Topic: Sectorul 3
1252 posts, 364164 views
📖 Pagination options
- lucica
-
Posted:
-
Re: Sectorul 3
lucica
Asa e Vitanul in fiecare seara(mai ales cand ploua) din cauza lucrarilor la pasajul Sudului.
Asa e Vitanul in fiecare seara(mai ales cand ploua) din cauza lucrarilor la pasajul Sudului.
FB_IMG_1488636447905.jpg (85.38 KB; downloaded 3239 times)
- lucica
-
Posted:
-
lucica
A inceput...marea polizare...la Vitan
A inceput...marea polizare...la Vitan
Polizare
Fotografie2440.jpg (1023.61 KB; downloaded 3172 times)
Polizare2
Fotografie2439.jpg (827.98 KB; downloaded 3175 times)
- Florinds
-
Posted:
-
- lucica
-
Posted:
-
lucica
Proiectul rezidential Alba Iulia 2 a celor de la New City Residence,deocamdata "mort"in sensul ca nu se mai lucreaza de luni bune vazut din policlinica Vitan
Proiectul rezidential Alba Iulia 2 a celor de la New City Residence,deocamdata "mort"in sensul ca nu se mai lucreaza de luni bune vazut din policlinica Vitan
Alba Iulia 2
Fotografie2442.jpg (722.01 KB; downloaded 3134 times)
- adila
-
Posted:
-
adila
Hai sa fim seriosi. Asa este tot Bucurestiul, nu doar Vitanul. Si din pacate daca continuam asa va fi din ce in ce mai rau, deoarece nu exista nici un plan coerent de dezvoltare, iar durata de executie a proiectelor de infrastructura se dubleaza, tripleaza sau devine infinita vezi cazul DNCB.
lucica wrote:
Hai sa fim seriosi. Asa este tot Bucurestiul, nu doar Vitanul. Si din pacate daca continuam asa va fi din ce in ce mai rau, deoarece nu exista nici un plan coerent de dezvoltare, iar durata de executie a proiectelor de infrastructura se dubleaza, tripleaza sau devine infinita vezi cazul DNCB.
- lucica
-
Posted:
-
lucica
Au fost dărâmate ultimele hale de lângă depoul Dudești.Stie cineva dacă se va construi ceva in loc?
Au fost dărâmate ultimele hale de lângă depoul Dudești.Stie cineva dacă se va construi ceva in loc?
Santier
Fotografie2475.jpg (962.89 KB; downloaded 2972 times)
- shoppy
-
Posted:
-
shoppy
Au inceput sapaturile si la fostul sediu Etno la Republica http://wikimapia.org/#lang=ro&lat=44.43...7&z=17&m=b
De asemenea la Rams s-a terminal blocul 2 si s-a inceput blocul 1.
Au inceput sapaturile si la fostul sediu Etno la Republica http://wikimapia.org/#lang=ro&lat=44.43...7&z=17&m=b
De asemenea la Rams s-a terminal blocul 2 si s-a inceput blocul 1.
- TibiV
-
Posted:
-
TibiV
Te astepti cumva ca proprietarul terenului sa faca acolo un parc ?...
lucica wrote:
Stie cineva dacă se va construi ceva in loc?
Te astepti cumva ca proprietarul terenului sa faca acolo un parc ?...
- lucica
-
Posted:
-
lucica
Nu! Proprietarii sunt cei de la Incity,adica tot cei care au facut mall-ul Vitan,Anchorgrup
Nu! Proprietarii sunt cei de la Incity,adica tot cei care au facut mall-ul Vitan,Anchorgrup
- shoppy
-
Posted:
-
- TibiV
-
Posted:
-
TibiV
Mai tineti minte astea ?...
Hai cu "noutati de ultima ora"...
Joia trecuta, pe 6 aprilie, ce imi vad ochii ?...
... observati starea bordurii dinspre fotograf...
