Zona metropolitană BucureștiLucrări de modernizare și extindere a infrastructuriiLucrări finalizate începând cu anul 2006Pasaj Subteran Piața Sudului (INAUGURAT 23.07.2017)

Topic: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului

4579 posts, 1098690 views

Go to page:  1  ... 244 245 246 247 248 249 250  ... 328

📖 Pagination options
Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului BIGRED1984

Cand am trecut eu la 7:50, aproximativ 20 de veste portocalii erau gata de atac la PP4, in zona centrala.
Doar ca 4 insi stateau langa excavator (care inca nu facea nimic ) si discutau ceva, probabil planul de actiune.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului realistul

Pe Văcărești erau pe trotuarul de lângă Castan aproape de parcare, mai multi muncitori care întindeau un cablu sau cămașă de cablu.Era un colac mare. Nu am putut vedea bine din mersul mașinii. Pasajul asta nu ar trebui să aibă și stâlpi de iluminat montați pe parapeții de la rampe? Că nu am văzut cabluri acolo.

Era firma Neotel, scria pe mașini ceva de fibra optica... Acum am văzut.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Scorilo

Au excavat in buna masura restul din PP4. La dimensiunea cupei excavatorului, zic ca ar trebui sa finalizeze azi sapatura :-)

Scorilo wrote:
Au excavat in buna masura restul din PP4. La dimensiunea cupei excavatorului, zic ca ar trebui sa finalizeze azi sapatura :-)

Asta înseamnă că ieri au forat, au băgat profilele și azi sapa. Oho. Dar se misca nu gluma. Deci nu era vorba de piloti forați ci de profile.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Alex1234

Miscari sustinute! Aprox. 70-90 muncitori. Hidroizoatia este gata azi. Se asfalteaza mini-trotuarul din pasaj (intre bordura si perete). Se lucreaza sustinut la placari cu granit si este miscare si la PP-uri.
In acest timp se scoate moloz din santier pe la iesirea dinspre Vacaresti. Cum spuneam...cred ca vom avea niste poze interesante Sambata.. :))

90 de muncitori? De unde i-au scos? Ăștia chiar vor sa deschidă după Paște :))

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului TibiV

Alex1234 wrote:
cred ca vom avea niste poze interesante Sambata

Ba chiar vineri seara...
Este vinerea lui misterr... ;)

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Alex1234

Misterr...misterr...:))
Eventual o misiune de furisare in pasajul rutier..?!?!  :)

realistul wrote:
90 de muncitori? De unde i-au scos? Ăștia chiar vor sa deschidă după Paște :))

Incep sa cred ca este posibila o deschidere a pasajului rutier la 1 Mai. Nu stiu insa ce presupune acest lucru dpdv al receptiei. Se poate o receptie partiala? Ca daca nu se poate as dori sa o vad pe stirista pe cine mai da vina....gaseste sigur pe cineva.......

Edit admin: Double post! Atentie!

Astăzi toată ziua printre altele activități au spart cu un buldoexcavator cu picon intre parapeții de la pasajul rutier de la Văcărești. La ora 16 00 erau în capătul dinspre platforma cu hidroizolație.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului TibiV

Unde spui tu nu este nimic altceva decat sina de tramvai...
Oare... ceva  ?....  

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului misterr

Dacă s-au reluat în forță lucrările, înseamnă că le-o fi arătat d-na Firea ceva (bani, nu mă gîndesc la altceva...).
Costin wrote:
Legat de diferenta de nivel... Avand in vedere alte lucrari similare, eu as zice ca toata intersectia va fi inaltata. Oricum trebuie facuta reconfigurarea finala, deci vor avea ocazia sa o faca. Doar nu credeti ca va ramane vreun centimetru patrat din vechiul asfalt in intersectie...
Din ce am văzut la lucrările noi din ultimii ani (Basarab, Buzești-Berzei etc.) cota străzii a scăzut destul de mult (ceea ce e destul de normal, pentru că în timp s-au adăugat tot felul de straturi care nu aveau ce căuta acolo). Dacă mai țineți minte, chiar comentam cît de sus au rămas autogara de lîngă IDM Basarab, sau de lîngă Hala Matache, sau gardurile de lîngă trotuarele de pe Bucureștii Noi...
Alex1234 wrote:
Misterr...misterr...:))
Eventual o misiune de furisare in pasajul rutier..?!?!  :)
Nu promit, nici data trecută n-am promis dinainte, am vrut să văd dacă-mi iese surpriza...

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului danutzu_2910

Cum se vede si din poze, au curatat betonul / asfaltul dintre sina si parateti, sau mai precis de la izolatoul sinei.
Vor sa toarne betonul / asfaltul, si sa iasa frumos.

Go to page:  1  ... 244 245 246 247 248 249 250  ... 328

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Pasaj Subteran Piața Sudului (INAUGURAT 23.07.2017)  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463909 posts in 5794 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”