Zona metropolitană BucureștiLucrări de modernizare și extindere a infrastructuriiProiecte și lucrări finalizate parțial, suspendate sau abandonateDiametrala Nord - Sud (Buzești - Berzei - Uranus)

Topic: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului

2709 posts, 534954 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 10 11 12 13 14 15 16  ... 194

📖 Pagination options
Re: Lucrarile pe tronsonul Piata Virgiliu - Calea Plevnei DeSimon

Eu mai repede as face un capat la Piata Virgiului, cu a si fost pe vremuri. Daca s-ar face destul de repede, ar putea fi folosit de tramvaiele care vin dinspre Dinicu Golescu cat se va lucra pe Berzei. Si in orice caz,tramvaiele mergeau cam goale pe Colbacescu/Berzei (cu toate ca mi placea mult de acesta bucla  :D  .S-ar putea circula pe un 44 Giulesti - Virgiului fara siameze, si chiar eventual un 35 (daca nu o ia pe pasajul basarab).

Re: Stiri - Supralargirea Buzesti-Berzei-Uranus Tavi

gabynet wrote:
Sa mai demolat ceva intre timp ? :shock:

Cum zici in semnatura...
Sau poate doar increderea ... aia cand e demolata nici ca se mai reface.

• darknight
  • Posted:
  •  

Re: Stiri - Supralargirea Buzesti-Berzei-Uranus darknight

Tavi wrote:
gabynet wrote:
Sa mai demolat ceva intre timp ? :shock:

Cum zici in semnatura...
Sau poate doar increderea ... aia cand e demolata nici ca se mai reface.

E bine lucrarea evolueaza cu avans deplin :P

Re: Lucrarile pe tronsonul Piata Virgiliu - Calea Plevnei Dominatrix

DeSimon wrote:
Eu mai repede as face un capat la Piata Virgiului, cu a si fost pe vremuri.
Capat propriu-zis (adica bucla de intoarcere) nu a existat niciodata la Piata Virgiliu. Ci doar configuratia actuala, cu 3 schimbatoare duble.
DeSimon wrote:
Daca s-ar face destul de repede, ar putea fi folosit de tramvaiele care vin dinspre Dinicu Golescu cat se va lucra pe Berzei. Si in orice caz,tramvaiele mergeau cam goale pe Colbacescu/Berzei (cu toate ca mi placea mult de acesta bucla :D
Parerea mea este ca cererea este mica in acea zona fiindca "terminalul" de la V. Parvan este amplasat ca nuca-n perete. Nu face legatura cu nimic, si este o improvatie ramasa de pe urma demolarilor din anii '80, si ideilor cretine ale tovarasului care nu vroia sa vada vreo roata de tramvai sau fir de troleibuz intersectand bulevardele lui. Daca de zeci de ani, te tot chinui sa scapi de niste calatori, e normal ca pana la urma potentialii clienti sa isi caute alte alternative de transport. Ramane de vazut ce se va face, eu totusi sper ca se va reface candva legatura fireasca cu zona de sud (Chirigiu - Rahova) mai ales dupa ce se va construi Catedrala Mânuirii Banului, alta monstruozitate faraonica, desi un plan de refacere a legaturilor de transport, prin linie de tramvai via Hasdeu - Izvor - Puisor - 13 Sept - Trafic Greu a existat in anii '90, dar nepus in aplicare pana azi.

Re: Lucrarile pe tronsonul Piata Virgiliu - Calea Plevnei DeSimon

Pai un vreu-un proiect se vorbea de (re)construierea a bulevardului uranus, intre Pod Hasdeu si Piata Chirigiu, cu tot cu linie de tramvai cale dubla. Asta ar fi perfect  :D  , ar permite multe legaturi nord-sud rapide cu tramvai. Bucla care o propun eu de la Virgiului ar fi doar pentru tramvaiele care nu ar merge mai departe (24,42,44...). Astfel, s-ar putea desfinta "improvizatia" de la Cobalcesu/Cismigiu, care e foarte frumoasa, dar absolut ineficienta si inutila, tramvaiele circuland goale dupa Virgiului.

