Topic: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului
2042 posts, 528612 views
📖 Pagination options
- Costin
-
Posted:
-
Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului
Costin
Absolut nimic, evident ca se vor apuca dupa ce termina la Sudului, daca se vor mai apuca vreodata. Acea modernizare e si motivul pentru care inca pastram sub-forumul aici, altfel il mutam la lucrari finalizate...
Absolut nimic, evident ca se vor apuca dupa ce termina la Sudului, daca se vor mai apuca vreodata. Acea modernizare e si motivul pentru care inca pastram sub-forumul aici, altfel il mutam la lucrari finalizate...
- realistul
-
Posted:
-
realistul
Azi de dimineață pe ploaia asta, vopseau cu un trafalet pilonii pasajului cu vopsea gri deschis. Mașina cu braț și nacelă era de la ADP sector 4.
Azi de dimineață pe ploaia asta, vopseau cu un trafalet pilonii pasajului cu vopsea gri deschis. Mașina cu braț și nacelă era de la ADP sector 4.
- t530
-
Posted:
-
t530
Daca nu pe ploaie, atunci cand? Tu nu stii ca toate lucrarile edilitare se executa pe vreme minunata sa nu dureze mai mult de 3 ore.
Daca nu pe ploaie, atunci cand? Tu nu stii ca toate lucrarile edilitare se executa pe vreme minunata sa nu dureze mai mult de 3 ore.
- realistul
-
Posted:
-
- Adrian Rosca
-
Posted:
-
Adrian Rosca
Din proiectul de buget pe 2017 al PMB:
I = credite de angajament
II = credite bugetare
Din proiectul de buget pe 2017 al PMB:
I = credite de angajament
II = credite bugetare
- punmeister
-
Posted:
-
punmeister
Modernizare si consolidare pod Mihai Bravu... Ce e asta?
Modernizare si consolidare pod Mihai Bravu... Ce e asta?
- Adrian Rosca
-
Posted:
-
- Budy187
-
Posted:
-
Budy187
Mentenanta, tata, nu gluma !
Pasajul in continuare nu are tot iluminatul de serviciu functional 100%, iar cel arhitectural functioneaza 80%
Macar au avut grija sa curete graffitiul.
Mentenanta, tata, nu gluma !
Pasajul in continuare nu are tot iluminatul de serviciu functional 100%, iar cel arhitectural functioneaza 80%
Macar au avut grija sa curete graffitiul.
IMG_9311.JPG (235.21 KB; downloaded 3815 times)
IMG_9312.JPG (264.75 KB; downloaded 3815 times)
IMG_9310.JPG (157.54 KB; downloaded 3815 times)
- realistul
-
Posted:
-
realistul
E spoit în trei culori. Erau niste mașini cu nacele gen PRB pe care scria ADP sector 4 din care se vopseau pilonii cu gri deschis. Acum cam trei săptămâni au spoit lateralele din poza cu gri închis. Dar nu tot. Doar așa un pic. Deci pasajul are trei nuanțe: cea originala,gri deschis și gri închis.
E spoit în trei culori. Erau niste mașini cu nacele gen PRB pe care scria ADP sector 4 din care se vopseau pilonii cu gri deschis. Acum cam trei săptămâni au spoit lateralele din poza cu gri închis. Dar nu tot. Doar așa un pic. Deci pasajul are trei nuanțe: cea originala,gri deschis și gri închis.
- PinkyHog
-
Posted:
-
PinkyHog
Si nu e mai bine asa? Intr-o singura culoare era prea monoton...
Si nu e mai bine asa? Intr-o singura culoare era prea monoton...
- Adrian Rosca
-
Posted:
-
Adrian Rosca
Unde e doamna Firea sa dea cu un pic de roz?
Unde e doamna Firea sa dea cu un pic de roz?
- becs
-
Posted:
-
- Budy187
-
Posted:
-
Budy187
Baietii. Luati-va adio de la tramvaiul 1 via Vacaresti-Mihai Bravu pentru inca 2-3 ani.
Tocmai am trecut pe la organizarea de santier ramasa de la pasajul Mihai Bravu (zona alveolei de intoarcere a autobuzelor 133) si am vazut cum trona un banner nou pe care scrie 'Astaldi Consolidare Pod Mihai Bravu'. Eh ?
Nu am facut poza fiindca am trecut rapid cu masina.
Baietii. Luati-va adio de la tramvaiul 1 via Vacaresti-Mihai Bravu pentru inca 2-3 ani.
Tocmai am trecut pe la organizarea de santier ramasa de la pasajul Mihai Bravu (zona alveolei de intoarcere a autobuzelor 133) si am vazut cum trona un banner nou pe care scrie 'Astaldi Consolidare Pod Mihai Bravu'. Eh ?
Nu am facut poza fiindca am trecut rapid cu masina.
- Costin
-
Posted:
-
Costin
Budy, acolo 100% se va lucra sub trafic, cea mai consistenta lucrare fiind "supralargirea" - adica mutarea trotuarelor pe doua poduri noi, paralele si lipite de podul actual.
Budy, acolo 100% se va lucra sub trafic, cea mai consistenta lucrare fiind "supralargirea" - adica mutarea trotuarelor pe doua poduri noi, paralele si lipite de podul actual.
📖 Pagination options
Home page
•
Parent forum:
Pasajul suprateran Mihai Bravu – Splaiul Unirii (FINALIZAT martie 2019)
•
Choose destination