Astazi, 11 aprilie. Observati aceeasi bordura de mai sus...
... si baietii care au trecut la trotuarul opus...
... si faceau o gramada de praf cu polizorul
Nimic de zis, acum arata bine...
Iar alta echipa se instalase pe Traian, spre Vulturi
Toate cele 8 poze noi sunt full-size aici: http://imgur.com/a/d1DDQ
Mai tineti minte astea ?...
TibiV wrote:
Poze facute luni, 20 februarie.
Nerva Traian, intre Unirii si O.Goga...
Hai cu "noutati de ultima ora"...
Joia trecuta, pe 6 aprilie, ce imi vad ochii ?...
... observati starea bordurii dinspre fotograf...
Astazi, 11 aprilie. Observati aceeasi bordura de mai sus...
... si baietii care au trecut la trotuarul opus...
... si faceau o gramada de praf cu polizorul
Nimic de zis, acum arata bine...
Iar alta echipa se instalase pe Traian, spre Vulturi
Toate cele 8 poze noi sunt full-size aici: http://imgur.com/a/d1DDQ
- Florinds
-
Posted:
-
Florinds
Arata bine pana la primavara urmatoare... Nu trebuie sa traiasca toata lumea, inclusiv cei cu polizorul...
Arata bine pana la primavara urmatoare... Nu trebuie sa traiasca toata lumea, inclusiv cei cu polizorul...
- TibiV
-
Posted:
-
TibiV
Tot in aceeasi zona...
Mai exact strada Traian, acolo unde se ingusteaza brusc la intersectia cu str. Maximilian Popper.
Miercurea trecuta, adica pe 5 aprilie, lucrari grele la stalpul cu cabluri (NetCity aerian... )
Mai clar:
A doua zi, pe 6 aprilie aparuse stalpul nou si se "astupa" locul vechiului stalp
Iar de atunci pana inclusiv astazi, 12 aprilie, locul arata splendid !...
Cred ca au descoperit o noua forma de "arta moderna"...
(Nu stiu daca postarea nu se potriveste mai bine in alt topic... Daca da, mutati voi unde este cazul)
Tot in aceeasi zona...
Mai exact strada Traian, acolo unde se ingusteaza brusc la intersectia cu str. Maximilian Popper.
Miercurea trecuta, adica pe 5 aprilie, lucrari grele la stalpul cu cabluri (NetCity aerian... )
Mai clar:
A doua zi, pe 6 aprilie aparuse stalpul nou si se "astupa" locul vechiului stalp
Iar de atunci pana inclusiv astazi, 12 aprilie, locul arata splendid !...
Cred ca au descoperit o noua forma de "arta moderna"...
(Nu stiu daca postarea nu se potriveste mai bine in alt topic... Daca da, mutati voi unde este cazul)
- ByOnu
-
Posted:
-
ByOnu
Pe cat de mult imi displace calitatea bordurilor lui Negoita, nu pot sa uit ca pana in 2015 acolo era asfalt.
Problema, in opinia mea, cu bordurile acestea este ca betonul acesta nu este facut sa stea langa partea carosabila. Ganditiva si la bordurile clasice din ...ciment(?) care sunt faramitate prin tot orasul. Cred ca de asta strainii folosesc mai mult bordurile din piatra. Zau ca noi nu stim sa facem borduri de calitate, sau nu vrem.
TibiV wrote:
Pe cat de mult imi displace calitatea bordurilor lui Negoita, nu pot sa uit ca pana in 2015 acolo era asfalt.
Problema, in opinia mea, cu bordurile acestea este ca betonul acesta nu este facut sa stea langa partea carosabila. Ganditiva si la bordurile clasice din ...ciment(?) care sunt faramitate prin tot orasul. Cred ca de asta strainii folosesc mai mult bordurile din piatra. Zau ca noi nu stim sa facem borduri de calitate, sau nu vrem.
📖 Pagination options