Topic: Știri, noutăți, evenimente și discuții diverse
1783 posts, 532168 views
📖 Pagination options
-
- Budy187
-
Posted:
-
-
- Costin
-
Posted:
-
Re: Stiri,noutati,evenimente diverse si discutii despre aces
Costin
Nu zic ca nu e adevarata stirea, dar am rezerve foarte mari fata de acel site (aktual24).
Nu zic ca nu e adevarata stirea, dar am rezerve foarte mari fata de acel site (aktual24).
- Florinds
-
Posted:
-
Florinds
Iata ca se poate si mai rau decat cu Oprescu.
Ce rau imi pare ca nu am fost in Bucuresti. De acum o sa raman special ca sa votez, daca om mai trai pana atunci.
Iata ca se poate si mai rau decat cu Oprescu.
Ce rau imi pare ca nu am fost in Bucuresti. De acum o sa raman special ca sa votez, daca om mai trai pana atunci.
- abc_XC
-
Posted:
-
Re: Clubul "Flacara Rosiatica"
abc_XC
Am plecat de aici https://forum.metrouusor.com/viewtopic.php?f=16&t=51&start=1428#p218648, dar comentariul actual nu mai are loc acolo. Vreau sa explic ca nu sunt impotriva proiectelor noi, dar in lista aceea sunt multe investitii carora eu nu le inteleg rostul:
Podul pietonal mi se pare o idee buna, parcarile subterane nu stiu unde vrea sa le faca, sunt cladiri in zona, metroul pe partea Parcului Izvor, eu sunt in ceata cu un posibil amplasament al parcarilor.
Inca o parcare subterana la Piata Constitutiei, cu trei niveluri. Mie zona asta mi se pare moarta, adica sunt blocurile acelea cu ministere, SRI, INS, Palatul Parlamentului are parcare, zona atrage oameni doar la concerte, nu mai vad rostul parcarii subterane, dar e posibil sa gresesc eu ( mai ales ca tocmai facem 2 langa Podul Mihai Voda).
Chiar nu inteleg ce vrea sa faca pe Bd. Unirii, insa imi asum vina, privesc lucrurile cam obtuz, sunt depasit. Totusi vad ceva frumos, dupa ce am prezentat si eu starea jalnica a Parcului Izvor aici https://forum.metrouusor.com/viewtopic.php?f=24&t=1790&start=7#p217716 aflu ca primaria se gandeste si ea la acest parc si vrea sa-l modernizeze. Dar cu 68 milioane de lei? Aloooo, chiar si la un SF, preSF, suma asta e jaf din banul public. Ce ar putea sa faca: irigatii, plante noi + gazon, iluminat nou, reasfaltare alei, banci si cosuri de gunoi. Sau repetam dezastrul din parcul Drumul Taberei, cu pietris destabilizat? Parcul Izvor are o suprafata de aproximativ 165000 metri patrati, deci revin cam 412 lei /mp. Atentie, nu avem un teren construit, care sa necesita demolare, decontaminare, alte operatii scumpe, e deja parc acolo, doar cateva retusuri sunt necesare. Eu inteleg ca e la stadiu de proiect dar o asemenea suma e de-a dreptul scandaloasa, numai ca initiativa
Sursa :http://www.gazetadenavodari.ro/podul-de-la-agigea-inchis-in-2016/
Toata structura, pod+viaducte cu 2 benzi pe sens a costat cam cat Bd. Unirii + Parc Izvor: 28 mil euro (127,5 mil lei).
Sa ne reamintim ca vine autostrada A3 in Bucuresti, dar primaria doarme, Prelungirea Ghencea o sa ramana asa si dupa ce se face Pasajul la Domnesti deoarece PMB nu a facut nimic, nici exproprieri, nici proiect, nu exista constructor (licitatia s-a facut in 2007? dar constructorul Alpine a dat faliment de atunci). Pasajul podul Constantei, are doar 1,5 benzi pe sens+ tramvai, e facut din 1938, asigura iesirea spre DN7 si DN1A, dar nu facem nimic, mai sunt cateva planuri cu parcari subterane la Piata Dorabanti, Domenii, Walter Maracineanu, dar nu noi facem alte proiecte noi si aruncam milioane de lei, fara a mai construi ceva.
Imi doresc proiecte noi, dar la preturi decente si cu impact pentru bucuresteni, nu avioane de hartie la suprapret. Primaria face gargara si produce maculatura, nu e in stare sa trimita un raspuns pe mail, il trimit prin posta deoarece e de importanta strategica si te anunta ca in masura fondurilor vor remedia ce se poate.
Sper ca acum e clara nemultumirea mea legata de noile proiecte.
