Zona metropolitană BucureștiLucrări de modernizare și extindere a infrastructuriiLucrări finalizate începând cu anul 2006Pasaj Subteran Piața Sudului (INAUGURAT 23.07.2017)

Topic: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului

4579 posts, 1097361 views

Go to page:  1  ... 246 247 248 249 250 251 252  ... 328

📖 Pagination options
Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului misterr

Cimitirul de acolo (și zona) se numește Cărămidari. Probabil că pămîntul ăla era bun pentru făcut cărămizi...

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului danutzu_2910

@TibiV
Eu fiind din cartier nici nu concep sa nu fiu la ...taierea panglici. Chiar si daca e la ora 14...
Am indurat prea mult ca sa nu trec printre primii prin pasaj.
:lol:  :lol:  :lol:
Deci, sunt pe lista in mod clar!

Si mai am un of...cu un alt pasaj...
Tot asa il astep sa fie gata pentru o tura
Chiar daca dupa el urmeaza un drum dezastruos...

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului realistul

Ești pus pe lista :)). S-a notat. În altă ordine de idei Euroconstrucții  se apropiau de terminarea așezării plasei de Buzău la PS. Excavatorul era cățărat pe mormanul de pământ. Probabil aștepta să încarce din el.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului siciltir

misterr wrote:
Cimitirul de acolo (și zona) se numește Cărămidari. Probabil că pămîntul ăla era bun pentru făcut cărămizi...

Cred ca ai dreptate.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Octavian

Cimitirul se cheama Caramidarii de Jos, ca si strada de prin Tineretului (e oarecum pe unde era si inainte de demolari...). Si mai existau si Caramidarii de Sus parca, prin Giulesti.
Da, mai mult ca sigur se faceau caramizi in zona, fiindca tot dealul pe care sunt Aleea cu Castani si Sun Plaza e de argila (acum niste ani era si o groapa in coasta dealului, de unde mai lua lumea lut - asta cand mai erau case pe Vacaresti si unele din chirpici).
Cand eram mic am avut si eu o punga de lut de-ala adus de taica-meu, ca sa il folosesc la scoala in scopuri artistice, bineinteles ca nu mi-a iesit nimic...

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Robert24

Ora 23:15 - se lucra intens la pasajul pietonal de la cimitir! Ditai gaura in mijlocul strazii!

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului TibiV

De ce oare mi se pare tot mai verosimila chestia asta ?!...
TibiV wrote:
Bucuresti
1 mai 2017

Compania Astaldi anunta cu mandrie ca a terminat lucrarile la Pasajul rutier Piata Sudului.
Din pacate, deoarece lucrarile efectuate NU au fost platite, Astaldi nu poate preda lucarea beneficiarului PMB in vederea deschiderii circulatiei prin pasaj, intrucat beneficiarul nu si-a indeplinit obligatia de a plati lucrarile contractate.

Ca atare, Astaldi asteapta cu nerabdare primirea OP-lui de la Primarie, ca sa va dea voie sa circulati prin pasaj.

Cu stima,
antreprenorul inca neplatit
ASTALDI

Vai de partea noastra dorsala.... :(

O macara era poziționată la groapa PP 4, unde robotea împreună​ cu câțiva muncitori. Multe salopete portocalii erau la rampa Nițu Vasile de unde sa încărcat aproape tot pământul scos din groapa pietonalului. În centrul intersecției, se lucra la finalizarea așezării plasei de Buzău. Între cracii pasajului, foarte multe salopete la munca.

Deja avem beton turnat în întregime peste plasa de Buzău. La PP4 am văzut un generator cu reflectoare lângă groapa și muncitori.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Alex1234

Miscari serioase peste tot. La rampa Vacaresti se scoate de zor moloz. Mai multe basculante la coada. Multi muncitori in pasaj si deasupra. La PP4 structura metalica de sustinere pare gata...aprox 10 muncitori plus RT/ QC...par sa astepte turnare..  :)
In total peste 70 muncitori si 4-5 utilaje in actiune...daca se poate face receptie partiala atunci 1 Mai este o data posibila ptr deschiderea pasajului rutier.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Costin

Vezi ca ti s-a rasturnat poza...

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului danutzu_2910

Confirm si eu ca pe la 17:30 inca era inghesuiala pe santier. Rampa Vacaresti continea si ceva Euroconstructi cu veste si casti.

@TibiV, watch the cables that cross the passage!
Asta pentru a avea ceva pe 1 mai...

În pasaj era activitate cu acel utilaj. Se observa niste tuburi transparente umflate de aer. Scuze de unele poze( răsturnate dar nu prea) dar m-am grăbit să le postez imediat ce le-am făcut. Aceea e o poza semiartistica, ce știți voi...:))

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului andrei11

De la moderator citire :
Nu se dau premii pentru asemenea exclusivitati...Ia-o usurel si rezolva treaba profesionist.
Multumesc.

Go to page:  1  ... 246 247 248 249 250 251 252  ... 328

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Pasaj Subteran Piața Sudului (INAUGURAT 23.07.2017)  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463863 posts in 5793 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”