Zona metropolitană BucureștiLucrări de modernizare și extindere a infrastructuriiLucrări finalizate începând cu anul 2006Pasaj Subteran Piața Sudului (INAUGURAT 23.07.2017)

Topic: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului

4579 posts, 1099000 views

Go to page:  1  ... 245 246 247 248 249 250 251  ... 328

📖 Pagination options
Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului realistul

Sunt băieți muncitori și serioși :). Au montat bordura pe extremitățile rampelor Văcărești până aproape după gardul ce închide șantierul.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului TibiV

realistul.
good job !

"Intre craci" probabil vor face exact ca aici, sau ceva foarte apropiat:

Mai frate...
[Uimire/surpriza/uimire...]

Pentru pasajul rutier, mie tare "imi miroase" a inaugurare la 1 Mai...
Daca nu pe 1, atunci oricum in mai...

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului zapacitu

Atunci vor taia panglica. Probabil pe 20 vom circula prin el, daca se tin de treaba.

Cu placere TibiV. Joi poate mai fac o tura de poze și poate și în zona PP4. Nu promit nimic. Au pus membrana bituminoasa. Sunt curios ce va urma mâine că azi s-au depășit pe ei. Sunt curios ce vor face cu moațele granitului ce depășește parapetul. Îmi cer scuze dar nu am aparat foto. Doar cu telefonul pot face poze. Și nu m-am prins cum pot sa postez foto in continuare una după alta fara sa fiu nevoit să scriu cate ceva. De pe tel. Facem o întâlnire la deschiderea pasajului? Poate reușim să ne cunoaștem și noi. Cine e de acord, și dacă nu exagerez cu ceva.

Hopa...  

Poza lui realistul este FAKE !...
realistul ne-a inselat !
A folosit Photoshop ca sa adauge borduri si sa stearga masini !
In ultimii ani ati mai vazut atat de putine masini pe breteaua Vacaresti spre Oltenitei ?!?!?!...
Doar DOUA masini in o suta de metri ?!...

Am gresit...
NU este Fake... :(
Mi-a "venit inima la loc" vazand poza asta

realistul,
glumeam, evident...
(Au fost momente cand mi-a fost teama sa trec de pe trotuar langa parapetele rampei, ca se circula cu 60-70 km/h,,,)
Stiu cum e acolo, ca sunt momente cand te intrebi "unde naiba este ambuteiajul ?..."
Dar obtii raspunsul in maxim 30 de secunde... :D
:bere:

LE
Ce imi place cimentul ud de la rostuirea bordurilor... :)

LLE
Intalnirea de la deschiderea pasajului am "antamat-o" de aproape 2 ani, daca imi amintesc bine "se bagasera" cativa colegi si se stabilise si bauta "de rigoare" de dupa eveniment...
Cu cat vom fi multi "muncitori cu ochiul la pasaj", cu atat mai bine...
Doar sa nu o programeze "pisi blonda" intr-o "joi la ora 14"...
Cam ca la Laminorului-Straulesti, unde am ajuns doar pentru ca am avut "bafta cu caru"...

Dar chiar si asa, ce ne impiedica sa ne intalnim in seara aia, sa admiram cum functioneaza "munca noastra" si sa bem o bere impreuna ?.... ;)

Ar fi păcat să nu ne cunoaștem. Sa nu fim doar niste oameni din spatele tastelor. Și eu sper sa nu fie joi. Așa e cu traficul. Am stat ceva să trec în partea cealaltă, pe trotuar, și după va am postat ceva am zis sa fac și poze la cracul Văcărești-Nițu. Când m-am uitat nu-mi venea să cred. Erau doar două mașini la semafor. Uimire. Ulterior au venit iar multe. Se confirma vorba mea. În București e un trafic handicapat. În zile diferite dar la aceleași ore, uneori e f aglomerat, uneori e liber.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Costin

Pai cum atasezi o poza, asa atasezi si mai multe, repeti actiunea in cadrul aceluiasi mesaj. Dar vezi ca nu merg mai mult de 10 poze / mesaj. Si in final trebuie sa ai si ceva scris in mesaj.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului neb1

