Zona metropolitană BucureștiLucrări de modernizare și extindere a infrastructuriiLucrări finalizate începând cu anul 2006Pasaj Subteran Piața Sudului (INAUGURAT 23.07.2017)

Topic: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului

4579 posts, 1098897 views

Go to page:  1  ... 239 240 241 242 243 244 245  ... 328

📖 Pagination options
Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului realistul

Era de dimineață una pusa pe poziție la coltul intersecției de la fosta bretea a troleibuzelor. Cred că sunt pentru semafoare.
Am făcut acum câteva poze în capătul ambilor craci Văcărești și rampa Nitu, dar cu telefonul. Încerc să le postez dar zice că sunt mai mari de 2 giga și m-am lăsat păgubaș.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului TibiV

http://picresize.com/

Sau local, in Paint, are functia "Resize"

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului misterr

Păi setează telefonul să facă poze la o rezoluție mai mică.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Florinds

Cum sa aiba 2 Giga, doar nu sunt filme. Sau cate ai facut. :)

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului neb1

Stirea zilei: Totodata, Primarul General si-a exprimat nemultumirea fata de modificarile frecvente pe care constructorul le face graficului de executie a lucrarilor si aminteste acestuia ca va denunta unilateral contractul din culpa exclusiva a executantului Sursa Facebook Gabriela Firea. 31.03.2017
Si acum intreb eu, daca s-ar rezilia contractul asta ,ne-am putea trezi cu o intarziere de 3-4 ani suplimentar? Studii ,prestudii,licitatii,contestatii ,pentru continuarea lucrarilor,ar fi posibil ?Sau e vreo cacealma a primaritei?Nu mai inteleg nimic cu tampenia asta de pasaj...

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Florinds

Iar a citit gresit data de inaugurare pe prompter. :))))

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Alex1234

Din nefericire Firea se face de ras iarasi. Comunicatul ei este unul politicianist clasic....din categoria "i-am amenintat si uite ce rezultate am avut. Dupa 45 de zile au dat drumul la pasaj."
Este in mod clar o incompetenta. Daca era ceva de facut si amenintari serioase de transmis acest lucru trebuia facut acum 7 luni. Acum nu face decat sa incerce sa acumuleze imagine si capital politic. Absolut jenant....dar nu ne puteam astepta la nimic diferit din partea ei (si a ruturor celor care au fost Primar General dupa revolutie).

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Nicu24

O sa-l inaugureze la pastele cailor !
Atatia ani au taraganat aceasta lucrare din varii motive incat s-a săturat lumea de balamucul creat în intersecție, eu unul nu mai cred pana nu vad .
Nu am pretentii de la Firea ,atatia ani nu s-a facut nimic pentru bucuresteni si se îngrașă in ajun porcul ?
Imi este lehamite sincer de atâtea promisiuni .

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Adrian Rosca

Nicio problema, sa denunte contractul. Numai ca dupa aia o sa aiba "supriza" sa descopere ca nu poate sa reliciteze lucrarile pana nu se termina judecata cu Astaldi. Adica cativa ani buni! Pe bune, asta e tuta?

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului TibiV

Ce te miri ?!

Bineinteles că este...

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului abc_XC

Am fost informată de către grupul de lucru comun că este posibil ca în preajma sărbătorilor de Paşte să fie termenul de finalizare, pentru ca acum câteva zile să fim informaţi că, de fapt, ni s-a comunicat încă un termen - 31 iunie, anul curent.
Eu nu am gasit ziua asta in calendar :lol:
Daca doamna primar rezilieaza contractul, e cel mai sumbru scenariu posibil. Terminarea lucrarilor va avea loc peste cativa ani.

• ps4
  • Posted:
  •  

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului ps4

Că Firea e cum e o stim, dar constructorul nu are nicio vină? Nu cred că datele enunțate sunt scoase din burta de primari. Eu cred că principala vina o are firma. De ce tace? De ce nu-și asumă un termen clar? Un primar ce ar putea să facă, să iasă cu angajații primariei să asfalteze, spre exemplu?

• ClaudiuL
  • Posted:
  •  

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului ClaudiuL

Penalitati ? Si nu de ieri, de azi....

Go to page:  1  ... 239 240 241 242 243 244 245  ... 328

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Pasaj Subteran Piața Sudului (INAUGURAT 23.07.2017)  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463914 posts in 5794 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”