Zona metropolitană BucureștiLucrări de modernizare și extindere a infrastructuriiLucrări finalizate începând cu anul 2006Pasaj Subteran Piața Sudului (INAUGURAT 23.07.2017)

Topic: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului

4579 posts, 1098340 views

Go to page:  1  ... 225 226 227 228 229 230 231  ... 328

📖 Pagination options
Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului realistul

Acum după această turnare de planșeu, acesta este finalizat pe toată lățimea șoselei?

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului TibiV

Nu. Mai rămâne secţiunea centrală.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului bekxy

Păi normal că rămâne. Că toată vara nu s-au atins de PP4, i-a apucat odată cu revenirea traficului, în toamnă. Şi probabil vor termina odată cu venirea vacanţei.
Asta numai aşa, în ciudă, pentru că pot, pentru că nu iese nimeni cu parul la ei.  Incompetenti ! (şi administraţie şi constructor!)

Eu sunt sincer uimit ca se intampla lucruri pe santierul asta.
Daca Astaldi ar fi fost firma mea si PMB ar fi facut tot ce a facut pana acum, cred ca as fi tinut oamenii in concediu pana prin mai... :(

Azi de dimineață erau mai multe salopete portocalii și utilaje care se agitau la șantierul Văcărești-PP1.

De ieri se polizeaza la pereții pasajului rutier de la Nițu Vasile.

realistul wrote:
De ieri se polizeaza la pereții pasajului rutier de la Nițu Vasile.

Dovada obtinuta in urma cu 50 de minute:

In nacela agatata de bratul macaralei era un nene care poliza de zor - extrem de galagios...

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului BIGRED1984

Vazand consola aia pe care au pus-o langa cabluri, cred ca or sa faca ce banuiam mai demult, acolo o sa fie un sistem de afisare a anumitor informatii si cablurile sunt pentru el.

Nu cred. E cam aiurea pusa. Iar macaraua o vedeam ieri din mașină că-și mișcă brațul dar nu știam că are în cârlig un muncitor :)).

• GPS
  • Posted:
  •  

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului GPS

BIGRED1984 wrote:
Vazand consola aia pe care au pus-o langa cabluri, cred ca or sa faca ce banuiam mai demult, acolo o sa fie un sistem de afisare a anumitor informatii si cablurile sunt pentru el.

Daca ar fi fost un sistem, ar fi trebuit ca acele cabluri sa iasă puțin in afara, cât sa fie conectate la un eventual panou, nu sa treacă in felul asta pe deasupra pasajului..., cel puțin asa văd eu.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului shoppy

Acelea sunt cabluri de distributie, medie sau joasa tensiune, iar consola acea este o ruginatura, lasati prostiile.

Go to page:  1  ... 225 226 227 228 229 230 231  ... 328

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Pasaj Subteran Piața Sudului (INAUGURAT 23.07.2017)  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463888 posts in 5794 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”