Noapte buna Bucuresti, somn-usor PMB
Am plecat de aici https://forum.metrouusor.com/viewtopic.php?f=16&t=51&start=1428#p218648, dar comentariul actual nu mai are loc acolo. Vreau sa explic ca nu sunt impotriva proiectelor noi, dar in lista aceea sunt multe investitii carora eu nu le inteleg rostul:
studiului de fezabilitate pentru obiectivul de investiţii "Ansamblul urban complex - Pod Mihai Vodă, pod pietonal şi pentru biciclişti peste Dâmboviţa şi parcaje subterane", în valoare totală de 141 milioane de lei. Acesta propune realizarea unui pod pietonal şi pentru biciclişti, care traversează Dâmboviţa şi Splaiul Independenţei în dreptul străzii Lipscani. Podul va fi conceput sub forma unei camere urbane, incluzând funcţii publice: spaţii de întâlnire, platforme de observaţie şi odihnă. În legătură cu acest pod se vor amenaja două spaţii urbane tip piaţă. Proiectul prevede şi realizarea a două parcaje subterane.
Podul pietonal mi se pare o idee buna, parcarile subterane nu stiu unde vrea sa le faca, sunt cladiri in zona, metroul pe partea Parcului Izvor, eu sunt in ceata cu un posibil amplasament al parcarilor.
Un alt obiectiv de investiţii este "Piaţa Constituţiei - spaţiu public cu parcaj subteran", cu o valoare de 205 milioane lei şi o durată de realizare a lucrărilor de 30 de luni. Acesta vizează realizarea unui parcaj subteran pe trei niveluri, lucrări de modificare privind căile de comunicaţie, precum şi amenajări de spaţii verzi.
Inca o parcare subterana la Piata Constitutiei, cu trei niveluri. Mie zona asta mi se pare moarta, adica sunt blocurile acelea cu ministere, SRI, INS, Palatul Parlamentului are parcare, zona atrage oameni doar la concerte, nu mai vad rostul parcarii subterane, dar e posibil sa gresesc eu ( mai ales ca tocmai facem 2 langa Podul Mihai Voda).
reabilitarea bd. Unirii de la Piaţa Constituţiei la Piaţa Unirii, cu clădiri de tip pavilion de-a lungul promenadei, precum şi cu un turn de observaţie cu funcţiunea de galerie expoziţională (68 milioane lei); reamenajarea Parcului Izvor (62 milioane lei);
Chiar nu inteleg ce vrea sa faca pe Bd. Unirii, insa imi asum vina, privesc lucrurile cam obtuz, sunt depasit. Totusi vad ceva frumos, dupa ce am prezentat si eu starea jalnica a Parcului Izvor aici https://forum.metrouusor.com/viewtopic.php?f=24&t=1790&start=7#p217716 aflu ca primaria se gandeste si ea la acest parc si vrea sa-l modernizeze. Dar cu 68 milioane de lei? Aloooo, chiar si la un SF, preSF, suma asta e jaf din banul public. Ce ar putea sa faca: irigatii, plante noi + gazon, iluminat nou, reasfaltare alei, banci si cosuri de gunoi. Sau repetam dezastrul din parcul Drumul Taberei, cu pietris destabilizat? Parcul Izvor are o suprafata de aproximativ 165000 metri patrati, deci revin cam 412 lei /mp. Atentie, nu avem un teren construit, care sa necesita demolare, decontaminare, alte operatii scumpe, e deja parc acolo, doar cateva retusuri sunt necesare. Eu inteleg ca e la stadiu de proiect dar o asemenea suma e de-a dreptul scandaloasa, numai ca initiativa
Pod Agigea.jpg (58.98 KB; downloaded 4626 times)
Sursa :http://www.gazetadenavodari.ro/podul-de-la-agigea-inchis-in-2016/
Toata structura, pod+viaducte cu 2 benzi pe sens a costat cam cat Bd. Unirii + Parc Izvor: 28 mil euro (127,5 mil lei).
Sa ne reamintim ca vine autostrada A3 in Bucuresti, dar primaria doarme, Prelungirea Ghencea o sa ramana asa si dupa ce se face Pasajul la Domnesti deoarece PMB nu a facut nimic, nici exproprieri, nici proiect, nu exista constructor (licitatia s-a facut in 2007? dar constructorul Alpine a dat faliment de atunci). Pasajul podul Constantei, are doar 1,5 benzi pe sens+ tramvai, e facut din 1938, asigura iesirea spre DN7 si DN1A, dar nu facem nimic, mai sunt cateva planuri cu parcari subterane la Piata Dorabanti, Domenii, Walter Maracineanu, dar nu noi facem alte proiecte noi si aruncam milioane de lei, fara a mai construi ceva.
Imi doresc proiecte noi, dar la preturi decente si cu impact pentru bucuresteni, nu avioane de hartie la suprapret. Primaria face gargara si produce maculatura, nu e in stare sa trimita un raspuns pe mail, il trimit prin posta deoarece e de importanta strategica si te anunta ca in masura fondurilor vor remedia ce se poate.
