Zona metropolitană BucureștiGeneralități despre transportul în comun din București și Ilfov

Topic: Accidente / incidente

5703 posts, 1881126 views

Go to page:  1  ... 154 155 156 157 158 159 160  ... 408

📖 Pagination options
Re: Accidente / incidente TibiV

Astazi la 14.44 nebunie pe Pache, coada de la Mihai Viteazul spre Traian...
Cand am reusit sa trecem, m-am lamurit.
Un 86 venind dinspre Matei Voievod incerca sa faca dreapta pe Iancu Cavaler de Flondor spre Foisorul de Foc.
Nu reusea, si spatele autobuzului bloca banda 1 si partial banda 2...

5393 nu avea loc de BMW-ul bizonului buzoian, cel imbracat in pantaloni de trening cu doua dungi albastre...

... dar nici de Loganul rosu parcat "in mod stralucit" fix pe trecerea de pietoni...

Atat am reusit sa pozez cat a stat masina noastra la semafor...
Cand ne-am pus in miscare, buzoianul a dat in marsarie (era loc berechet in spatele lui) si a parcat mai in spate cu 5-6 metri...

SALTATI MASINILE PARCATE ILEGAL !!!

Re: Accidente / incidente cris_m

Sa fi fost sofer la RATB, le lipeam la astia pe tot geamul stickere d-alea cu "ai parcat ca un bou" :twisted:

Re: Accidente / incidente Gabi23

Se mai dau și amenzi, dar dacă și angajații RATB ar face ceva... Pe linia 163, un șofer a sunat direct la Poliția Locală Sector 1 pentru blocarea stației ”Vasile Pârvan” de către autoturisme parcate parcate neregulamentar, pentru că dispeceratul intern al RATB n-a făcut nimic timp de 4 ore, iar alții șoferi zic că timpul trece, banul vine oricum...
Câţi din șoferii RATB fac asta zilnic?  :evil:
Blocare Statie RATB Vasile Pârvan - 08.03.2017 (1).JPG (198.38 KB; downloaded 2430 times)

Blocare Statie RATB Vasile Pârvan - 08.03.2017 (2).JPG (160.3 KB; downloaded 2426 times)

Re: Accidente / incidente punmeister

De ce ai cenzurat nr. de inmatriculare? Lasa-l acolo sa-l vada toata lumea cine-i bossul bossilor. :popa:

Re: Accidente / incidente Gabi23

Conform legislatiei in vigoare, nu este permisa publicarea numerelor autoturismelor private.

Re: Accidente / incidente Costin

Absolut interzisa publicarea numerelor de inmatriculare ale vehiculelor particulare. Si prin lege, si prin regulamentul forumului. In primul rand ca noi, ca entitate juridica ce detinem gazduirea forumului (ONG Metrou Usor), nu ne asumam raspunderea pentru prejudiciul cauzat de un membru al forumului care a vrut sa arate "cine-i bossul bossilor".

Re: Accidente / incidente alchimistul

Ghene de soferi pentru care simpla amenda nu e suficienta. Si cand te gandesti ca politia ar putea sa realizeze o parte substantiala din buget numai din amenzi. Dar e mai simplu sa freci duda si sa iei la misto cetatenii care te apostrofeaza ca nu-ti faci treaba.
Ma refer la un incident petrecut sub ochii mei in statia de autobuze Piata Unirii 1, din fata farmaciei HelpNet. O "printesa" parcata in statie a venit cu pizzele de la Luca si se grabea atat de tare sa plece incat a dat cu spatele de a trebuit sa puna 104, care tocmai venea in statie, o frana violenta. Un "gabor" de la rutiera a venit din intersectie si a lasat-o sa plece linistita dupa cateva secunde de apostrofari. L-am intrebat, politicos : "Nu e un motiv suficient de bun pentru amenda ? Ce exemplu le dati celorlalti care parcheaza ilegal si incurca circulatia ?". Mi-a raspuns sec : "Nu ma invata, dom'le, pe mine, cum sa-mi fac treaba". Ce sa mai spui ?  :roll:
Ieri seara, aceeasi statie era pe jumatate plina cu masinute si dubite ale "platitorilor de impozite" care vand te miri ce pe genunchi si pe bancile publice.

Re: Accidente / incidente Sava_6115-6315

Fara actiuni ferme din partea politiei, fara o primarie care sa ridice :evil: masinile parcate aiurea, bizoniada va continua in stilul salbatic definit de ultima iarna! Masinile se vor inmulti gratie scoaterii timbrului  de mediu. Ceea ce zic politiceinii cu fluturasi sau taxe de acces , zonarea  oraselor, sunt povesti  de adormit UE!  Pai o  sa puna Firea taxa de acces in Bucuresti cand o sa inceapa sa ridice masini!
In rest, nesimtire multa, soferi care blocheaza linii de tramvai si politisiti care vin dupa juma de ora - o ora  la reclamatie!  Asa ca sa scoatem masinile in strada! Conducatorii ne vor in masini, poluand cat mai  mult....  

Ca sa revin la topic: nici linia lui 21 nu a scapat de stapanii soselelor, ieri 8 martie:
Pe Calea Mosilor, dupa intersectia cu Bd Carol, sens Piata Sf Gheorghe, 2 tramvaie din linia 21 au stat blocate 15: min. (12:25-12:40), din cauza unui autoturism parcat neregulamentar.

Re: Accidente / incidente 3mil

Astăzi linia 16 a circulat deviat prin Reinvierii-Calea Moșilor iar linia 5 a circulat Piața Băneasa-Bucur Obor. Încă nu au revenit pe traseul de bază.

Re: Accidente / incidente Robert24

Va fi deviere minim 1 saptamana - s-a infiintat si un 616.
RATB doarme!

Re: Accidente / incidente Trole

Avarie la alimentarea subterana pentru troleibuze pe tronsonul Piața Rosetti - Universitate. Toate liniile din zona sunt blocate. Ora 07:40.

Re: Accidente / incidente cris_m

Confirm cele spuse de Andrei...

Armeneasca
IMG-20170317-WA0001.jpg (265.55 KB; downloaded 2757 times)

Re: Accidente / incidente Robert24

RATB Clienti‏ @Clienti_ratb  2h2 hours ago

Intre 07:15-07:45, pe B.dul Carol I, au fost blocate troleibuzele liniilor 61,66, 69,70, 85, 90,91. Cauza- defecțiune la un stâlp electric

Re: Accidente / incidente shoppy

Agregatele cu piese in miscare se defecteaza, sistemele electrice au avarii.

Go to page:  1  ... 154 155 156 157 158 159 160  ... 408

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Generalități despre transportul în comun din București și Ilfov  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463855 posts in 5793 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”