Topic: Dialog cu administrația
2341 posts, 509201 views
📖 Pagination options
- mcosmin
-
Posted:
-
Re: Dialog cu administratia
mcosmin
Ai cumva un IP banat cu 213.233...?
Daca da, vezi ca ala baneaza toti userii care se conecteaza la un anumit releu.
Ai cumva un IP banat cu 213.233...?
Daca da, vezi ca ala baneaza toti userii care se conecteaza la un anumit releu.
- Costin
-
Posted:
-
- mcosmin
-
Posted:
-
mcosmin
Ai ip-uri banate care incep asa? :p
Unele cartele primesc IP-ul public al releului, daca l-ai banat pe ala, nu se mai conecteaza nimeni. De asta intrebam. Acum sunt pe alt IP si imi merge.
Ai ip-uri banate care incep asa? :p
Unele cartele primesc IP-ul public al releului, daca l-ai banat pe ala, nu se mai conecteaza nimeni. De asta intrebam. Acum sunt pe alt IP si imi merge.
- Costin
-
Posted:
-
Costin
Noi nu am banat nici un IP. O sa ma uit sa vad daca nu cumva au ramas IPuri banate de cand era Utilizator anonim admin...
Noi nu am banat nici un IP. O sa ma uit sa vad daca nu cumva au ramas IPuri banate de cand era Utilizator anonim admin...
- Robert24
-
Posted:
-
- mcosmin
-
Posted:
-
- Costin
-
Posted:
-
Costin
Nu mai e nici un IP banat. Daca sunt probleme in continuare, te rugam sa ne spui.
Nu mai e nici un IP banat. Daca sunt probleme in continuare, te rugam sa ne spui.
- andrei11
-
Posted:
-
andrei11
Si ieri seara si acum ( ora 11,20 ) s-a intrat greu pe forum...
Si ieri seara si acum ( ora 11,20 ) s-a intrat greu pe forum...
- andrei11
-
Posted:
-
andrei11
Am un mesaj fantomă !
Ultimul mesaj fiind al lui George.
La voi cum e ?
Am un mesaj fantomă !
1.jpg (19.77 KB; downloaded 2784 times)
2.jpg (14.35 KB; downloaded 2781 times)
3.jpg (5.97 KB; downloaded 2784 times)
Ultimul mesaj fiind al lui George.
4.jpg (11.9 KB; downloaded 2784 times)
La voi cum e ?
- punmeister
-
Posted:
-
- shoppy
-
Posted:
-
shoppy
La mine este corect, se mai intampla, incearca sa dai marcheaza toate mesajele ca fiind citite si se rezolva.
La mine este corect, se mai intampla, incearca sa dai marcheaza toate mesajele ca fiind citite si se rezolva.
- Costin
-
Posted:
-
Costin
Probabil a scris mesajul si apoi si l-a sters imediat. Se mai intampla, solutia lui shoppy e cea corecta.
Probabil a scris mesajul si apoi si l-a sters imediat. Se mai intampla, solutia lui shoppy e cea corecta.
- uvictor
-
Posted:
-
uvictor
Daca va ajuta: imediat cum am scris mesajul la topicul de Laminorului, m-am dus pe pagina-mama si apareau datele ultimelor mele doua mesaje: 7:32 Straulesti, 7:34 Laminorului
Daca va ajuta: imediat cum am scris mesajul la topicul de Laminorului, m-am dus pe pagina-mama si apareau datele ultimelor mele doua mesaje: 7:32 Straulesti, 7:34 Laminorului
- andrei11
-
Posted:
-
andrei11
Mi se intâmplă un lucru curios de ceva timp, prima dată am spus ca nu am fost eu atent, a doua oara la fel, ca mi s-a parut, a treia oara am fost putin curios dar mi s-a intâmplat urmatorul fapt de vreo 10 ori in decurs de câteva zile.
Am scris textul, blablabla, am atasat poza si când am postat hopa, am postat fara poză.
Noroc ca mi-a mers sageta de << inapoi >>, am mai atasat inca odata poza si a doua oara am reusit.
Sunt absolut convins ca stiu cum sa ataşez poze pe forum si nu fac nicio greseala tehnica. De aceea mi-am spus ca poate n-am fost eu atent, dar cred ca e a 10 - a oara când mi se intâmplă zilele acestea.
Mi se intâmplă un lucru curios de ceva timp, prima dată am spus ca nu am fost eu atent, a doua oara la fel, ca mi s-a parut, a treia oara am fost putin curios dar mi s-a intâmplat urmatorul fapt de vreo 10 ori in decurs de câteva zile.
Am scris textul, blablabla, am atasat poza si când am postat hopa, am postat fara poză.
Noroc ca mi-a mers sageta de << inapoi >>, am mai atasat inca odata poza si a doua oara am reusit.
Sunt absolut convins ca stiu cum sa ataşez poze pe forum si nu fac nicio greseala tehnica. De aceea mi-am spus ca poate n-am fost eu atent, dar cred ca e a 10 - a oara când mi se intâmplă zilele acestea.
📖 Pagination options
Home page
•
Parent forum:
Site-urile metrouusor.com: Regulament, informații, anunțuri
•
Choose destination