Zona metropolitană BucureștiLucrări de modernizare și extindere a infrastructuriiLucrări finalizate începând cu anul 2006Modernizarea sistemului rutier și a liniilor de tramvai pe Bd. Liviu Rebreanu (FINALIZAT octombrie 2018)

Topic: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului

2494 posts, 624337 views

Go to page:  1  ... 130 131 132 133 134 135 136  ... 179

📖 Pagination options
Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului serbanandrei

Daca ar face statie la PARK LAKE cred ca ar fi prea aproape de statia anterioara, si nu isi are rostul. Si oricum statie lipseste  la haosul care este in fata la PARK LAKE. Fiecare lasa masina cum vrea si unde vrea ( de parca in parcare este periculos sa intri ) ,taximetristi si mai si ,gardul ce impiedica oameni sa treaca de pe o parte pe alta a inceput sa fie distrus ( nu ne trebuie  noua civilizatie,adica daca eu vreau sa trec pe aici ,pe aici trec) si multe alte lucruri care se intampla la noi.Ne doare de statie cand nu stim cand va trece tramvaiul pe acolo ?? Mai bine zis daca va mai trece !! Sunt destul de multe zone in BUCURESTI unde linia este reabilitata dar pentru ca nu sunt tramvaie suficiente sau alta lucrare in zona ( vezi pasajul Piata Sudului) nu mai circula nimic.

Asa ca ........

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului shoppy

Si daca sunt soferi nesimtiti ce?, dezvoltam orasul doar unde nu ne incurca soferii nesimtiti?
Si acolo este o distanta prea mare fara trecere de pietoni, cine a pus gardul acela de 600m lungime este cu mintea pe aratura, si apoi pune un gard care pe engleza se cheama "temporary fence" si pe romaneste se strica cu un simplu sut, deci individul a iesit cu mintea de pe aratura si a dat-o in parloaga, oare ce se asteptau sa se intample?

Mai pun o intrebare : Daca proiectul initial acum 6 ani nu prevedea treceri de pietoni  ce se mai poate spune ?  SI daca soferii romani sunt  nesimtiti, chiar nu mai am ce spune.Sincer sa fiu nu am vazut la alte MALL-uRI in fata ,( acolo unde exista linie tramvai) asa gard de lung. Dar asta nu scuza cu nimic comportamentul oamenilor. Daca s-ar fi facut un singur spatiu de trecere prin gard ,tot ar fi aparut celelate sparturi pentru ca asa suntem ""educati"" sa facem, sa distrugem cat mai mult. Daca te uiti mai departe ,in dreptul MEGA IMAGE este la fel. Probabil ca si aici va apare un gard care va fi spart si asta.

Daca gasesti tu un loc in Bucuresti unde nu sunt soferi nesimtiti, numeste-l, si vom milita sa se faca lucrari acolo.
Daca un cretin face un proiect cu un gard de 800m in oras ce facem, mergem zilnic 800m de 2 ori de azi pana la moarte ca sa-l ocolim? Daca pui omeneste trecere de pietoni la fiecare 300m te asigur ca n-o sa mai stea nimeni sa rupa gardurile, sau daca tot vrei sa ramai in istorie ca tampitul care a pus un gard de 800m in oras pai macar pune un gard pe care sa nu-l darami decat cu camionul, nu un gard pe care-l rupe oricine cu sutu.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului andrei11

Si ce faci cu trecerile de pietoni din sate ? De exemplu de pe DN 2, ca-l stiu pe de rost. In sate exista o singura trecere de pietoni / sat.  

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Florinds

Nu stiu ce sa zic, la 300 m mi se pare enorm. Cat este distanta la Park Lake?
Andrei, pai la sate se traverseaza dupa ce asigura lumea, era vorba de cei care rup gardurile ca sa treaca...

La sate nu-s nici blocuri, nici mall-uri, si nici garduri.
Este o prostie sa pui un gard pe care oricine il strica cu sutu si tu nu ai nici o posibilitate sa-l prinzi, lafel ca stalpisorii dintre benzi.
Gardul de la Parh Lake are o lungime de 670m, cu cele 2 intersectii avem 700m intre 2 treceri de pietoni.

Ca sa ti raspund la ceeace spui de gard. Ar trebui sa nu mai existe gard intre cele 2 intersectii ,treceri de pietoni oricum sunt prea aproape ,dar o ""idee"" ar fi un semafor in fata la PARK LAKE  si se rezolva problema. Cred ca remarci ghilimele.

Deci sa ne resemnam ca nu se va schimba nimic in bine .

Trebuie sa recunosc, ca nu inteleg ce vrei sa spui, nici cu ghilimele nici fara.

De ce nu amplaseaza un semafor in fata la PARK LAKE ? Se termina cu gardul si cu traversatul aiurea . Si mai strangulam putin traficul in caz ca nu era nebunie la anumite ore in fata la Park Lake !

Acum ai inteles ?

Pai da, un semafor cu buton pentru pietoni, asta inseamna civilizatie, suntem in oras si nu pe autostrada, daca soferii sunt nesimtiti atunci ii amendam nu ne chinum sa nu-i deranjam, sau tu zici ca sa desfintam toate trecerile de pietoni dintre intersectii ca incurca aiurea traficul?

Nu zic sa desfintam trecerile de pietoni, un semafor in fata este singura cale spre civilizatie. Dar asta asta ar presupune si modificarea soselei si implicit a trotuarului . Crezi ca ar face cineva asta ? Pai ar urma un proiect, o licitatie, o firma si un termen fantastic de realizare.( nu mai zic costuri) ASA ca mai bine prin gard .......

Dar Politia locala ar trebui sa stea si sa dea amenzi zi de zi, vreo luna la toti cei care opresc in fata ,pun avaria si se duc in magazin ,cand ar putea sa o duca in parcare. Mai ales soferilor de taxi.

Dar asta inseamna ceva normal intr-o tara anormala.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului alexxd_31

E trecere de pietoni la intersectia cu Campia Libertatii. Nu este necesara o noua trecere pentru puturosii ca traverseaza ilegal. Aceeasi problema este si in Berceni la Grand Arena. Normal era ca cei care au construit centrul comercial sa faca si un pasaj subteran de trecere de pe o parte pe alta sau sa dea direct in interior.

Daca ti se pare normal 700m intre treceri tu probabil esti vreun sofer bizon care cum vede o trecere zice "uite-ai dracu puturosi, in loc sa urce pe pasarele trebuie sa stau eu sa-i astept".

Go to page:  1  ... 130 131 132 133 134 135 136  ... 179

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Modernizarea sistemului rutier și a liniilor de tramvai pe Bd. Liviu Rebreanu (FINALIZAT octombrie 2018)  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463866 posts in 5793 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”