Topic: Discutii generale pe baza lucrarilor si a proiectului
3301 posts, 522466 views
📖 Pagination options
- Adrian Rosca
-
Posted:
-
Re: Discutii generale pe baza lucrarilor si a proiectului
Adrian Rosca
@Guru, stii bine ca ma refer la spoiala de pe peretii caseta radier, care are pretentia de a fi numita "finisaj". E o rusine!
@Guru, stii bine ca ma refer la spoiala de pe peretii caseta radier, care are pretentia de a fi numita "finisaj". E o rusine!
- TibiV
-
Posted:
-
TibiV
Da, adevarat...
Credeti-ma ("I've been there"...) statiile astea sunt super OK, nu au fost facute "din saracie" (cu "hazna in fundul curtii"...)...
Materiale bune si bine montate (le-am pipait, am verificat daca placile/panourile sunte la nivel... Si sunt !...)
Vom avea o mica problema...
Ca tot am vorbit de hazna...
Este foarte bine ca astea sunt cu WC, l-am si folosit pe cel de la Straulesti...
Totul curat, functional...
Dar hartia igienica este bagata in niste "carcase" cilindrice din inox, si care se pot scoate cu doua degete...
Imi pare rau ca am fost prea in viteza si nu mi-am dat seama decat prea tarziu ca ar fi trebuit sa le pozez,,.
Dar sunt gata sa pun pariu ca, chiar daca in seara asta mai exista jumatate din carcasele alea, la 24 de ore de la inaugurare nu fa mai fi nici unul...
Iar saptamana viitoare vor disparea toate colacele de la WC-uri...
Evident, nu critic constructorul/proiectantul,
Doar ca traim aici, si atunci in locurile ferite de camere video (prin definitie WC-urile sunt...) ar fi trebuit gandite niste chestii "gipsy-safe"...
Adrian Rosca wrote:
Finisajele celor doua statii sunt de buna calitate, nimic de zis. Mi se pare insa socanta diferenta de aspect dintre ele si 1 Mai, Grivitei si GdN2... Ma gandesc ca macar atunci cand se face M6 sa se intervina la ele.
Da, adevarat...
Credeti-ma ("I've been there"...) statiile astea sunt super OK, nu au fost facute "din saracie" (cu "hazna in fundul curtii"...)...
Materiale bune si bine montate (le-am pipait, am verificat daca placile/panourile sunte la nivel... Si sunt !...)
Vom avea o mica problema...
Ca tot am vorbit de hazna...
Este foarte bine ca astea sunt cu WC, l-am si folosit pe cel de la Straulesti...
Totul curat, functional...
Dar hartia igienica este bagata in niste "carcase" cilindrice din inox, si care se pot scoate cu doua degete...
Imi pare rau ca am fost prea in viteza si nu mi-am dat seama decat prea tarziu ca ar fi trebuit sa le pozez,,.
Dar sunt gata sa pun pariu ca, chiar daca in seara asta mai exista jumatate din carcasele alea, la 24 de ore de la inaugurare nu fa mai fi nici unul...
Iar saptamana viitoare vor disparea toate colacele de la WC-uri...
Evident, nu critic constructorul/proiectantul,
Doar ca traim aici, si atunci in locurile ferite de camere video (prin definitie WC-urile sunt...) ar fi trebuit gandite niste chestii "gipsy-safe"...
- subway guru
-
Posted:
-
subway guru
Adica latrine turcesti? Ca la puscarie?
Si in loc de hartie igienica o tulumba cu apa rece???
Cam doar atat ne meritam???
Adica latrine turcesti? Ca la puscarie?
Si in loc de hartie igienica o tulumba cu apa rece???
Cam doar atat ne meritam???
- TibiV
-
Posted:
-
TibiV
Doamne fereste !...
Dar nu INOX in budele publice...
INOX-ul are "pret bun" la "reciclare"...
Iar daca nu este sudat/nituit, va fi "reciclat" in 24 de ore...
(Crede-ma, am fost socat sa vad ca am ridicat un pic "cilindrul" de protectie din inox si mi-au iesit ochii ca la melc cand ala a sarit din perete... Noroc ca sedeam comod si l-am prins, dupa care l-am prins la loc.
Nu era prins nici macar intr-un aamarat de holsurub...
