MetrouLucrări de modernizare și extindere a infrastructurii pentru metrouM4 Străulești - Gara de Nord - Gara ProgresulM4 • Discuţii, planuri, ştiri

Topic: Discutii generale pe baza lucrarilor si a proiectului

3301 posts, 522460 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 102 103 104 105 106 107 108  ... 236

📖 Pagination options
Re: Discutii generale pe baza lucrarilor si a proiectului subway guru

Adrian Rosca wrote:
^^Da, de la o vreme, proiectantii nostri s-au indragostit de Omeras  ;)

Ce vrei sa spui, ca esti prea 'abscons' pentru intelectul meu dupa atatea zile de stress...
:bere:

Re: Discutii generale pe baza lucrarilor si a proiectului Adrian Rosca

"Emaillierte Fassadenpaneele kommen bei Bau- und Modernisierungsmaßnahmen in U-Bahn-Stationen, Straßentunneln, Unterführungen, Flughäfen, an Hausfassaden und zahlreichen anderen Orten zum Einsatz. Dabei bewährt sich vor allem die Langlebigkeit und Beständigkeit der emaillierten Fassadenelemente, die nicht brennbar, äußerst kratzbeständig und leicht zu reinigen sind. Darüber hinaus weisen sie einen hohen Graffitischutz auf."

Suna cunoscut?

Dar pre limba lui Eminescu cum ar fi?
Ca n-am niciun chef sa citesc Mein Kampf in originel

Poftiti va rog:

"PANOURI DIN OTEL EMAILAT VITRIFIAT OMERAS
Panourile tip caseta cu 4 laturi (grosime variabila a casetei in functie de aplicatie) sunt produse din tabla de otel (cf. EN 10209, grad DC03ED potrivit BS EN 10027-1) de grosime 1,5 mm (la cerere se pot respecta si alte specificatii), acoperita cu 1 – 2 straturi de email vitrifiat (in functie de culoarea, opacitatea si gradul de luciu dorit; procedeu electrostatic umed) de grosime 100-150 microni fiecare.

Aceste panouri tip caseta – de diferite dimensiuni, forme si culori – pot fi plane (planeitatea se asigura prin ranforsare cu diverse materiale cu diferite clase de rezistenta la foc) sau curbe (inclusiv stalpi; ranforsarea nu mai este necesara; antifonate). Panourile pot fi plane pline (cu ranforsare) sau plane perforate (fara ranforsare)."

http://www.gibb.ro/referinte-romania/

Multzam
Si....care ar fi schepsisul? Ca se lauda Aia?
Sau ca e calitate germana, dupa retete hopfenkonig?
Iar proiectantii nostri au interdictie absoluta in a indica un anume producator, gasirea unui furnizor e treaba antreprenorilor, treaba proiectantului e doar sa precizeze cu claritate si fara dubii cerintele, normativele si standardele...
Ti-am zis mai inainte ca semnatura e 'un grup de comunisti cinstiti' si nu de capitalisti murdari cum incerci matale sa insinuezi in virtutea sarcinilor tale de serviciu primite de la imperialistii globalisti...
:bere:  :bere:  :bere:
Astazi poti sa torni si o tona de vitriol pe mine, sunt absolut imun...de maine om trai si om vedea!
:mrgreen:

Intelesul e total abscons  :P

Re: Discutii generale pe baza lucrarilor si a proiectului andrei11

subway guru wrote:
Pe M4 schimbari 'justificate' tehnico-economic nu au de ce sa se produca decat la finalizarea M6

M4 / 6 este claraceeasi mâncare de peşte...
Ce intelegi prin finalizarea lui M 6 ? Otopeni - GdN sau Otopeni - Gara Progresu ( Jilava ).

• GPS
  • Posted:
  •  

Re: Discutii generale pe baza lucrarilor si a proiectului GPS

Eu doar un lucru am de spus. Nu e cel mai bun, dar ce poți face. Dintre toate trenurile cu care am mers azi singurele rame cu hărți actualizate erau cele doua TEM care asigurau pendula. Iar daca nu știai de pendula, mai departe de Bazilescu nu ajungeai. In schimb cei de pe pendula anunțau in continuu, un lucru bun, "pentru continuarea călătoriei luați trenul de la linia vecina din stația Parc Bazilescu".
Pendula e din cauza circulației la cale liberă....

@Adi Rosca
Si daca doresti pot sa-ti spun si care ar fi parerea mea personala despre finisajele nenecesare, dar tare m-as teme ca iscam niste maree tzunamice

andrei11 wrote:
subway guru wrote:
Pe M4 schimbari 'justificate' tehnico-economic nu au de ce sa se produca decat la finalizarea M6

M4 / 6 este claraceeasi mâncare de peşte...
Ce intelegi prin finalizarea lui M 6 ? Otopeni - GdN sau Otopeni - Gara Progresu ( Jilava ).

Otopeni-1Mai
Si se avanseaza si in directia asta ca mai sunt si pe traseul asta destule mici buturugi de desradacinat pana la avea cale libera, dar cu perseverenta, inteligenta si rabdare se inlatura din drum si astea

Finisajele celor doua statii sunt de buna calitate, nimic de zis. Mi se pare insa socanta diferenta de aspect dintre ele si 1 Mai, Grivitei si GdN2... Ma gandesc ca macar atunci cand se face M6 sa se intervina la ele.

Re: Discutii generale pe baza lucrarilor si a proiectului andrei11

:lol:  :lol:
Adica Otopeni - GdN 2.  :D
Nu prea vad nici un tren venind de la Otopeni sa intoarca la 1 Mai...
Ok, pe foaia de hârtie nu prea imi pasa cum o sa fie, dar in practica vor fi doua trasee :
GdN - Straulesti.
si
GdN - Otopeni. ( Nu stiu daca toate metrourile vor ajunge la aeroport ).

Adi,
Alea sunt marca secolul  (ori mileniul) trecut dar 'conceptual' sunt mai moderne si mai indraznete!
Realizarea lasa de dorit...
:popa:

andrei11 wrote:
:lol:  :lol:
Adica Otopeni - GdN 2.  :D
Nu prea vad nici un tren venind de la Otopeni sa intoarca la 1 Mai...
Ok, pe foaia de hârtie nu prea imi pasa cum o sa fie, dar in practica vor fi doua trasee :
GdN - Straulesti.
si
GdN - Otopeni. ( Nu stiu daca toate metrourile vor ajunge la aeroport ).

Constat ca multa lume e inca confuza cu chestia asta care e cam la mintea cocosului, va fi o magistrala de la Gara pan' la moara cu ramificatie, una spre aeroport, cealalta la strand

Go to page:  1  ... 102 103 104 105 106 107 108  ... 236

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: M4 • Discuţii, planuri, ştiri  • 
Choose destination

Since our 2420 forum members have written 433375 posts in 5396 topics and 518 subforums.

© 2009 - 2024 Asociația „Metrou Ușor”