La 22:45 din pasaj iesea o masinuta gen atv,ceva micut ,avea farurile foarte apropiate,s-a dat verde la semafor si nu am apucat sa vad exact ce era.Totodata 2 veste traversau de la benzinaria Mol spre pasaj.Se intampla ceva ciudat ,astia chiar vor sa termine pasajul:)

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Alex1234

Totul tine de PP4...daca se concentreaza pe el il termina (acopera/teraseaza/asfalteaza) saptamana viitoare. Cel mai tare lucru ar fi sa nu se termine relocarea cablurilor... :(
Cred ca cele mai importante lucrari vor fi efectuate pana la sf saptamanii viitoare

MEGA POSTARE

(Din putul gandirii... Dar poti sa stii ?....)
S-a enervat Astaldi.
Termina pasajul rutier... Poate chiar de 1 Mai...

Si atunci dau un comunicat de genul (FICTIV!... Este un pamflet ! Imi imaginez eu un fel de "haz de necaz"... )

Bucuresti
1 mai 2017

Compania Astaldi anunta cu mandrie ca a terminat lucrarile la Pasajul rutier Piata Sudului.
Din pacate, deoarece lucrarile efectuate NU au fost platite, Astaldi nu poate preda lucarea beneficiarului PMB in vederea deschiderii circulatiei prin pasaj, intrucat beneficiarul nu si-a indeplinit obligatia de a plati lucrarile contractate.

Ca atare, Astaldi asteapta cu nerabdare primirea OP-lui de la Primarie, ca sa va dea voie sa circulati prin pasaj.

Cu stima,
antreprenorul inca neplatit
ASTALDI

Sper ca B365 va citi cu atentie toata postarea inainte sa preia "comunicatul" celor de la Astaldi.... ;)

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Alex1234

Mai bine un anunt de genul: daca nu achitati in 30 de zile il ingropam la loc. :)))

La planșeul negru de supărare că i sa pus hidroizolația, euroconstrucții întindeau la prima oră plasa de Buzău. La rampa Nițu Vasile au depozitat munți de pământ proaspăt scos din groapa PP4. Sa zic că mi sa părut ca l-au pus pe asfaltul proaspăt turnat, dar cred că așa este. Un excavator tocmai se poziționa pentru a continua săpătura la PP4. La rampa Văcărești,mișcare la montarea granitului. Sa speram că mai întârzie ploaia.
neb1 wrote:
La 22:45 din pasaj iesea o masinuta gen atv,ceva micut ,avea farurile foarte apropiate,s-a dat verde la semafor si nu am apucat sa vad exact ce era.Totodata 2 veste traversau de la benzinaria Mol spre pasaj.Se intampla ceva ciudat ,astia chiar vor sa termine pasajul:)

Nu știu ce să zic...Când am făcut eu pozele pe la 19 20, nu era nimeni în partea de pasaj Văcărești. Nici paznicul nu se vedea. A apărut la un moment dat și cred că intenționa să mă goneasca de acolo dar nu a apucat pentru că eu am ieșit repede. Cred că erau paznici cu veste aceea. Și mașinuța, o fi fost camionul scurt Mercedes cu cisterna. În rest nici țipenie nu era.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului misterr

realistul wrote:
La rampa Nițu Vasile au depozitat munți de pământ proaspăt scos din groapa PP4. Sa zic că mi sa părut ca l-au pus pe asfaltul proaspăt turnat, dar cred că așa este. Un excavator tocmai se poziționa pentru a continua săpătura la PP4.
Probabil că, din cauza traficului, e mai dificilă evacuarea ritmică a pămîntului cu autobasculantele în cursul zilei și din cauza asta va fi depozitat și apoi evacuat noaptea.

Probabil. Un pământ urât, roșiatic.

Go to page:  1  ... 245 246 247 248 249 250 251  ... 328

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Pasaj Subteran Piața Sudului (INAUGURAT 23.07.2017)  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463915 posts in 5794 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”