Mama ce ma oftic ca nu am pozat asta...
Dar eu ma dusesem sa pozez metroul, nu budele... ... )
Doamne fereste !...
Dar nu INOX in budele publice...
INOX-ul are "pret bun" la "reciclare"...
Iar daca nu este sudat/nituit, va fi "reciclat" in 24 de ore...
(Crede-ma, am fost socat sa vad ca am ridicat un pic "cilindrul" de protectie din inox si mi-au iesit ochii ca la melc cand ala a sarit din perete... Noroc ca sedeam comod si l-am prins, dupa care l-am prins la loc.
Nu era prins nici macar intr-un aamarat de holsurub...
Mama ce ma oftic ca nu am pozat asta...
Dar eu ma dusesem sa pozez metroul, nu budele... ... )
- subway guru
-
Posted:
-
subway guru
Adi, dupa ce vei face o vizita de documentare serioasa la Viena pe sub Mariahilferstrasse mai discutam...In cunostinta deplina de cauza...
P.S.
V-am mai spus ca metroul nostru a avut ca 'model de inspiratie' in materie de statii Viena iar ca tunele Belgia...Asta fiind prin anii '70
Adrian Rosca wrote:
Adi, dupa ce vei face o vizita de documentare serioasa la Viena pe sub Mariahilferstrasse mai discutam...In cunostinta deplina de cauza...
P.S.
V-am mai spus ca metroul nostru a avut ca 'model de inspiratie' in materie de statii Viena iar ca tunele Belgia...Asta fiind prin anii '70
- Adrian Rosca
-
Posted:
-
Adrian Rosca
Sa nu uit de tavanele lipsa din statiile mai vechi, alta rusine.
Sa nu uit de tavanele lipsa din statiile mai vechi, alta rusine.
- subway guru
-
Posted:
-
subway guru
Nu sunt lipsa, sunt date jos pentru ca stelajele nu prea mai prezinta siguranta
Pentru o viziune moderna in privinta asta recomand o alta vizita de documentare serioasa spre exemplu la metroul din Sao Paolo
Nu sunt lipsa, sunt date jos pentru ca stelajele nu prea mai prezinta siguranta
Pentru o viziune moderna in privinta asta recomand o alta vizita de documentare serioasa spre exemplu la metroul din Sao Paolo
- Trole
-
Posted:
-
Trole
Mai devreme s-a vorbit despre timpii de mers.
Ca idee, iată niște timpi de mers de azi pe un traseu ceva mai lung: Nicolae Grigorescu - Străulești.
Validare la Nicolae Grigorescu la 18:30.
Plecare din Dristor 2 la 18:37 (după doar un minut de stat în tren), Gara de Nord - 18:50.
Basarab, sosire 18:52, plecare 18:56.
Parc Bazilescu, sosire 19:06, plecare 19:10.
Sosire Străulești - 19:13.
Notă. Abia la stația 1 Mai s-a anunțat faptul că de la Parc Bazilescu se poate continua călătoria spre Străulești, cu un alt tren. Până atunci anuțurile indicau doar că trenul se oprește la stația Parc Bazilescu.
Mai devreme s-a vorbit despre timpii de mers.
Ca idee, iată niște timpi de mers de azi pe un traseu ceva mai lung: Nicolae Grigorescu - Străulești.
Validare la Nicolae Grigorescu la 18:30.
Plecare din Dristor 2 la 18:37 (după doar un minut de stat în tren), Gara de Nord - 18:50.
Basarab, sosire 18:52, plecare 18:56.
Parc Bazilescu, sosire 19:06, plecare 19:10.
Sosire Străulești - 19:13.
Notă. Abia la stația 1 Mai s-a anunțat faptul că de la Parc Bazilescu se poate continua călătoria spre Străulești, cu un alt tren. Până atunci anuțurile indicau doar că trenul se oprește la stația Parc Bazilescu.
- Adrian Rosca
-
Posted:
-
Adrian Rosca
^^Da, adevarata arta contemporana: putem studia in voie segregarile din planseu si alte defecte de executie, ca sa nu ne plictisim pana vine metroul. Asa ne dam seama ca pe vremuri se lucra mai prost decat acum.
@Trole, data viitoare poate incerci ruta Anghel Saligny-Straulesti.
