Topic: Reconstructie pod CFR Mogosoaia / DN1A
236 posts, 102935 views
📖 Pagination options
- ipandrei
-
Posted:
-
Re: Supralargire DN1A / Pod CFR Mogosoaia
ipandrei
Odata cu venirea primaverii se pare ca s-a revenit la munca.
Odata cu venirea primaverii se pare ca s-a revenit la munca.
- Adrian Rosca
-
Posted:
-
Adrian Rosca
Am trecut chiar ieri pe acolo si totul era incremenit, nu am vazut niciun fel de avans fata de toamna trecuta.
Am trecut chiar ieri pe acolo si totul era incremenit, nu am vazut niciun fel de avans fata de toamna trecuta.
- ipandrei
-
Posted:
-
ipandrei
La sfarsitul saptamanii trecute am vazut activitate prima data, cred ca abia s-au apucat.
La sfarsitul saptamanii trecute am vazut activitate prima data, cred ca abia s-au apucat.
- Adrian Rosca
-
Posted:
-
- mihai_atanasiu
-
Posted:
-
mihai_atanasiu
Am si eu o nedumerire: pe langa refacerea podului CF se mai face ceva in plus ?
Am si eu o nedumerire: pe langa refacerea podului CF se mai face ceva in plus ?
- Adrian Rosca
-
Posted:
-
- mgrigoriu
-
Posted:
-
mgrigoriu
Stie cineva cand va fi gata podul CFR ?
Pentru ca el ar trebui sa fie doar una dintr-un complex de masuri de fluidizare rutiera in zona : giratoriu la Lukoil, doua benzi pe sens de la Lukoil la CB, Inclusiv pasajul suprateran de la CB aflat in faza de licitatie.
Stie cineva cand va fi gata podul CFR ?
Pentru ca el ar trebui sa fie doar una dintr-un complex de masuri de fluidizare rutiera in zona : giratoriu la Lukoil, doua benzi pe sens de la Lukoil la CB, Inclusiv pasajul suprateran de la CB aflat in faza de licitatie.
- shoppy
-
Posted:
-
shoppy
Podul CFR este un proiect al CFR Infrastructura de inlocuire a podurilor / podetelor, este facut cu o deschidere mai mare din cauza unei norme a UE care nu permite reconstruirea de poduri care sa blocheze DN-uri la o banda pe sens, deci nu are legatura cu alte proeicte rutiere ale CNADNR sau autoritati locale.
Termenul de finalizare parca era toamna 2017, dar cum exista varianta ocolitoare pentru acel segment de CF inseamna ca lucrarea se poate intinde oricat(bine, avand in vedere ca este pe fonduri UE si ca guvernul a prezentat-o eronat ca pe o lucrare de reducere a timpului de parcurs pentru un tren ipotetic la Otopeni, ar trebui sa nu se intinda oricat).
Podul CFR este un proiect al CFR Infrastructura de inlocuire a podurilor / podetelor, este facut cu o deschidere mai mare din cauza unei norme a UE care nu permite reconstruirea de poduri care sa blocheze DN-uri la o banda pe sens, deci nu are legatura cu alte proeicte rutiere ale CNADNR sau autoritati locale.
Termenul de finalizare parca era toamna 2017, dar cum exista varianta ocolitoare pentru acel segment de CF inseamna ca lucrarea se poate intinde oricat(bine, avand in vedere ca este pe fonduri UE si ca guvernul a prezentat-o eronat ca pe o lucrare de reducere a timpului de parcurs pentru un tren ipotetic la Otopeni, ar trebui sa nu se intinda oricat).
- TibiV
-
Posted:
-
TibiV
Nu eronat...
"Just wishful thinking..."
shoppy wrote:
avand in vedere ca este pe fonduri UE si ca guvernul a prezentat-o eronat ca pe o lucrare de reducere a timpului de parcurs pentru un tren ipotetic la Otopeni, ar trebui sa nu se intinda oricat
Nu eronat...
"Just wishful thinking..."
- Adrian Rosca
-
Posted:
-
Adrian Rosca
Care licitatie, ca s-a anulat saraca?
pasajul suprateran de la CB aflat in faza de licitatie
- Goldmund
-
Posted:
-
Goldmund
Scuze, dar nu stiu care este intrebarea ta..
E o intrebare daca s-a anulat? Sau intrebarea era (retorica in acest caz) "Care licitatie?"
Adrian Rosca wrote:pasajul suprateran de la CB aflat in faza de licitatie
Scuze, dar nu stiu care este intrebarea ta..
E o intrebare daca s-a anulat? Sau intrebarea era (retorica in acest caz) "Care licitatie?"
- TibiV
-
Posted:
-
- Adrian Rosca
-
Posted:
-
- Adrian Rosca
-
Posted:
-
Adrian Rosca
Se cofreaza bancheta cuzinetilor la culeea de pe partea dreapta (sensul spre Mogosoaia). Pozele sunt de azi.
Se cofreaza bancheta cuzinetilor la culeea de pe partea dreapta (sensul spre Mogosoaia). Pozele sunt de azi.
📖 Pagination options