Zona metropolitană BucureștiLucrări de modernizare și extindere a infrastructuriiLucrări finalizate începând cu anul 2006Pasaj Subteran Piața Sudului (INAUGURAT 23.07.2017)

Topic: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului

4579 posts, 1097240 views

Go to page:  1  ... 237 238 239 240 241 242 243  ... 328

📖 Pagination options
Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului survola

Aici nu au stâlpi de înaltă tensiune (cum sunt pe traseele autostrăzilor), au doar cablurile :-(

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului shoppy

Se cheama LES(Linie Electrica Subterana) si LEA(Linie Electrica Aeriana), acea este o LES care a fost scoasa la suprafata cu ocazia sapaturilor, o sa fie mutata pe alt amplasament.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului realistul

Acum înțeleg ce făceau vestele la PP 4 cu bormașina la parapetul pasajului de la cimitir. Dădeau gauri pentru a monta fier beton pe care au pus plasa portocalie. Deci va dura până la finalizarea PP-ului4. În rest era ceva mișcare azi pe șantier. Am văzut și eu bordurile la rampa Nitu Vasile și nu numai.

Azi de dimineață erau câteva veste dar pe care scria Titanmar.

După amiază mișcare la PP 4 dar nu cat să dea in brânci. Nu cred că au vreo șansă PP-urile. Mă gândeam așa: au început blocul ăla de vis a vis de intrarea în Leroy Merlin și l-au terminat, au început și se apropie de final clădirile de birouri de la Timpuri Noi începute cu mult după ce sa inceput pasajul. Și asta după ce pasajul era început de mult și va mai dura din păcate până la finalizare. Pare că fac și economie la angajat muncitori. Sau nu se prea mai găsesc meseriași din păcate.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului mindmasster

Asa urat au lucrat la acest pasaj. Multa mizerie , neorganizat. De 3 ani de zile se chinuie sa termine in amarat de pasaj. Inteleg ca au fost probleme cu utilitatile dar cei de la PPL s - au miscat impecabil.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Alex1234

La rampa de intrare dinspre Vacaresti lucrarile par sa avanseze f bine. Bordurile, asfaltul, par sa fie gata. La placarea cu granit se munceste destul de alert. E posibil sa termine placarile interioare in aceasta saptamana. Nu am putut vedea nimic insa in subteran.

În zona PPL, sta lumea buna, multinaționalele. Nordistii :)). Aveau interes. Aici...o pot tărăgăna.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului mindmasster

Ma si gandeam la acest raspuns din moment de am scris comentariul.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului chevic

mindmasster wrote:
Asa urat au lucrat la acest pasaj. Multa mizerie , neorganizat. De 3 ani de zile se chinuie sa termine in amarat de pasaj. Inteleg ca au fost probleme cu utilitatile dar cei de la PPL s - au miscat impecabil.

Nu zic ca la PPL nu s-au miscat bine dar....
- PPL un singur sens
- PPL un singur pasaj pietonal
- PPL mare parte a lucrarilor s-a facut pe zona verde unde nu deranjau pe nimeni

Multe veste la PP 4 (bloc) și asfaltare in desfășurare la rampa Nițu Vasile. Câteva veste avem și la PP3.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Alex1234

Poate ne fac o surpriza si vin cu PP4 prefabricat. Si incheie saptamana viitoare dpdv structural partea cea mai importanta care impiedica deschiderea circulatiei auto. Atunci chiar ar putea deschide la sfârşitul lui Mai.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului danutzu_2910

Nu mai visa cu pasaj prefabricat ca nu o sa fie!
Daca ar fi sa fie asa cum zici, ar insemna sa inchida circulatia COMPLET pe Nitu Vasile. Si asta e de neacceptat.
Chiar si pentru o zi

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului TibiV

Nu COMPLET.
"Doar" in dreptul cimitirului... ;)

Go to page:  1  ... 237 238 239 240 241 242 243  ... 328

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Pasaj Subteran Piața Sudului (INAUGURAT 23.07.2017)  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463861 posts in 5793 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”