Zona metropolitană BucureștiLucrări de modernizare și extindere a infrastructuriiLucrări finalizate începând cu anul 2006Pasaj Subteran Piața Sudului (INAUGURAT 23.07.2017)

Topic: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului

4579 posts, 1097037 views

Go to page:  1  ... 251 252 253 254 255 256 257  ... 328

📖 Pagination options
Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului misterr

Robert24 wrote:
La Secuilor e obligatoriu sa fie o modalitate de trecere pentru pietoni.
Asta am tot auzit-o, întrebarea era: „Unde scrie că e obligatoriu să fie trecere de pietoni la Secuilor (cel puțin pînă se deschide PP4), atîta timp cît sînt treceri de pietoni la cîteva zeci de metri mai încolo?”
În Codul Rutier nu scrie că e obligatoriu să fie trecere de pietoni la fiecare intersecție.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului andrei11

Unde la câţiva zeci de metri mai incolo ?

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului misterr

Două mesaje mai sus...
misterr wrote:
Există treceri de pietoni la suprafață și la Nițu Vasile și la Piața Sudului, nu e o distanță atît de mare între ele.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului andrei11

:D
Am citit, dar am spus ca nu stiu eu situatia din teren...Trecerile de acolo sunt departe...

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Robert24

Zecile alea de metri sunt de fapt sute...
E in primul rand o regula de bun simt ca acolo unde ai un flux mare de pietoni sa existe si o trecere. Ai o piata, iar vis-a-vis o groaza de blocuri.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului survola

...iar locuitorii din zonă sunt majoritatea oameni în vârstă.
Oricum, pasajul rutier nu e gata, si mai este destul de lucru la el.

• sss
  • Posted:
  •  

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului sss

Nu localizez trecerile de pietoni, prin zona aceea am fost intotdeauna sofer, dar pe la fritzi am vazut o smecherie: Fa-te ca uiti sa faci o alee prin spatiul verde si o trecere de pietoni, iar dupa o luna vii si vezi pe unde a format turma o poteca, pe acolo faci alee betonata si trecere. Bine, la noi e mai mult o gluma, dupa ce afli pe unde e fluxul, dureaza 2-3-4-5 ani sa faci un studiu de fezabilitate, o licitatie pentru constructie, cateva contestatii si procese civile, una-doua plangeri la DNA, o atribuire de contract, insolventa constructorului, exproprierea lui Tantzi Dumitrescu ( desigur ), lipsa buget, lipsa motz la basca, etc... Uite, de-asta m-a tarat nevasta dupa ea in Germania!  :popa:

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului danutzu_2910

Azi, ora 7:00.  Au inceput sa intinda balast in centrul intersectiei. Si inca mai au gramezi!

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului BIGRED1984

Groapa de pe banda intai e pentru o teava, probabil s-a fisurat.
E destul de departe de zona cablurilor.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului serbanandrei

Din ce se vede  in poze mai este de lucru la Pasaj cel putin 2 luni ca termine complet ( adica si PP) Dar la cum se misca ne vedem la toamna.

Daca stau sa ma gandesc bine un termen pe care l-am citit acum ceva timp era 2018.Din biroul Doamnei Primar general pasajul este aproape gata.  Foarte usor de zis ( reziliez contractul). Ce inseamna sa crezi ce iti spun lingai de langa tine ,in loc sa vorbesti direct tu cu constructorul !!!

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Alex1234

Dar ptr o deschidere doar a pasajului rutier (terminat placari,iluminat,semnalizat,asfaltat) si doar betonarea integrala a PP4 si hidro/asfaltare deasupra.....45 de zile ar fi suficiente. Cred ca probema principala o reprezinta relocarea cablurilor si procedura de receptie partiala. Cablurile sunt usor de mutat fizic...problema este una mai ciudata (comunicatii speciale?)....iar receptia partiala este si ea o problema spinoasa...dpdv al semnaturilor/legislatiei in vigoare...
Altfel, 30-50 de muncitori zilnic ar putea finaliza fara probleme la 1 Iunie...

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului neb1

La ora 15:00 multe camasi albe in centrul pasajului,topografi,sefi,sefe,evident si undeva la 30 de veste in jurul lor,un soi de sedinta.Pe Vacaresti la intrarea in pasaj ,se asfalteaza,10 veste si acolo.Un camion cu borduri,se descarca 2 paleti de borduri( unde le-or mai pune ,nu stiu,probabil una peste alta). Vre-o doua excavatoare se agita pe acolo .Eu propun sa nu mai avansam termene,ca 3 luni ,ca 4 ,ca 45 de zile,etc.Nu au o nici o legatura termenele astea cu ce e in teren.E bine ca se lucreaza ,cum se lucreaza ,macar sa il termine si gata ca ne-a terminat psihic p'astia care locuim in ''buza'' pasajului.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Alex1234

Se curata/sufla armaturile la PP4...semn de turnare in curand...
In pasaj au pus iarasi folie peste intrari. Au mai avansat 100-200 mp si cu granitul. Cablurile nu par sa fi fost relocate inca...

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Scorilo

Aseară se arma planșeul PP4. Din ce am văzut in fugă, balastul a fost asezat/compactat doar pe sudul gropii din intersecție. De-a lungul caii de rulare a tramvaielor.

Go to page:  1  ... 251 252 253 254 255 256 257  ... 328

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Pasaj Subteran Piața Sudului (INAUGURAT 23.07.2017)  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463849 posts in 5793 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”