Zona metropolitană BucureștiTotul despre București

Topic: Sectorul 4

3232 posts, 912954 views

Go to page:  1  ... 16 17 18 19 20 21 22  ... 231

📖 Pagination options
Re: Sectorul 4 neb1

Eu am un vecin care lucreaza in primarie si l-am sunat ,i-am trimis pozele pe email si imi zice sec ''sunt vechi pozele'' :))) Pozele le-am mai exact acum vreo 2 ore la 13:43. Ce o fi cu secretomania asta?

• ClaudiuL
  • Posted:
  •  

Re: Sectorul 4 ClaudiuL

Indicatorul de sens unic se adreseaza benzilor din stanga spatiului verde. Daca iese cineva dintre blocuri (parca se vede o intersectie in poza) sa nu intre pe contrasens. Asemenea indicatoare de intalnesc si pe unele autostrazi "de dincolo".  :)

Am reusit sa gasesc ceva ce postase colegul URANUS de pe b365,dar am gasit pe site-ul primariei si se poate mari acum ''Triunghiul'' ,dar nici in poza aia nu arata daca se instituie sau nu sens unic pe Sos.Berceni .Nu inteleg nici de ce au taiat kilometrii de gard , au scos toti pomii. http://ps4.ro/wp-content/uploads/2017/01/ANUNT%CC%A6-3.pdf

Re: Sectorul 4 cobradinberceni

Ca fapt divers, au scos garduletul si de pe spatiul verde ce separa sensurile pe B-dul C-tin Brancoveanu. Arata mai frumos fara el, dar sunt sigur ca va creste numarul cararilor facute de cei care vor traversa pe unde-i taie capul.

Cam asta zice nea' primarul pe feisbucul lui,
Daniel Baluta
Ieri la 13:17 ·
Ziua de 1 Martie reprezintă pentru sectorul 4 și un moment în care toate gândurile noastre ar trebui să se îndrepte către o persoană specială. Da, vă vorbesc despre primarul general, doamna Gabriela Firea! Singurul primar care, după 27 de ani, are o viziune de dezvoltare care se intersectează punctual cu problemele specifice ale sectorului 4, iar acest lucru demonstrează că nu facem politică, ci facem administraţie!
Pentru a vă convinge, vă rog să găsiți mai jos câteva dintre proiectele de care ne vom ocupa, cu sprijinul Primăriei Generale și a Consiliului General al Municipiului București: modernizarea Pieţei Sudului, amenajarea unei noi parcări cu 1000 de locuri, un complex multifuncţional ce va include, între altele, și un adăpost pentru câinii comunitari, precum și lărgirea a trei dintre cele mai importate bulevarde din sectorul 4.

Numai ca ''mai jos'' nu a pus nici un link,proiect,etc.

Cele 3 bulevarde ar fi Sos Berceni,Turnu Magurele si rondul de la Nitu Vasile mai exact ''Reamenajare rond Fantana Florilor''.Dar e neclar care e al treilea bulevard,sau s-o fi referit la Nitu Vasile.
Calvarul continua cu pasajul ,si acum pregatesc alte santiere.Vand apartament Piata Sudului.. CU DE TOATE  :bere:

Re: Sectorul 4 ByOnu

Largirea inelului central de sud este un proiect important. Dar Turnu Magurele fara Luica (daca vorbim exclusiv de Sectorul 4) e cam ... putin. Daca largesc intr-adevar Turnu Magurele sper sa fie vorba despre cel putin 3+1linie de tramvai / sens, piste de biciclete si trotuare dimensionate cel putin corect.

Sper sa aiba curaj si sa aleaga varianta corecta. Mai precis sa faca exproprieri pe partea sudica a arterei, nu sa fure din trotuarele blocurilor.

Re: Sectorul 4 TibiV

ByOnu wrote:
Daca largesc intr-adevar Turnu Magurele sper sa fie vorba despre cel putin 3+1linie de tramvai / sens, piste de biciclete si trotuare dimensionate cel putin corect.

Macar 2+linie de tramvai (un pas mic pentru omenire, un salt urias pentru "bercenari"... :lol: ) sau 3 benzi rutiere pe sens acum, ca sa iti raman loc decent pentru tramvai in perspectiva....

ByOnu wrote:
Sper sa aiba curaj si sa aleaga varianta corecta. Mai precis sa faca exproprieri pe partea sudica a arterei, nu sa fure din trotuarele blocurilor.

Cand o sa vada factura de exproprieri pentru partea sudica, plina de societati comerciale, ce crezi ca va alege Primarul General ? Cand pe partea nordica nu sunt de trotuare de blocuri, adica "no man's land" ?....

