Topic: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului
2494 posts, 639155 views
📖 Pagination options
- zapacitu
-
Posted:
-
Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului
zapacitu
Doar bordurile tramvaiului indoite de cei care s-au proptit in ele.
Doar bordurile tramvaiului indoite de cei care s-au proptit in ele.
- TibiV
-
Posted:
-
- zapacitu
-
Posted:
-
zapacitu
Tibi, nu e mare lucru de pozat. Sunt valabile 95% din pozele anterioare. E liniste.
Tibi, nu e mare lucru de pozat. Sunt valabile 95% din pozele anterioare. E liniste.
- TibiV
-
Posted:
-
TibiV
Si cartea mea de identitate este valabila din 2008.
Dar in mod sigur nu mai arat atat de bine ca in poza de atunci...
zapacitu wrote:
Sunt valabile 95% din pozele anterioare.
Si cartea mea de identitate este valabila din 2008.
Dar in mod sigur nu mai arat atat de bine ca in poza de atunci...
- TibiV
-
Posted:
-
Re: Februarie 2017
TibiV
PinkyHog wrote:
Acum o saptamana s-a dezmortit atmosfera si au aparut "ghioceii".
- zapacitu
-
Posted:
-
zapacitu
, intr'adevar!
Ma, tu ai trecut azi pe acolo si ai vazut ceva! Vineri nu era nimic notabil.
, intr'adevar!Ma, tu ai trecut azi pe acolo si ai vazut ceva! Vineri nu era nimic notabil.
-
- cris_m
-
Posted:
-
cris_m
Pe mine ma deranjeaza "gaselnita" aia de Gnom bar care inca supravietuieste bine mersi
N-ar putea si Dorel sa intre din "greseala" cu o basculanta/un buldo intr-o noapte ca sa incheie mai repede povestea?
Pe mine ma deranjeaza "gaselnita" aia de Gnom bar care inca supravietuieste bine mersi
N-ar putea si Dorel sa intre din "greseala" cu o basculanta/un buldo intr-o noapte ca sa incheie mai repede povestea?
- serbanandrei
-
Posted:
-
serbanandrei
Dupa ce ca exista cocioaba in drum se mai si ingusteaza soseaua pentru statie ? Multe idei traznite mai au. Ca sa nu mai spun de acest semafor care nu isi are rostul. De fapt are un rol important, sa mai reduca viteza ca si cum trecerile de pietoni nu erau de ajuns.Strada perpendiculara care vine de la Scoala 196 si dispre Piata Minis nu impuneau in niciun caz semafor.
Fara cuvinte.
PinkyHog wrote:
Astazi insa a inceput executia ultimului peron lipsa. Asta pentru ca s-a obtinut aviz de la politia rutiera pentru ingustarea carosabilului la o singura banda. Se pare ca se doreste reluarea circulatiei tramvaiului.
Dupa ce ca exista cocioaba in drum se mai si ingusteaza soseaua pentru statie ? Multe idei traznite mai au. Ca sa nu mai spun de acest semafor care nu isi are rostul. De fapt are un rol important, sa mai reduca viteza ca si cum trecerile de pietoni nu erau de ajuns.Strada perpendiculara care vine de la Scoala 196 si dispre Piata Minis nu impuneau in niciun caz semafor.
Fara cuvinte.
-
- Costin
-
Posted:
-
Costin
Deci intentia e sa se dea drumul la tramvai inainte sa fie gata lucrarile?
(Ma rog, e doar intentie, dar intreb asa, ca fapt divers, ca e neobisnuit pentru santierele bucurestene)
Deci intentia e sa se dea drumul la tramvai inainte sa fie gata lucrarile?
(Ma rog, e doar intentie, dar intreb asa, ca fapt divers, ca e neobisnuit pentru santierele bucurestene)
-
- General_Katana
-
Posted:
-
General_Katana
Pentru idiotii din Bucuresti care conduc si nu respecta nici o regula, semafoarele sunt oricand binevenite in aceasta mizerabila vagauna numita Capiatala ROmaniei. DAR, chiar si cu semafor am vazut oameni loviti in plin si soferii vinovati si-au continuat drumul ca si cum ar fi dat peste o piatra. Deci ... nici eu nu mai am cuvinte
serbanandrei wrote:PinkyHog wrote:
Astazi insa a inceput executia ultimului peron lipsa. Asta pentru ca s-a obtinut aviz de la politia rutiera pentru ingustarea carosabilului la o singura banda. Se pare ca se doreste reluarea circulatiei tramvaiului.
Fara cuvinte.
Pentru idiotii din Bucuresti care conduc si nu respecta nici o regula, semafoarele sunt oricand binevenite in aceasta mizerabila vagauna numita Capiatala ROmaniei. DAR, chiar si cu semafor am vazut oameni loviti in plin si soferii vinovati si-au continuat drumul ca si cum ar fi dat peste o piatra. Deci ... nici eu nu mai am cuvinte
- serbanandrei
-
Posted:
-
serbanandrei
AI perfecta dreptate .Mi s-a intamplat personal si am vazut sa vad cum se trece prin semafor la rosu ca prin branza de catre uni soferi. Trist este ca nu putini, iar politia nu poate fii peste tot.
Daca s-ar pune camere de supraveghere la toate semafoarele poate ca nu ar mai fi asa . Poate ,dar la noi pentru aprobari, bani si montaj ar trece probabil ani. Nu mai spun ca pentru unii soferi ,camere ar insemna ca ii incalci drepturile si il urmaresti.
AI perfecta dreptate .Mi s-a intamplat personal si am vazut sa vad cum se trece prin semafor la rosu ca prin branza de catre uni soferi. Trist este ca nu putini, iar politia nu poate fii peste tot.
Daca s-ar pune camere de supraveghere la toate semafoarele poate ca nu ar mai fi asa . Poate ,dar la noi pentru aprobari, bani si montaj ar trece probabil ani. Nu mai spun ca pentru unii soferi ,camere ar insemna ca ii incalci drepturile si il urmaresti.
-
- Goldmund
-
Posted:
-
Goldmund
De ce nu rade nimeni cosmelia care inca sta in drum? De la acel "bar" si pana la Lidl puteau face si pe trei benzi plus statie, daca radeau inca de la inceput cosmelia si urmatorul bar...
https://www.google.de/maps/@44.4235109,...a=!3m1!1e3
La fel si vis a vis cu acea curte a Bisericii si trotuarul de la spalatorie - cine stie mai multe cum va fi?
De ce nu rade nimeni cosmelia care inca sta in drum? De la acel "bar" si pana la Lidl puteau face si pe trei benzi plus statie, daca radeau inca de la inceput cosmelia si urmatorul bar...
https://www.google.de/maps/@44.4235109,...a=!3m1!1e3
La fel si vis a vis cu acea curte a Bisericii si trotuarul de la spalatorie - cine stie mai multe cum va fi?
- TibiV
-
Posted:
-
-
- subway guru
-
Posted:
-
subway guru
In 'cocioaba' trebuie sa intre doamna Firea nu Dorel...
cris_m wrote:
N-ar putea si Dorel sa intre din "greseala" cu o basculanta/un buldo intr-o noapte ca sa incheie mai repede povestea?![]()
In 'cocioaba' trebuie sa intre doamna Firea nu Dorel...
📖 Pagination options
Home page
•
Parent forum:
Modernizarea sistemului rutier și a liniilor de tramvai pe Bd. Liviu Rebreanu (FINALIZAT octombrie 2018)
•
Choose destination