Topic: Discuții generale pe baza lucrărilor și a proiectului
3330 posts, 687293 views
📖 Pagination options
- mcosmin
-
Posted:
-
Re: Discutii generale pe baza lucrarilor si a proiectului
mcosmin
Ce sa-i faci, daca au dat drumul prea devreme?
Mentionase Guru ca sina nu este complet rondata pentru 80 km/h.
Ce sa-i faci, daca au dat drumul prea devreme?
Mentionase Guru ca sina nu este complet rondata pentru 80 km/h.
- George
-
Posted:
-
- mcosmin
-
Posted:
-
Re: Stiri si articole din presa
mcosmin
Interesant de vazut ca ceasurile ce masoara timpul trecut de la ultimul metrou se opresc la 59:59.
Interesant de vazut ca ceasurile ce masoara timpul trecut de la ultimul metrou se opresc la 59:59.
- mcosmin
-
Posted:
-
mcosmin
Nu m-ar mira ca unii oameni chiar sa creada asta
Nu m-ar mira ca unii oameni chiar sa creada asta
-
- subway guru
-
Posted:
-
subway guru
Tonajul de rodaj pentru burajul 3 e atins, dupa aceea se va putea merge cu 80km/h in loc de 70
@Adi Rosca
N-ar strica sa ne reamintesti cand au inceput efectiv lucrurile la cele doua statii...
Tonajul de rodaj pentru burajul 3 e atins, dupa aceea se va putea merge cu 80km/h in loc de 70
@Adi Rosca
N-ar strica sa ne reamintesti cand au inceput efectiv lucrurile la cele doua statii...
- mcosmin
-
Posted:
-
mcosmin
Deci care e faza cu pendula aia?
E de rondaj sau nu?
Deci care e faza cu pendula aia?
E de rondaj sau nu?
- Adrian Rosca
-
Posted:
-
Adrian Rosca
V-am zis eu ca unul din tuneluri e prea ingust si de aia sparg acum strada la Jimbolia, ca sa-l maresca
Gluma, gluma, dar imi aduc si acum aminte cum scrasneau din dinti unii colegi ca de ce se face dom'ne metrou la tiganie in Bucureştii Noi ?
V-am zis eu ca unul din tuneluri e prea ingust si de aia sparg acum strada la Jimbolia, ca sa-l maresca
Gluma, gluma, dar imi aduc si acum aminte cum scrasneau din dinti unii colegi ca de ce se face dom'ne metrou la tiganie in Bucureştii Noi ?
-
- subway guru
-
Posted:
-
subway guru
Am vazut tigani fericiti...ca au metrou la scara , pardon, la usa cortului, azi la Lidl Zarea
Am vazut tigani fericiti...ca au metrou la scara , pardon, la usa cortului, azi la Lidl Zarea
- George
-
Posted:
-
George
@guru: iti aduc eu aminte (de fapt, nu tie, ci tuturor): in vara lui 2013, cand am mers la Mogosoaia la degustatul meniului de nunta
, la ducere am mers pe Bd. Bucurestii Noi, la intoarcere pe deviere, spre stupoarea noastra...
))
Cu alte cuvinte, lucrarile au inceput 2 ani dupa cele din Drumul Taberei....si nu mai zic nimic mai departe, sa nu stric momentul festiv...
@guru: iti aduc eu aminte (de fapt, nu tie, ci tuturor): in vara lui 2013, cand am mers la Mogosoaia la degustatul meniului de nunta
Cu alte cuvinte, lucrarile au inceput 2 ani dupa cele din Drumul Taberei....si nu mai zic nimic mai departe, sa nu stric momentul festiv...
-
- Victor92
-
Posted:
-
Victor92
Lucrarile la M4 au inceput in prima parte a lunii septembrie 2013 ...
Lucrarile la M4 au inceput in prima parte a lunii septembrie 2013 ...
-
- survola
-
Posted:
-
Re: Stiri si articole din presa
survola
Asta e una dintre chestiile ciudate (absurde) ale metroului bucureștean. Ar trebui indicat timpul rămas până la următorul tren de metrou. Dar probabil:
1.e mai greu de calculat, sau
2. e mai "simplu" de introdus sistemul cu monitoare, paralel cu acesta deja existent
Asta e una dintre chestiile ciudate (absurde) ale metroului bucureștean. Ar trebui indicat timpul rămas până la următorul tren de metrou. Dar probabil:
1.e mai greu de calculat, sau
2. e mai "simplu" de introdus sistemul cu monitoare, paralel cu acesta deja existent
-
- subway guru
-
Posted:
-
subway guru
Dorinta indeplinita, cartela validata imediat dupa ce a intrat ministrul.
satanistu wrote:
Subway Guru sau oricine care lucreaza la Metrorex, exista maine sanse sa gasim cartele speciale ca cele care au fost puse in vanzare pe 1 iunie 2011 cand s-au deschis cele 2 statii de pe M4 (Bazilescu si Jiului) ?subway guru wrote:
Maine, daca avetzi noroc, putetzi valida cartela asta:
download/file.php?id=51696
Am pus si un quote.
Daca raspunsul e afirmativ, in ce statii putem gasi cartela si in ce numar?
Dorinta indeplinita, cartela validata imediat dupa ce a intrat ministrul.
IMG_1241.JPG (207.51 KB; downloaded 2780 times)
- satanistu
-
Posted:
-
satanistu
Mai gasesc cartele din astea?.. Prea tarziu mi-ai raspuns...........
-
- subway guru
-
Posted:
-
subway guru
Eu am intrebat cand au inceput efectiv lucrarile la statii nu devierile de circulatie...
Si nu am intrebat degeaba...
Lucrarile la statii au inceput doar dupa obtinerea acordului de mediu si preschimbarea autorizatiei initiale pentru a fi 'conforme si eligibile' pe fonduri europene...
Si au durat practic si efectiv TREI ANI, adica durata normala pentru o statie executata in regim 'accelerat'...asta doar asa ca sa revenim cu picioarele pe pamant si macar noi sa nu batem campii...
S-au distribuit doar pentru invitati...
Eu am intrebat cand au inceput efectiv lucrarile la statii nu devierile de circulatie...
Si nu am intrebat degeaba...
Lucrarile la statii au inceput doar dupa obtinerea acordului de mediu si preschimbarea autorizatiei initiale pentru a fi 'conforme si eligibile' pe fonduri europene...
Si au durat practic si efectiv TREI ANI, adica durata normala pentru o statie executata in regim 'accelerat'...asta doar asa ca sa revenim cu picioarele pe pamant si macar noi sa nu batem campii...
satanistu wrote:
S-au distribuit doar pentru invitati...
📖 Pagination options