Topic: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului
4579 posts, 1096954 views
📖 Pagination options
- Tavi
-
Posted:
-
Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului
Tavi
Tare. Inseamna ca am scapat eu turnarea celui de-al doailea perete?
Tare. Inseamna ca am scapat eu turnarea celui de-al doailea perete?
- Scorilo
-
Posted:
-
Scorilo
Cel mai probabil
. Au turnat și planșeul la PP4.
Cel mai probabil
- TibiV
-
Posted:
-
TibiV

Parca vad ca in week-end nu vom mai avea ce fotografia....

Parca vad ca in week-end nu vom mai avea ce fotografia....
-
- andrei11
-
Posted:
-
andrei11
Inacest week end ( prelungit cu o zi ! ) cu siguranţă NU
Nici măcar market-urile non stop nu vor fi deschise duminică.
Inacest week end ( prelungit cu o zi ! ) cu siguranţă NU
Nici măcar market-urile non stop nu vor fi deschise duminică.
- TibiV
-
Posted:
-
- Alex1234
-
Posted:
-
Alex1234
Daca au turnat planseul la PP4 atunci exista sanse decente ptr o deschidere a pasajului rutier pana la 1 Iunie. Cu structura PP4 finalizata pana de 1 Mai singurele probleme ciudate vor ramane relocarea cablurilor si posibilitatea unei receptii partiale. Restul nu pune probleme in timpul ramas....
Daca au turnat planseul la PP4 atunci exista sanse decente ptr o deschidere a pasajului rutier pana la 1 Iunie. Cu structura PP4 finalizata pana de 1 Mai singurele probleme ciudate vor ramane relocarea cablurilor si posibilitatea unei receptii partiale. Restul nu pune probleme in timpul ramas....
-
- andrei11
-
Posted:
-
andrei11
Ca sa aiba logica PP4 trebuie sa fie perfect functional
când se va deschide pasajul rutier. E singurul PP care e legat strict de inaugurarea pasajului rutier.
Ca sa aiba logica PP4 trebuie sa fie perfect functional
- Alex1234
-
Posted:
-
Alex1234
Vrei sa spui functional ptr pietoni? Crezi ca nu se poate traversa undeva suprateran? Sau exista o reglementare in acest sens ( trecere de pietoni la max. X metri de pct y ) ?
Daca PP4 trebuie sa fie gata finisat si functional atunci avem deschidere pe 1 Iulie.
Vrei sa spui functional ptr pietoni? Crezi ca nu se poate traversa undeva suprateran? Sau exista o reglementare in acest sens ( trecere de pietoni la max. X metri de pct y ) ?
Daca PP4 trebuie sa fie gata finisat si functional atunci avem deschidere pe 1 Iulie.
- Tavi
-
Posted:
-
Tavi
Sa fie intr-un ceas bun!
Daca pui si o poza mai dau o bere virtuala
Cat despre cablurile alea ... parca-l vad pe Dorel ca trece cu bena ridicata prin ele dupa operatiunea MOV (miel, oua, vin)
Atunci sa vezi relocare peste noapte. Instant
Scorilo wrote:
Cel mai probabil. Au turnat și planșeul la PP4.
Sa fie intr-un ceas bun!
Daca pui si o poza mai dau o bere virtuala
Cat despre cablurile alea ... parca-l vad pe Dorel ca trece cu bena ridicata prin ele dupa operatiunea MOV (miel, oua, vin)
- Florinds
-
Posted:
-
Florinds
Nu te mai bucura, ca poate nu mai ai de unde sa scrii (nu vorbim de satelit aici) .
))
Nu te mai bucura, ca poate nu mai ai de unde sa scrii (nu vorbim de satelit aici) .
-
- andrei11
-
Posted:
-
andrei11
# Alex 1234, vezi tu vreo masină iesind din pasaj cu 100 kim / h ( nu -mi aminti de viteza legala, singura varianta sa se respecte viteza legala ar fi un radar fix ) si oprind in 50 m la trecerea de pietoni ? Din acelasi motiv s-a preferat si o trecere suplimentara subterana la pasajul PPL.
# Alex 1234, vezi tu vreo masină iesind din pasaj cu 100 kim / h ( nu -mi aminti de viteza legala, singura varianta sa se respecte viteza legala ar fi un radar fix ) si oprind in 50 m la trecerea de pietoni ? Din acelasi motiv s-a preferat si o trecere suplimentara subterana la pasajul PPL.
-
- adila
-
Posted:
-
adila
Pai nu zicea madam Firea ca da drumul dupa sarbatorile Pascale, sau s-a schimbat modificarea?
La cum am vazut astazi stadiul lucrarilor mai e mult pana departe. Nu vad un final mai devreme de toamna pentru tot santierul.
Pai nu zicea madam Firea ca da drumul dupa sarbatorile Pascale, sau s-a schimbat modificarea?
La cum am vazut astazi stadiul lucrarilor mai e mult pana departe. Nu vad un final mai devreme de toamna pentru tot santierul.
- georgica2704
-
Posted:
-
georgica2704
Mai sunt sărbători pascale si in 2018. Ce te grăbești?
- TibiV
-
Posted:
-
TibiV
Astazi nimeni nu a observat nimic nou ?...
Subtire, fratilor...
Sau sunteti deja toti la munte si am ramas eu ultimul papagal din Bucuresti ?...
Astazi nimeni nu a observat nimic nou ?...
Subtire, fratilor...
Sau sunteti deja toti la munte si am ramas eu ultimul papagal din Bucuresti ?...
📖 Pagination options