MetrouLucrări de modernizare și extindere a infrastructurii pentru metrouM4 Străulești - Gara de Nord - Gara ProgresulM4 • Discuţii, planuri, ştiri

Topic: Discutii generale pe baza lucrarilor si a proiectului

3301 posts, 518779 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 90 91 92 93 94 95 96  ... 236

📖 Pagination options
  • GPS
  • Posted:
  •  

Re: Discutii generale pe baza lucrarilor si a proiectului GPS

E bine; îmi aduc aminte de discuțiile din 2011 când se vorbea despre asta, ca cei de la Metrorex nu au fost in stare sa pună panouri care sa arate ca trenurile merg pana la Parc Bazilescu.
P.S.: Sa înțeleg ca trebuie sa ne pregătim :?:
Apropo, am si eu o mică nelămurire. Daca tot se chinuie sa pună acele corespondente stupide ale M1, de ce nu le pun si corect.

• sab
  • Posted:
  •  

Re: Discutii generale pe baza lucrarilor si a proiectului sab

De pregatit ne pregatim de ceva timp, insa este aiurea sa pui deja panouri.

Re: Discutii generale pe baza lucrarilor si a proiectului uvictor

Daca inaugurarea chiar va fi la sfarsitul acestei luni, nu mi se pare deloc aiurea...

Re: Discutii generale pe baza lucrarilor si a proiectului Adrian Rosca

Putin probabil. Mai e de lucru la sistemele de curenti slabi (vezi firele care atarna pe la diverse accese), iar partea de sonorizare a fost atribuita acum nici doua saptamani.

• sab
  • Posted:
  •  

Re: Discutii generale pe baza lucrarilor si a proiectului sab

uvictor wrote:
Daca inaugurarea chiar va fi la sfarsitul acestei luni, nu mi se pare deloc aiurea...

De ce nu ? Induci lumea in eroare aiurea ca poate ajunge la Straulesti cu metroul, cand in realitate acum nu poate.
Sa fim seriosi, acele afisaje se pot monta in ziua inaugurarii sau in ziua premergatoare...
GPS wrote:
Daca tot se chinuie sa pună acele corespondente stupide ale M1, de ce nu le pun si corect.

Acel afisaj este o prostie in intregime. Nu se intelege mai nimic din el....Iar corespondenta cu M3 de la Unirii este ...cireasa de pe tort.

Re: Discutii generale pe baza lucrarilor si a proiectului punmeister

In momentul de fata sunt montate in statiile Grivita, Basarab si GdN 2.

Re: Discutii generale pe baza lucrarilor si a proiectului BodoMinea

La Basarab sunt montate pe cele două peroane ale M4 și pe platforma de la intrare de după turnicheți. La peroanele M1 sunt cele vechi. Și la Grivița și la GdN2...
Aveți și câteva capturi aici.
20170322_183952.jpg (599.25 KB; downloaded 1698 times)

Și sunt de acord că nu sunt cele mai intuitive și aspectuoase.. Stația GdN2 nu e ok figurată dar nu e nici vreun mare interes pentru ea, acel însemn negru cu 'M4' din colțul stânga al celor de la peron parcă nu e la locul lui.. Dar asta să fie cea mai mare hibă.. :roll:

• GPS
  • Posted:
  •  

Cei drept, nu prea seamănă. Și acestea vechi, parca erau mai sugestive...

Si culmea, nici cu cele puse in cele doua stații nu seamănă. :twisted:

Pe scurt: O mică bătaie de joc la adresa călătorului.

Re: Discutii generale pe baza lucrarilor si a proiectului TibiV

Bucurestiul este o singura statie maaaaare de metrou.

O statie cu 4 Peroane:
- Peron 1 in Pantelimon
- Peron 2 in Dristor
- Peron 3 in Straulesti
- Peron 4 in ???????

Oare ce mama masii au vrut sa spuna cu asta ?!?!...  :shock:

Re: Discutii generale pe baza lucrarilor si a proiectului shoppy

Adica daca vrei sa ajungi la una dintre statiile Crangasi - ... - Pantelimon atunci iei trenul de la Peronul 1, este cam proasta reprezentarea dar nici nu-mi dau seama cum se facea mai bine.
Mai tampita este M1 care are legatura tot cu M1 la niste statii, si cu M3 lafel.

Re: Discutii generale pe baza lucrarilor si a proiectului TibiV

shoppy wrote:
Adica daca vrei sa ajungi la una dintre statiile Crangasi - ... - Pantelimon atunci iei trenul de la Peronul 1

Si la Straulesti te duci la Peronul 3 ?!...
Si unde mama naibii gasesti Peronul 4 ? Exista vreo statie cu "Peronul 4" in reteaua actuala ?!?!?!... :?

• GPS
  • Posted:
  •  

Da, avem, stația Basarab are 4 peroane:
Peron 1: Republica/Pantelimon - M1
Peron 2: Dristor 2 - M1
Peron 3: Parc Bazilescu (Straulesti) - M4
Peron 4: Gara de Nord 2 - M4

Re: Discutii generale pe baza lucrarilor si a proiectului shoppy

Da, avand in vedere ca Basarab apare central acela este panoul din Basarab,  momentan in Basarab este unul asemanator limitat la Parc Bazilescu, poate mi se pare mie mai clar ca sunt obisnuit cu el.

Re: Discutii generale pe baza lucrarilor si a proiectului mcosmin

Este perfect clar si nu folosesc M4 decat 1-2 ori pe an si nu am avut niciodata probleme in a intelege statia Basarab. De fapt, e cel mai bine semnalizata si construita statie de corespondenta din toata reteaua.

Go to page:  1  ... 90 91 92 93 94 95 96  ... 236

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: M4 • Discuţii, planuri, ştiri  • 
Choose destination

Since our 2419 forum members have written 433194 posts in 5388 topics and 518 subforums.

© 2009 - 2024 Asociația „Metrou Ușor”