Topic: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului
4579 posts, 1096076 views
📖 Pagination options
- Florinds
-
Posted:
-
Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului
Florinds
Cred ca era intr-adevar Vasile Turcu, asa cum cineva spunea pe la Arcul de Triumf...
TibiV wrote:
Dar poate ne spune ceva colegul vasile, care nu mai dat de multa vreme pe aici...
Cred ca era intr-adevar Vasile Turcu, asa cum cineva spunea pe la Arcul de Triumf...
- Adrian Rosca
-
Posted:
-
Adrian Rosca
Colegul @Vasile a comentat deja pe PUM:
http://sectorul4live.ro/gabriela-firea-pasajul-de-la-piata-sudului-inaugurat-dupa-paste-exista-o-intarziere-dar-nu-ni-se-poate-imputa/
Hahaa!!!
-
- General_Katana
-
Posted:
-
General_Katana
Cica nu li se poate imputa !
In alte tari necorupte erau dati afara si cu banii returnati ca si-au batut joc de ei !
Adrian Rosca wrote:
Colegul @Vasile a comentat deja pe PUM:http://sectorul4live.ro/gabriela-firea-pasajul-de-la-piata-sudului-inaugurat-dupa-paste-exista-o-intarziere-dar-nu-ni-se-poate-imputa/
Hahaa!!!
Cica nu li se poate imputa !
- Florinds
-
Posted:
-
Florinds
Unde vezi tu, nu il gasesc... M-as bucura sa fie cum zici tu.
Adrian Rosca wrote:
Unde vezi tu, nu il gasesc... M-as bucura sa fie cum zici tu.
- Adrian Rosca
-
Posted:
-
Adrian Rosca
Vezi penultimul mesaj din topicul dedicat pasajului.
Vezi penultimul mesaj din topicul dedicat pasajului.
- Florinds
-
Posted:
-
- TibiV
-
Posted:
-
- misterr
-
Posted:
-
- TibiV
-
Posted:
-
TibiV

Supeeeer !
Imaginile din PP2 sunt "premiera mondiala" !
Si nu arata rau deloc...
Da, este clar, cred ca saptamana viitoare vom avea deviere de trafic auto si inceperea sapaturilor la sectiunea centrala PP4.

Supeeeer !
Imaginile din PP2 sunt "premiera mondiala" !
Si nu arata rau deloc...
Da, este clar, cred ca saptamana viitoare vom avea deviere de trafic auto si inceperea sapaturilor la sectiunea centrala PP4.
- misterr
-
Posted:
-
misterr
Adică umplutură / compactare / beton / asfalt / trotuar, la capătul dinspre Secuilor al PP4, în cîteva zile?! Mira-m-aș! Poate în cîteva săptămîni... Amintește-ți cît a durat la capătul dinspre cimitir. Dar îți admir optimismul!
Adică umplutură / compactare / beton / asfalt / trotuar, la capătul dinspre Secuilor al PP4, în cîteva zile?! Mira-m-aș! Poate în cîteva săptămîni... Amintește-ți cît a durat la capătul dinspre cimitir. Dar îți admir optimismul!
- TibiV
-
Posted:
-
TibiV
Pai chiar tu ai pozat astazi un inceput de umplutura...
Cat de greu o fi sa aduci 2-3 basculante ca sa umpli pana sus ?...
Ca nu mai vorbim de capatul rampei Nitu Vasile.
Vezi cum arata in pozele mele de saptamana trecuta si cum arata in pozele tale de astazi.
Cand vor, stiu sa se si miste cu destul de mult talent...
Recunosc, sunt un optimist.
Imi doresc sa termine o data, ca m-am saturat de santierul asta ca de mere acre...
Pai chiar tu ai pozat astazi un inceput de umplutura...
Cat de greu o fi sa aduci 2-3 basculante ca sa umpli pana sus ?...
Ca nu mai vorbim de capatul rampei Nitu Vasile.
Vezi cum arata in pozele mele de saptamana trecuta si cum arata in pozele tale de astazi.
Cand vor, stiu sa se si miste cu destul de mult talent...
Recunosc, sunt un optimist.
Imi doresc sa termine o data, ca m-am saturat de santierul asta ca de mere acre...
- Alex1234
-
Posted:
-
Alex1234
Sfarsit de Mai cu masina in pasaj? Incepe sa para realizabil....45-60 de zile....Septembrie cu totul gata...
Sfarsit de Mai cu masina in pasaj? Incepe sa para realizabil....45-60 de zile....Septembrie cu totul gata...
-
- Budy187
-
Posted:
-
Budy187
Am trecut azi dimineata pe la ora 5.30 cu masina in intersectie. Era un incarcator frontal care transporta borduri si vreo 10 muncitori in centrul intersectiei, dar si vreo 2 ingineri. Eh ?
Am trecut azi dimineata pe la ora 5.30 cu masina in intersectie. Era un incarcator frontal care transporta borduri si vreo 10 muncitori in centrul intersectiei, dar si vreo 2 ingineri. Eh ?
- TibiV
-
Posted:
-
📖 Pagination options