^^Da, adevarata arta contemporana: putem studia in voie segregarile din planseu si alte defecte de executie, ca sa nu ne plictisim pana vine metroul. Asa ne dam seama ca pe vremuri se lucra mai prost decat acum.
- subway guru
-
Posted:
-
subway guru
Nu e deloc rau pentru un parcurs atat de lung si cu atatea transbordari...
Din ce spui ar fi cam 33min calatorie si cam 10min transbordare
De-a dreptul excelent
Nu e deloc rau pentru un parcurs atat de lung si cu atatea transbordari...
Din ce spui ar fi cam 33min calatorie si cam 10min transbordare
De-a dreptul excelent
- subway guru
-
Posted:
-
subway guru
Un clor cauciuc negru pe beton, niste 'lefrectoare' led la tavan si te lecuiesti, ca daca nu, se lasa cu desprinderi de retina pe la oculist!
Tu cand mergi cu metroul te uiti la tavan sau pe unde calci si dupa tren???
Nu vrei totusi sa te lasi de bancuri?
In tavan se benocleaza doar gagica daca nu esti in stare sa 'performezi'...
Adrian Rosca wrote:
Un clor cauciuc negru pe beton, niste 'lefrectoare' led la tavan si te lecuiesti, ca daca nu, se lasa cu desprinderi de retina pe la oculist!
Tu cand mergi cu metroul te uiti la tavan sau pe unde calci si dupa tren???
Nu vrei totusi sa te lasi de bancuri?
In tavan se benocleaza doar gagica daca nu esti in stare sa 'performezi'...
- Adrian Rosca
-
Posted:
-
Adrian Rosca
Vad ca esti un mare fan al "las ca merge si asa" Ma opresc aici.
Vad ca esti un mare fan al "las ca merge si asa" Ma opresc aici.
- subway guru
-
Posted:
-
subway guru
Nu Adi, sunt un mare fan al lucrurilor functionale si hai sa zicem al stilului arhitectural minimalist si pe de alta parte un mare dusman al aruncatul banilor pe fereastra doar din fudulie de doua parale...
O statie de metrou e in esenta doar o gara si nu palatul de clestar
P.S.
Crezi ca segregarile alea de la betoane se vindeca daca le acoperi si ascunzi cu tavane false de chihlimbar???
Ma opresc si eu aici ca avem tot timpul sa dezbatem despre ce ne dorim relativ la ce nevoi avem...
Nu Adi, sunt un mare fan al lucrurilor functionale si hai sa zicem al stilului arhitectural minimalist si pe de alta parte un mare dusman al aruncatul banilor pe fereastra doar din fudulie de doua parale...
O statie de metrou e in esenta doar o gara si nu palatul de clestar
P.S.
Crezi ca segregarile alea de la betoane se vindeca daca le acoperi si ascunzi cu tavane false de chihlimbar???
Ma opresc si eu aici ca avem tot timpul sa dezbatem despre ce ne dorim relativ la ce nevoi avem...
- andrei11
-
Posted:
-
andrei11
Ba mă uit si la tavan, mai ales ca am timp. Cele 90 secunde de succedare intre metrouri sunt vreo 7 - 8 - 9 - 12 minute... Nu stiu cum de s-a intâmplat , dar am circulat cu M 2 duminica trecută pe la ora 15,00. Metrourile erau la 8 minute...Timp suficient sa admiri tavanul.
Colega, eu cred ca aici inginerii trebuie sa se dea la o parte, au cuvântul arhitectii...Alta meserie, alta caciulă, altă mâncare. Părerea mea.
Ba mă uit si la tavan, mai ales ca am timp. Cele 90 secunde de succedare intre metrouri sunt vreo 7 - 8 - 9 - 12 minute... Nu stiu cum de s-a intâmplat , dar am circulat cu M 2 duminica trecută pe la ora 15,00. Metrourile erau la 8 minute...Timp suficient sa admiri tavanul.
subway guru wrote:
... sunt un mare fan al lucrurilor functionale si hai sa zicem al stilului arhitectural minimalist
Colega, eu cred ca aici inginerii trebuie sa se dea la o parte, au cuvântul arhitectii...Alta meserie, alta caciulă, altă mâncare. Părerea mea.
📖 Pagination options