MetrouLucrări de modernizare și extindere a infrastructurii pentru metrouM4 Străulești - Gara de Nord - Gara ProgresulM4 • Discuţii, planuri, ştiri

Topic: Discutii generale pe baza lucrarilor si a proiectului

3301 posts, 518743 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 85 86 87 88 89 90 91  ... 236

📖 Pagination options
Re: Discutii generale pe baza lucrarilor si a proiectului Adrian Rosca

Bun, reiau aici ideea: in fisa de buget nu vad banii din certificate verzi pe anul 2016 (si nici pe 2017), iar pe 2017 vad ca s-a taiat complet finantarea de la buget. Deci ce se intampla cu galeria de legatura, depoul si intermodalul? Si ce-o fi cu cele 150 milioane din fonduri nerambursabile pe 2018?

Re: Discutii generale pe baza lucrarilor si a proiectului Florinds

Ne asteapta vremuri grele cu gratiatorii astia.

Evolueaza si ei, ce sa-i faci: ieri erau plagiators acum sunt gratiators  :lol:

Re: Discutii generale pe baza lucrarilor si a proiectului BodoMinea

Cel mai probabil ieri s-au făcut niște probe pe M4 Laminorului - Străulești.

Două trenuri IVA (fără călători dar cu mai multe persoane în cabină) care din câte am înțeles erau îndrumate dinspre Străulești au făcut manevre (GdN M4 - Basarab M4 *rebrusare* - Tunel de legătură cu M1 apoi direcția Petrache Poenaru - Eroilor) pentru trece pe alte magistrale, probabil după ce au terminat probele. Unul a fost 010-049-060 (care a servit în trecut pe M3 și apoi pendula Republica - Pantelimon) - pe acest îl regăsim în filmarea de mai jos (Eroilor) în timp ce se retrăgea spre Depoul Militari. Celuilalt nu i-am luat numărul dar cred că se îndrepta spre Ciurel.

Re: Discutii generale pe baza lucrarilor si a proiectului subway guru

Da, s-au reluat probele cu TEM

Re: Discutii generale pe baza lucrarilor si a proiectului punmeister

A fost racordul echipat cu Dimetronic de s-au facut probe?

Re: Discutii generale pe baza lucrarilor si a proiectului subway guru

Ca sa plimbi rama 'goala' si sa faci rodajul liniei n-ai nevoie de Dimetronic...

Adrian Rosca wrote:
langa accesul "A" de la Laminorului au aparut niste gramezi de pamant in zona fostei devieri, pare ca s-a sapat un sant

Nu, s-a mutat gardul de la AFI:

Pai s-a mutat deja.  :) Acum e pe vechea pozitie de la marginea trotuarului, vezi: https://goo.gl/maps/Wp2MAEpXAUx Cred ca fosta deviere era partial pe terenul AFI, iar acum portiunea respectiva de teren s-a adus la starea intiala.

Re: Discutii generale pe baza lucrarilor si a proiectului shoppy

Interesant de la acelasi youtuber, sudarea electrica a sinei la M4(pacat ca nu se vede si utilajul care transporta agregatul):

Re: Discutii generale pe baza lucrarilor si a proiectului BodoMinea

Două trenuri IVA, 010-049-060 și 172-107-110 sunt în probe pe M4 Parc Bazilescu - Lac Străulești. Au mecanici în ambele posturi și vin alternativ la peron la Bazilescu.

Am înțeles că se înregistrează timpii de parcurs pentru livret.

Re: Discutii generale pe baza lucrarilor si a proiectului shoppy

Timpul de parcurs se calculeaza cu creionul pe hartie, sigur sunt oameni care stiu pe dinafara timpul/distanta de accelerare a IVA de pe loc pana la 50 / 60 / 70 si 80km/h.

Go to page:  1  ... 85 86 87 88 89 90 91  ... 236

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: M4 • Discuţii, planuri, ştiri  • 
Choose destination

Since our 2419 forum members have written 433192 posts in 5388 topics and 518 subforums.

© 2009 - 2024 Asociația „Metrou Ușor”