Zona metropolitană BucureștiLucrări de modernizare și extindere a infrastructuriiLucrări finalizate începând cu anul 2006Pasaj Subteran Piața Sudului (INAUGURAT 23.07.2017)

Topic: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului

4579 posts, 1096381 views

Go to page:  1  ... 232 233 234 235 236 237 238  ... 328

📖 Pagination options
Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului ByOnu

Nu i-a  trecut nimanui prin cap sa protejeze macazele. Sunt tare curios cum si daca vor mai functiona automat aceste macaze. Stiu ca spun o gogoasa, dar cred ca ar trebui inlocuite liniile / macazele afectate.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului misterr

Ei sînt artiști în suflat orice cu aer comprimat.
Sau cu jet de apă sub presiune, sau cu un aspirator puternic...

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului ByOnu

Pot sufla cu ce vor, dar mecanismele culisante trebuiesc curatate separat, unse, etc. Acolo este moloz bagat fortat intr-un mecanism pe cat de simplu, pe atat de finut. Este clar bataie de joc.

Oare au obligatia de a le face functionale din comanda?

Iar la cum s-au oxidat liniile din zona pasajului Mihai Bravu pana la punctul in care au aparut rani grosiere la suprafata / in carne, fara sa ma pricep, as zice ca nici liniile nu sunt de cea mai buna calitate. Din nou, nu sunt de specialitate, deci daca spun gogosi, corectati-ma linistiti. ;)

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului shoppy

Sa fii tu sanatos pana cand afecteaza rugina o bucata de sina, insa mecanismul macazului este dus, orice piese in miscare este distrusa.

Re: Stiri si articole din presa Tavi

Firea: Pasajul de la Piața Sudului ar urma să fie inauguratimediat după sărbătorile pascale

Observ ca nu a zis la care sarbatori pascale se refera. Asa cum merg lucrurile se poate intelege si 2018. Optimist.
Asta daca nu cumva se refera la sfintele sarbatori pascale ale cailor.
:popa:

Re: Stiri si articole din presa TibiV

misterr, tavi...
:bere:

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului realistul

Minune! Azi de dimineață în țarcul din fata de la Sun Plaza la PP,erau 5 veste in gura accesului și un camion cu automacara in care era un generator. Și faptul că am mai văzut pe cineva acolo este o minune :))

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului TibiV

Cred ca sunt vreo 4-5 luni de cand nu am mai avut ce sa pozez la PP3...

Anyway, maine este ziua lui misterr ... ;)

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Alex1234

Se asfalteaza chiar acum! Spre Vacaresti. Incep sa am sperante ptr Iunie....

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului realistul

:)). Am ajuns sa ne bucuram de orice apariție a unei veste sau salopete pe șantier.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Alex1234

Absolut....dupa vorba romaneasca "e adevarat ca costa mult dar macar se face incet si prost"  :))))
Cacofonia este special introdusa. Simt nevoia sa mentionez acest aspect, sa nu cumva sa citeasca un profesor de Lb si Lit Romana...

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului andrei11

Alex1234 wrote:
Cacofonia este special introdusa. Simt nevoia sa mentionez acest aspect, sa nu cumva sa citeasca un profesor de Lb si Lit Romana...

Bine ai facut, eram cu pixul rosu in mână, gata de atac.   :lol:  :lol:  :bere:

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului siciltir

Alex1234 wrote:
Absolut....dupa vorba romaneasca "e adevarat ca costa mult dar macar se face incet si prost"  :))))

:D  :D  :D  :D  :bere:

Go to page:  1  ... 232 233 234 235 236 237 238  ... 328

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Pasaj Subteran Piața Sudului (INAUGURAT 23.07.2017)  • 
Choose destination

Since our 2703 forum members have written 463829 posts in 5793 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”