul drumului....sau era facut deja initial? Si au facut ultimele 2 treimi in ultimele 3 saptamani?

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului TibiV

Nu prea ai urmarit topicul...
Treimile din capete sunt gata.
După hidroizolarea planşeului secțiunii centrale şi turnarea şapei de protecție se poate umple groapa treimii centrale.

Desi mai este de lucru zic eu o luna la pasajul auto, cred ca vor pastra inca o perioada si dupa finalizarea lui, semaforul de la Secuilor. Am senzatia ca nu au foarte multi oameni pe santier si se concentreaza mai mult sau mai putin pe cate un obiectiv la un anumit moment. PP vor ramane ultimile de finalizat, asa ca vor muta coada de masini la Secuilor.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Robert24

Nu se deschide pasajul auto pana nu va fi gata PP4.
Nu isi poate nimeni asuma asa ceva.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Adrian Rosca

PP4 la nivel de structura si refacere carosabil va fi gata in scurt timp. Cu finisajele e alta poveste.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului survola

Mă gândesc că poate nu pun acele plăci de granit până sus, ci lasă doar un rând  si apoi continuă cu o placare mai ieftină, cam cum au făcut la pasajul Mărășești.

Cred ca ai dreptate. Montantii aceia per sa fie un tip de profil ptr o montare de tip Alucobond. Pacat...ar fi aratat mai bine cu Granit integral...

TibiV wrote:
Nu prea ai urmarit topicul...
Treimile din capete sunt gata.
După hidroizolarea planşeului secțiunii centrale şi turnarea şapei de protecție se poate umple groapa treimii centrale.

Te rog frumos sa ma scuzi ca nu am retinut absolut totul. De aceea am si intrebat. Ptr ca nu eram sigur. Insa apreciez sincer sa fiu pus la punct.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului TibiV

Alex, nu "te-am pus la punct"...
Cel mult te-am "dojenit" ca nu citit 4-5 pagini in urma, caci te-ai fi lamurit... ;)

Robert24 wrote:
Nu se deschide pasajul auto pana nu va fi gata PP4.
Nu isi poate nimeni asuma asa ceva.

Mda, cam asa zice si Andrei...

Pe de alta parte...

Special am facut ieri aceasta poza:

Semaforul de la Secuilor este la coltul halei verzi (complexului)
De la iesirea din pasaj pana acolo sunt 120-150 metri, zic eu...
Cei care vin acum pe bretea, in curba, si care nici ei nu au vizibilitate prea buna, rerusesc sa opreasca mereu la semafor...

Deci soferii "locali", care cunosc foarte bine zona, sunt invatati "dintotdeauna" cu semaforul de la Secuilor, nu vor fi "surprinsi".

Iar soferii care trec prima data pe acolo, in mod categoric vor fi relativ prudenti, Cred ca nici tatal bizonilor nu goneste pe un traseu pe care circula pentru prima data...

Iar daca se presemnalizeaza corect semaforul / trecerea de pietoni (eventual benzi rezonatoare la iesirea din pasaj) cred ca se poate merge pe o asemnea solutie temporara penttru 2-3 luni...

Parere personala, nu dati cu pietre... ;)

Dupa cum se misca lucrurile, pasajul auto se va deschide inaintea PP4, iar semaforul la Secuilor va ramane functional pana la finalizarea PP4. Si la pasajul auto mai este de lucru destul de mult, dar cred ca se vor concentra pe el acum. In intersectie, peste pasaj, cred ca vom vedea daca nu saptamana viitoare, cel mult peste inca o saptamana, macazurile instalate.

Go to page:  1  ... 253 254 255 256 257 258 259  ... 328

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Pasaj Subteran Piața Sudului (INAUGURAT 23.07.2017)  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463866 posts in 5793 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”