Zona metropolitană BucureștiLucrări de modernizare și extindere a infrastructuriiLucrări finalizate începând cu anul 2006Pasaj Subteran Piața Sudului (INAUGURAT 23.07.2017)

Topic: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului

4579 posts, 1100019 views

Go to page:  1  ... 248 249 250 251 252 253 254  ... 328

📖 Pagination options
Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului realistul

Un excavator era în colțul intersecției dinspre Dristor Kebab împreună cu o basculantă. Părea că incarca ceva din acel colț. La 10 minute după aceea, acesta era lângă accesele PP1 de la tramvai și două basculante erau în așteptare. Sunt curios ce vor mai face astăzi aici. O macara era la intrarea în pasaj la rampa Nițu Vasile, acolo unde aseară am pus poza cu compresorul și acele tuburi de folie umflate cu aer.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Costin

TibiV wrote:
Budy187 wrote:
Trebuie luat in considerare faptul ca liniile de tramvai necesita ancoraj pe placa de beton.

Ce ancoraj pe ce placa de beton ?!?!...
Nici o linie de tramvai reabilitata nu este ancorata in vreo placa de beton...  :?:
De unde ai scos-o pe asta ?
Uita-te pe reportajele de pe "Modernizarea... liniilor de tramvai pe Sos. Pantelimon" si spune-mi unde ai vazut asta...

In intersectie va fi ca pe Buzesti-Berzei, adica

(foto postata de misterr, aici)

Exemplul tau e de green track, deci cu longrine si loc pentru pamant vegetal intre sine. Orice alta linie modernizata care nu e nici green track (Rebreanu, Pantelimon, Ghencea, Bd. Timisoara etc) nici tip CF (Progresul, Giurgiului, Virtutii, Pallady etc) e ancorata in placa de beton (adica are propria fundatie), ca in imaginea de mai sus. Asta apropo si de ce am zis mai demult cu inaltarea intersectiei.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Budy187

Stiu ca acela este sistemul pentru linie verde. Dar oricum ai da-o, tot trebuie sa rezeme pe o placa de beton, indiferent de sistemul adoptat. Eu asta incercam sa explic insa nu prea mi-a iesit. Nu stiu cum naiba vor face. Dpmdv mai bine profitau de situatie si faceau nitel green track.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Adrian Rosca

TibiV wrote:
Nu stiu daca vor pune balastul maine (nu cred ca sapa se va intari suficient) dar daca nu maine, atunci luni cu siguranta o vor face...
Iar din momentul ala nu mai urmeaza decat asfaltul.... ;)

Mai e si stratul de ballast stabilizat.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Alex1234

Tocmai am trecut pe langa PP4....inca mai au de armat si cofrat.....slabe sanse o turnare pana Duminica...situatia nu este asa de roz cum speram noi..desi se lucreaza sustinut. Imi cer scuze ptr poza facuta prin plasa....poate reusiti sa zoom-ati si sa va faceti o idee...In cel mai bun caz 1 Iunie ptr deschiderea pasajului Rutier.
20170407_123502.jpg (578 KB; downloaded 2008 times)

Hai ca se misca foarte bine la PP4.

Oho! Se vede deja armătură destulă. Aseară era CIFA cu beton acolo.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Alex1234

Cred ca pot inchide segmentul asta pana la sf saptamanii viitoare...daca ii lasa vremea....dar vin sarbatorile Pascale, si cu un pic de ghinion a 2-a treime a PP4 se va termina in sapt. 17-23 Aprilie. Iar daca se intampla asa, in cel mai bun caz 1 Iunie ptr deschidere. De asemenea, am vazut ca sunt lucrari multe si in subteran (canalizare/cablare/grup pompare pluvial/iluminare...). In momentul asta nu se duce lipsa de forta de munca. Pur si simplu e contraproductiv sa aduca 200 de oameni....nu sunt destule fronturi de lucru....:(

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului subway guru

Daca le merge morisca ne vor aburi de 1Mai cu doar o banda pe sens in subteran si prin iulie-august isi strang cortul si ne lasa cu 'amintiri placute' si procese pe la tribunal?
P.S.
Stiu prea bine ca deranjez pe foarte multa lume cu mesajele mele 'pesimistice', si pe voi si pe alte persoane mult mai simandicoase dar in realitate oricat m-ar injura si unii si altii le dau tuturor doar o mana sincera de ajutor...
:bere:
Sa ne auzim numai de bine!
:mrgreen:

Vad ceva in pozele lui @misterr. Completari cu beton la carosabil pe langa borduri? Nu-i bine, trebuie spart si refacut cu asfalt:

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Scorilo

Azi la 20.15, la lumina reflectoarelor, se cofrau pereții PP4.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului TibiV

Wow !...
Si poza asta este wow !

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului TibiV

@costin

"e ancorata in placa de beton (adica are propria fundatie)"
Pai eu zic ca sunt lucruri diferite...
Fundatia proprie este una, ancorarea (care se face cu ancore) este alta. Eu asta am vrut sa spun ca nu se va gauri PS al pasajului ca sa "ancoreze" linia de tramvai...

Dar nu conteaza, eu am inteles acum ce ati vrut sa spuneti voi, sper ca ati inteles si voi ce am vrut sa spun eu...

:bere:

Super fotografiile. Mai ales cele de la PP 4. Ce surprins e nenea cu mustata alba :))

Go to page:  1  ... 248 249 250 251 252 253 254  ... 328

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Pasaj Subteran Piața Sudului (INAUGURAT 23.07.2017)  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463945 posts in 5794 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”