Topic: M5.1 (D.T. - Eroilor): Discuții generale pe baza lucrărilor și a proiectului
8571 posts, 1723212 views
📖 Pagination options
- Adrian Rosca
-
Posted:
-
Re: Stiri despre proiect
Adrian Rosca
Din ciclul sa radem cu alesii

Primaria nu a reusit sa aloce nici un ban pentru a continua dezvoltarea centurii...
...lucrarile la metrou in special in Drumul Taberei vor fi blocate din lipsa de finantare...
Din ciclul sa radem cu alesii
-
- sss
-
Posted:
-
sss
Acest Valeriu Steriu imi este ruda prin alianta... cum mana pe inima, n-am intalnit dobitoc mai mare!!!
Acest Valeriu Steriu imi este ruda prin alianta... cum mana pe inima, n-am intalnit dobitoc mai mare!!!
- Florinds
-
Posted:
-
Re: Discutii generale pe baza lucrarilor si a proiectului
Florinds
Vezi sa nu gaseasca forumul si sa te dibuiasca!
sss wrote:
Vezi sa nu gaseasca forumul si sa te dibuiasca!
-
- shoppy
-
Posted:
-
shoppy
Cat timp scrie o data nu mai conteaza de cate ori se repeta, poate sa se repete si de inspe ori.
Cat timp scrie o data nu mai conteaza de cate ori se repeta, poate sa se repete si de inspe ori.
- StefanD_
-
Posted:
-
StefanD_
Stiu, dar voiam sa punctez ca se tin de treaba cu stadiul lucrarii, ceea ce pe mine ma surprinde.
orex wrote:
Stefan e vorba despre continutul sectiunii "Despre proiect"
Stiu, dar voiam sa punctez ca se tin de treaba cu stadiul lucrarii, ceea ce pe mine ma surprinde.
- Adrian Rosca
-
Posted:
-
Adrian Rosca
Prin decizia cu nr. 201/C6/ 352, 357 din 27.01.2017, CNSC-ul a anulat licitatia pentru trenuri:
Decizia o gasiti aici: http://portal.cnsc.ro/decizii.html?a=se...=metrorex#
Prin decizia cu nr. 201/C6/ 352, 357 din 27.01.2017, CNSC-ul a anulat licitatia pentru trenuri:
CONSILIUL DECIDE:
Admite, în parte, contestațiile formulate de către S.C. ALSTOM TRANSPORT S.A., cu sediul în Bucureşti, Str. Răzoare nr. 32, et. 2. sector 6, şi, respectiv, de către S.C. ASTRA VAGOANE CĂLĂTORI S.A., cu sediul în Arad, Str. Petru Rareş nr. 1-3, jud. Arad, în contradictoriu cu S.C. METROREX S.A., cu sediul în Bucureşti, Bd. Dinicu Golescu nr. 38, sector 1 și anulează procedura de atribuire în integralitatea sa.
Respinge, ca rămas fără obiect, capătul de cerere formulat de către S.C. ALSTOM TRANSPORT S.A., privind “obligarea autorităţii contractate la continuarea procedurii de atribuire în sensul reluării acesteia prin reanalizarea şi evaluarea ofertelor CAF şi Alstom, cu respectarea dispoziţiilor legale în materia achiziţiilor publice (…)”.
Respinge, ca inadmisibile, capetele de cerere formulate de către S.C. ASTRA VAGOANE CĂLĂTORI S.A. privind obligarea autorității contractante “la sancționarea operatorilor economici Construcciones Y Auxiliar De Ferrocarriles S.A. (CAF) cu excluderea din procedura de atribuire”, precum și privind “sancționarea operatorului economic Construcciones Y Auxiliar De Ferrocarriles S.A. cu interzicerea de a participa la proceduri de achiziții publice pentru o perioadă de 5 ani”.
Admite în principiu și respinge cererea de intervenție accesorie formulată în sprijinul autorității contractante, de către CONSTRUCCIONES Y AUXILIAR DE FERROCARRILES S.A., cu sediul în Spania, Beasain, Guipuzcao, Calle Jose Miguel Iturrioz nr. 26, reprezentată convenţional prin Muşat&Asociaţii S.p.a.r.l., având sediul procesual ales în Bucureşti, Bd. Aviatorilor nr. 43, sector 1.
Obligatorie.
Împotriva prezentei decizii, se poate formula plângere, în termen de 10 zile de la comunicare.
Decizia o gasiti aici: http://portal.cnsc.ro/decizii.html?a=se...=metrorex#
- sab
-
Posted:
-
-
- t530
-
Posted:
-
t530
“sancționarea operatorului economic Construcciones Y Auxiliar De Ferrocarriles S.A. cu interzicerea de a participa la proceduri de achiziții publice pentru o perioadă de 5 ani”.
Eu inteleg ca NU mai pot participa!
“sancționarea operatorului economic Construcciones Y Auxiliar De Ferrocarriles S.A. cu interzicerea de a participa la proceduri de achiziții publice pentru o perioadă de 5 ani”.
Eu inteleg ca NU mai pot participa!
