Topic: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului
4579 posts, 1096468 views
📖 Pagination options
-
- adila
-
Posted:
-
Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului
adila
Pe mine, contribuabilul, nu ma intereseaza daca sunt platite facturile sau nu catre constructor. Eu vreau pasajul si restul santierelor finalizate conform planului. Restul este praf in vant. Eu am platit darile la Primarie, "Guvierm", Parlament etc, asa ca ma astept sa primesc in schimb marfa, altfel pe-aici le este drumul...
Costin wrote:
PMB poate zice orice, cuvintele nu costa nimic. N-are rost sa dezbatem ce scuze or inventa, eu atrag atentia, ca in fiecare an in aceasta perioada, ca pana nu vedem bugetul nu putem estima nimic despre evolutia santierului. De acord ca semnele sunt rele, ca a fost o saptamana cu vreme buna si nu s-a intamplat nimic. Dar oare sunt facute toate platile la zi pentru ce s-a executat in 2016?...
Pe mine, contribuabilul, nu ma intereseaza daca sunt platite facturile sau nu catre constructor. Eu vreau pasajul si restul santierelor finalizate conform planului. Restul este praf in vant. Eu am platit darile la Primarie, "Guvierm", Parlament etc, asa ca ma astept sa primesc in schimb marfa, altfel pe-aici le este drumul...
- TibiV
-
Posted:
-
TibiV
Daca vroiai asta, atunci "trageai" de prietenii tai care nu s-au dus la vot "pe motiv" ca "nu conteaza cine iese, toti sunt hoti!".
Si au iesit hotii cei mai mari...
Nu trebuie sa ne plangem daca ii lasam pe altii sa aleaga pentru noi...
Aia "altii" care voteaza mereu sunt fix "contrasii" (protestatarii PSD "anti") de la Cotroceni.
Pancartele lor au indurerat gramatica limbii romane...
Au fost putini la Cotroceni, dar au fost majoritari la vot.
Asa ca nu conteaza credem noi, tu si cu mine...
Conteaza ce au crezut cei care au votat, nu cei care au stat "scarbiti" acasa.
adila wrote:
Daca vroiai asta, atunci "trageai" de prietenii tai care nu s-au dus la vot "pe motiv" ca "nu conteaza cine iese, toti sunt hoti!".
Si au iesit hotii cei mai mari...
Nu trebuie sa ne plangem daca ii lasam pe altii sa aleaga pentru noi...
Aia "altii" care voteaza mereu sunt fix "contrasii" (protestatarii PSD "anti") de la Cotroceni.
Pancartele lor au indurerat gramatica limbii romane...
Au fost putini la Cotroceni, dar au fost majoritari la vot.
Asa ca nu conteaza credem noi, tu si cu mine...
Conteaza ce au crezut cei care au votat, nu cei care au stat "scarbiti" acasa.
-
- adila
-
Posted:
-
adila
Poate am "tras" si eu sa se iasa la vot, de unde sti ca nu? Am ajuns sa dezbatem probleme juridice mai mult decat tehnice pe forum, si asta pentru ca fizic santierele sunt ca si moarte. Am dreptul sa-mi exprim nemultumirea deoarece am votat. Asa este peste tot in lume.
Poate am "tras" si eu sa se iasa la vot, de unde sti ca nu? Am ajuns sa dezbatem probleme juridice mai mult decat tehnice pe forum, si asta pentru ca fizic santierele sunt ca si moarte. Am dreptul sa-mi exprim nemultumirea deoarece am votat. Asa este peste tot in lume.
-
- andrei11
-
Posted:
-
- TibiV
-
Posted:
-
TibiV
Stai asa, ca nu ma luam in bete cu adila, ca nu am de ce...
Si nu era o controversa politica, ci una mai mult... civica!
Am rabufnit si eu ca omul, pentru ca intr-adevar multi dintre cei din Piata Victoriei nu au votat atunci.
Mi s-a parut fabuloasa pancarta unuia din Piata Victoriei: "Imi cer scuze ca nu am fost la vot!".
O vedeti aici
(Recunosc, si eu ar fi trebuit sa trag mai mult de cunoscuti ca sa iasa la vot...
Dar, in familia mea cel putin, din 4 membri au votat 4.
adila, sper ca nu te-ai suparat pe mine... )
Stai asa, ca nu ma luam in bete cu adila, ca nu am de ce...
Si nu era o controversa politica, ci una mai mult... civica!
Am rabufnit si eu ca omul, pentru ca intr-adevar multi dintre cei din Piata Victoriei nu au votat atunci.
Mi s-a parut fabuloasa pancarta unuia din Piata Victoriei: "Imi cer scuze ca nu am fost la vot!".
O vedeti aici
(Recunosc, si eu ar fi trebuit sa trag mai mult de cunoscuti ca sa iasa la vot...
Dar, in familia mea cel putin, din 4 membri au votat 4.
adila, sper ca nu te-ai suparat pe mine... )
- misterr
-
Posted:
-
misterr
Astăzi la PP4 Secuilor:
coviltir + aerotermă = betonare.
Astăzi la PP4 Secuilor:
coviltir + aerotermă = betonare.
- realistul
-
Posted:
-
realistul
Dacă sa terminat PP1 ca și structura, se termină sa zicem și PP4 că structura, teoretic nu s-ar putea trece la refacerea centrului intersecției? Care este stadiul actual de fapt al lucrării?
Dacă sa terminat PP1 ca și structura, se termină sa zicem și PP4 că structura, teoretic nu s-ar putea trece la refacerea centrului intersecției? Care este stadiul actual de fapt al lucrării?
- TibiV
-
Posted:
-
TibiV
PP4 nu are nici o legatura cu centrul intersectiei. Este o lucrare "independenta".
Dar da, daca termina PP1 s-ar putea trece la umpluturi....
Insa am impresia ca vor pastra zona aia ca organizare de santier - tot timpul sunt acolo diverse utilaje. In alta parte nu prea mai au unde sa le tina, caci s-a restrans mult santierul....
PP4 nu are nici o legatura cu centrul intersectiei. Este o lucrare "independenta".
Dar da, daca termina PP1 s-ar putea trece la umpluturi....
Insa am impresia ca vor pastra zona aia ca organizare de santier - tot timpul sunt acolo diverse utilaje. In alta parte nu prea mai au unde sa le tina, caci s-a restrans mult santierul....
-
- Costin
-
Posted:
-
Costin
Liniile de tramvai in intersectie sunt puse?
Liniile de tramvai in intersectie sunt puse?
- misterr
-
Posted:
-
misterr
Ca să fie puse, trebuie făcute mai întîi umpluturi adevărate, nu cu zăpadă...
Ca să fie puse, trebuie făcute mai întîi umpluturi adevărate, nu cu zăpadă...
- TibiV
-
Posted:
-
TibiV
Sinele vor fi cam in zona unde stationeaza camionul alb si buldo-exca galben in aceasta poza a lui misterr de vineri:

Cam sub camion vor fi macazele pentru dreapta/stanga pe Oltenitei, spre Romprim si spre Pieptanari,
Sinele vor fi cam in zona unde stationeaza camionul alb si buldo-exca galben in aceasta poza a lui misterr de vineri:

Cam sub camion vor fi macazele pentru dreapta/stanga pe Oltenitei, spre Romprim si spre Pieptanari,
- dimitryyyy
-
Posted:
-
- misterr
-
Posted:
-
misterr
Au asfaltat și au marcat pe ploaie. Ghinion...
Au asfaltat și au marcat pe ploaie. Ghinion...
-
- andrei11
-
Posted:
-
📖 Pagination options