Re: Stiri - Supralargirea Buzesti-Berzei-Uranus Goldmund

Si eu zic "in sfarsit"se demareaza si se termina ce au inceput pe Sisesti.Totusi mi-e putin neclar pt. ca acolo nu sunt doar "curti nesimtitilor ce au construit pana in strada"ci si case,care stau in "drum"!Oricum,daca nu faci expropierile cand e "criza",cand sa le faci?In plin boom imobiliar?? :lol:

• darknight
  • Posted:
  •  

Ce se intampla cu lucrarea asta? Se someaza?  :lol:  Nu mai avem nici o stire deci nu se mai lucreaza ,foarte suparat :evil:

Re: Stiri - Supralargirea Buzesti-Berzei-Uranus Nightwolf

Se lucreaza in continuare la terasament pe portiunea Pta. V. -- Str. Polizu ... s-a terminat sensul dinspre PTa. V acum lucreaza la celalalt ... estimez ca pana in Decembrie e si asfaltat daca s-ar misca mai cu talent un pic ... Daca s-ar misca NORMAL ar putea da la rosu toata portiunea intre Pta. V si Str. POlizu, linii tramvai, asfalt cai de rulare auto tot ...

• GAC
  • Posted:
  •  

Re: Stiri - Supralargirea Buzesti-Berzei-Uranus GAC

S-a mai daramat vreo maghernita intre timp?

Re: Stiri - Supralargirea Buzesti-Berzei-Uranus Costin

"Intre timp", nu. Dar s'a daramat pe Baldovin Parcalabul exact in dreptul strazii Garii de Nord. Am impresia ca e vorba, acum, de doua imobile, dupa ce, initial, se daramase numai unul (aproximativ acum o luna). Daca va uitati in proiect, in locul actualei intersectii Berzei-Vulcanescu va aparea un mega-giratoriu in care, pe langa cele doua strazi, va ajunge si strapungerea/prelungirea strazii Garii de Nord. Intr'un fel e bine ca se lucreaza pe toate fronturile. Ce e prost e...ritmul de lucru.

• darknight
  • Posted:
  •  

Poate de la primavara incepe in forta aceasta lucrare ,pana atunci au timp sa rezolve cu exproprieriile :evil:

Re: Proiectul si discutii pe baza acestuia Goldmund

@flobir,
vad ca locuiesti in Stuttgart sau cunosti orasul:
linia lui 13 este in lucru,ca si cea lui 15-toate liniile la care se lucreaza acum vor fi in tunel!Deci "tamvaiul"-care nu exista in Stuttgart(spune te rog,ce asemanare este intre tram."metrou usor 41 din Bucuresti si U6 din Stuttgart?Hai sa nu ne amagim!) nu va mai imparti nimic cu alte mijloace de transport -in fine,multe din statiile din subteran din Stuttgart nu le dau nici pe statiile de  metrou din Budapesta! :P
In timp ce noi am dezbatut aici daca U-Bahn este metrou sau metrou... :?: ,vad ca baietii mai au daramat cateva case pentru proiectul de fata.Sunteti sigur ca tot ce darama astia ,sunt "cocine" sau "daramaturi"?Bu stiu,eu nu am incredere in "autoritati" :?
Dar nu vad "Uranus"in nici o poza,plan,"lucrare in lucru"...
@Dominatrix,
cauta pe cat posibil sa nu insulti niciodata credinta altora("Catedrala Mantuirea..."  nu stiu cum te-ai exprimat...)

Re: Proiectul si discutii pe baza acestuia earthchild

plouis wrote:
cred ca le face un bine locatarilor expropriati. vedeti ce structura are cojmelia pe care scrie rapid. cred ca la un vant mai mare cade :D

"Cosmelia" pare a fi un bloc interbelic in toata regula caruia i-a cazut doar tencuiala in urma deceniilor de neglijenta din partea locatarilor. Renovat, ar arata foarte bine.

Re: Proiectul si discutii pe baza acestuia Nightwolf

N-ai sa vezi renovare in zona aia vreodata ... jos cu ele... mai igenizam si triem zona ... in schimb va fi raiul prostitutiei de la Grivita/Buzesti...

Go to page:  1  ... 10 11 12 13 14 15 16  ... 194

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Diametrala Nord - Sud (Buzești - Berzei - Uranus)  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463921 posts in 5794 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”