-
- orex
-
Posted:
-
orex
Mai bine ne-ar uimi cu stadiul lucrarilor, mai ales in ceea ce privesc statiile Parc Drumul Taberei si Raul Doamnei. Mi-e clar ca solutia cu constructia subterana a magistralei, cel putin pe segmentul Raul Doamnei-Favorit, n-a fost cea mai viabila si fezabila. Poate asa deja circulam acum cu acest mijloc de transport ecologic si mai lasam automobilele in parcari.
Mai bine ne-ar uimi cu stadiul lucrarilor, mai ales in ceea ce privesc statiile Parc Drumul Taberei si Raul Doamnei. Mi-e clar ca solutia cu constructia subterana a magistralei, cel putin pe segmentul Raul Doamnei-Favorit, n-a fost cea mai viabila si fezabila. Poate asa deja circulam acum cu acest mijloc de transport ecologic si mai lasam automobilele in parcari.
- sab
-
Posted:
-
sab
De ce n-a fost fezabila ? Era mai bine suprateran ?
De ce n-a fost fezabila ? Era mai bine suprateran ?
- sab
-
Posted:
-
sab
Hai sa recitim cu atentie decizia :
1) sa ii fie interzis lui CAF sa mai participe la lictatia respectiva (cand se va relua....)
2) CAF sa nu mai poata participa la nicio achizitie publica timp de 5 ani
Aceste cereri au fost respinse.
Hai sa recitim cu atentie decizia :
Respinge, ca inadmisibile, capetele de cerere formulate de către S.C. ASTRA VAGOANE CĂLĂTORI S.A. privind obligarea autorității contractante “la sancționarea operatorilor economici Construcciones Y Auxiliar De Ferrocarriles S.A. (CAF) cu excluderea din procedura de atribuire”, precum și privind “sancționarea operatorului economic Construcciones Y Auxiliar De Ferrocarriles S.A. cu interzicerea de a participa la proceduri de achiziții publice pentru o perioadă de 5 ani”.Eu inteleg ca ASTRA a cerut :
1) sa ii fie interzis lui CAF sa mai participe la lictatia respectiva (cand se va relua....)
2) CAF sa nu mai poata participa la nicio achizitie publica timp de 5 ani
Aceste cereri au fost respinse.
-
- orex
-
Posted:
-
orex
Era mai ieftin, clar! Si sigur ca-n 6(sase) ani era deja functional proiectul.
Era mai ieftin, clar! Si sigur ca-n 6(sase) ani era deja functional proiectul.
- Adrian Rosca
-
Posted:
-
Adrian Rosca
Asa este, ambele cereri au fost respinse. Deci se anuleaza procedura, iar CAF va putea sa participle in viitor la noi proceduri de achizitie. Sa nu uitam totusi ca se poate continua povestea la Curtea de Apel, sa vedem daca apare vreo contestatie in urmatoarele 10 zile.
Asa este, ambele cereri au fost respinse. Deci se anuleaza procedura, iar CAF va putea sa participle in viitor la noi proceduri de achizitie. Sa nu uitam totusi ca se poate continua povestea la Curtea de Apel, sa vedem daca apare vreo contestatie in urmatoarele 10 zile.
- sab
-
Posted:
-
sab
1.Ei nu sunt in stare sa asigure conditii optime trenurilor pe timp de iarna (a se vedea ce s-a intamplat timp de cateva week-end-uri pe M2, cu frica de zapada si gararea trenurilor in tunel "sa nu inghete" ) si tu vrei un intreg traseu suprateran, plin de zapada
2.Avand in vedere clima noastra, daca in subteran inca se mai poate spune pe la colturi ca nu sunt necesare metrouri cu A/C, in conditiile unui traseu suprateran sigur ar fi fost nevoie de aceasta dotare
3.Si acesti cativa km puteau fi gata in 6 ani de cateva ori daca nu se taia finantarea si daca aveam un contract "beton" , cu sanctiuni. Nu este vina traseului.
4. Fara trenuri nu era functional, nici suprateran
P.S. A gasit Andrei11 o poza cu un asemenea proiect fantezist....Bine ca a ramas la stadiul de proiect.
1.Ei nu sunt in stare sa asigure conditii optime trenurilor pe timp de iarna (a se vedea ce s-a intamplat timp de cateva week-end-uri pe M2, cu frica de zapada si gararea trenurilor in tunel "sa nu inghete" ) si tu vrei un intreg traseu suprateran, plin de zapada
2.Avand in vedere clima noastra, daca in subteran inca se mai poate spune pe la colturi ca nu sunt necesare metrouri cu A/C, in conditiile unui traseu suprateran sigur ar fi fost nevoie de aceasta dotare
3.Si acesti cativa km puteau fi gata in 6 ani de cateva ori daca nu se taia finantarea si daca aveam un contract "beton" , cu sanctiuni. Nu este vina traseului.
4. Fara trenuri nu era functional, nici suprateran
P.S. A gasit Andrei11 o poza cu un asemenea proiect fantezist....Bine ca a ramas la stadiul de proiect.
📖 Pagination options