Pe L.Rebreanu prietenul nostru "barul de lemn" ne toaca nervii de ani de zile...
Cum ar fi sa faca la fel Carrefour, Lidl, Lukoil etc... ?
Desi astea sunt firme serioase, nu vor sa provoace "reactii adverse"... Nu au langa strada (Tn.Magurele/Luica) decat parcarea, cladirile sunt mult in spate. Se pare ca s-au gandit din start ca poate se va face ceva la un moment dat...

Dar sunt si alte firme mai mici, gen "barul de lemn". Care au doar o cladire (din caramida, nu din lemn) la sosea. Multe dintre ele construite inainte de 1989...

Cred ca Primarul General va alege (nu pentru ca ar fi femeie :D ) "calea usoara"... Adica taierea spatiilor verzi de la blocuri.

Re: Sectorul 4 Costin

Cateva observatii:

Turnu Magurele e pe inelul exterior (Doamna Ghica - Chisinau - N. Grigorescu - Iriceanu - Tr.Magurele etc), care in nord se numeste popular "autostrada suspendata" si ar presupune o legatura facuta cumva, nu se stie cum, intre Sos. Petricani si zona Bucurestii Noi, Giulesti etc.  Inelul central in sectorul 4 este Calea Vacaresti - Oltenitei - Viilor etc. Asa, ca sa stim despre ce vorbim.

Daca Turnu Magurele este trecuta in administrarea sectorului 4 ne luam adio definitiv si irevocabil de la tramvai. Sectorul 4 nu are serviciu de transport public, nici propriu, nici delegat catre terti / privati. Daca investeste in linie de tramvai, "traseul" va trece intai pe la Curtea de conturi, apoi pe la DNA / Parchete.

Costin wrote:
Daca Turnu Magurele este trecuta in administrarea sectorului 4 .

A fost trecuta deja.

Consiliul General al Capitalei a aprobat trecerea in administrarea Sector 4 a strazilor Turnu-Magurele, Luica si Berceni!
Initiativa care a fost aprobata luni in sedinta CGMB ii apartine consilierului PMP din CL Sector 4, Stefanel Dan Marin.
http://sectorul4live.ro/consiliul-gener...i-berceni/

Fratilor, ieri am fost de-a dreptul socat cand am vazut ca pe str. Turnu Magurele se spalau trotuarele...
Cu jet !
Am fost luat prin surprindere, deci poze - ioc...

DAAAAAR !!!!

Astazi, duminica 5 martie, ora 12, am vazut aceeasi scena in capatul Sos. Giurgiului de la Pieptanari.
Ce vedeti aici este trotuarul de vis-a-vis de fostul Mall, in dreptul Cimitirului Evanghelic...
Se spala CU JET !....

... si ii pazea si Politia Locala S4...

Faceau ceva si langa gardul Cimitirului Bellu...

... harnici rau astia din S4... ;)

Re: Sectorul 4 MikeT

Saptamana trecuta au facut si pe Brancoveanu treaba asta. Cu o zi inainte sau chiar in aceeasi zi (!) au pus afise in geam anuntand posesorii de masini sa si le ia de pe marginea bulevardului, ca au ei treaba acolo. Si au spalat cu jet inclusiv in parcarile in spic de pe margine, insotiti permanent de un echipaj de politie locala. Unde au gasit masini parcate si nu au avut loc, le-au ridicat si le-au dus langa CET Progresul, in zona Str. Pogoanele-Anghel Moldoveanu-Boltei-Orastie, pe terenul unde duc si lemnele taiate din copacii din sector si chioscuri ilegale si ce mai ridica ei. Pe afisele puse in parbriz scria ca daca nu iti iei masin de acolo, sa intrebi politia locala unde o gasesti. Intrebarea e, ce faci daca nu apuci sa vezi anuntul, ca le-au pus si in aceeasi zi in care au venit sa spele in unele cazuri?

Pe Anghel Moldoveanu le-au pus de ieri, de pe 7, ca sa anunte ca le salta azi, pe 8 martie, daca nu au loc de ele...

Am uitat de poza asta...
Sambata 4 martie toaletau copacii pe Nitu Vasile, intre Brancoveanu si Obregia (vedere spre Obregia)

Re: Sectorul 4 misterr

Și pe Emil Racoviță ieri dimineață erau foile în parbriz.

Go to page:  1  ... 16 17 18 19 20 21 22  ... 231

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Totul despre București  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463888 posts in 5794 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”