Sper ca acum e clara nemultumirea mea legata de noile proiecte.
Noapte buna Bucuresti, somn-usor PMB
-
- Goldmund
-
Posted:
-
Goldmund
Inteleg nedumeririle tale, abc_xc, mai ales in legatura cu milioanele de lei(sau euro!) aruncati pe ghivece, panselute si poduri inutile peste Dambovita. Inteleg si ca te deranjeaza proiectele abandonate(de ex. irigarea Prcului Izvor) si este normal sa ne intrige pe toti. Insa Parcul Izvor ar fi mai bine lasat cu vegetatia actuala si mai mult spatiu verde liber, precum parcurile engleze si germane... http://www.welt.de/img/kultur/kunst-und...SION-4.jpg
http://filme-carti.ro/wp-content/upload...park-1.jpg
Copacii (nu stiu daca sunt soiuri deosebite si cu acele coroane uriase pe care le au anumiti arbori) existenti sa fie ingrijiti si este indeajuns. Daca dorim multi copaci, acestia ar trebui plantati pe fiecare strada din Bucuresti, paduri noi plantate langa oras, parcuri noi dezvoltate. Ati vazut ce face pandele? Largeste strazi fara trotuare practic, ce sa mai vorbim de loc pentru pomi...In loc ca marginile orasului sa fie doar o gradina, vor deveni o cloaca de asfalt si beton - asta e tragedia acestui oras.
Despre Podul Constanta am scris deja...
Inteleg nedumeririle tale, abc_xc, mai ales in legatura cu milioanele de lei(sau euro!) aruncati pe ghivece, panselute si poduri inutile peste Dambovita. Inteleg si ca te deranjeaza proiectele abandonate(de ex. irigarea Prcului Izvor) si este normal sa ne intrige pe toti. Insa Parcul Izvor ar fi mai bine lasat cu vegetatia actuala si mai mult spatiu verde liber, precum parcurile engleze si germane... http://www.welt.de/img/kultur/kunst-und...SION-4.jpg
http://filme-carti.ro/wp-content/upload...park-1.jpg
Copacii (nu stiu daca sunt soiuri deosebite si cu acele coroane uriase pe care le au anumiti arbori) existenti sa fie ingrijiti si este indeajuns. Daca dorim multi copaci, acestia ar trebui plantati pe fiecare strada din Bucuresti, paduri noi plantate langa oras, parcuri noi dezvoltate. Ati vazut ce face pandele? Largeste strazi fara trotuare practic, ce sa mai vorbim de loc pentru pomi...In loc ca marginile orasului sa fie doar o gradina, vor deveni o cloaca de asfalt si beton - asta e tragedia acestui oras.
Despre Podul Constanta am scris deja...
- 133 313
-
Posted:
-
133 313
Am inteles io bine, primareasa vrea sa faca cateva parcari etajate la intrarile in oras sa-si lase masinile cei din Ilfov? Presupun ca asta e din sirul de idei retardate menite sa fie criticate iar ea sa se scuze ca nu vrea lumea. Ca altfel io nu concep ca din taxele si impozitele mele sa se faca parcari pentru ilfoveni si nu pentru mine bucuresteanul.
Am inteles io bine, primareasa vrea sa faca cateva parcari etajate la intrarile in oras sa-si lase masinile cei din Ilfov? Presupun ca asta e din sirul de idei retardate menite sa fie criticate iar ea sa se scuze ca nu vrea lumea. Ca altfel io nu concep ca din taxele si impozitele mele sa se faca parcari pentru ilfoveni si nu pentru mine bucuresteanul.
-
- sss
-
Posted:
-
sss
Mare dreptate ai, ce satisfactie as mai avea dimineata, pe Iuliu Maniu dimineata fara Daciile 1300 de Gr, If, Tr... si de ce sa vina tzaranii aia sa munceasca, sa produca si sa plateasca impozite la mine in Bucuresti, sa stea la ei acasa, la sapa, la bodega... ti-ai drak' de capitalisti masoni, care ati inventat conceptul de Park&Ride!
Mare dreptate ai, ce satisfactie as mai avea dimineata, pe Iuliu Maniu dimineata fara Daciile 1300 de Gr, If, Tr... si de ce sa vina tzaranii aia sa munceasca, sa produca si sa plateasca impozite la mine in Bucuresti, sa stea la ei acasa, la sapa, la bodega... ti-ai drak' de capitalisti masoni, care ati inventat conceptul de Park&Ride!
-
- shoppy
-
Posted:
-
shoppy
Pai de ilfoveni oricum nu scapi, problema este daca iti blocheaza orasul cu masinile sau se parcheaza la margine si vin cu metroul. Oricum, fara amenzi si taxe pot sa faca oricate parcari, ca tot goale o sa fie, vezi pe cea de la Pacii, metroul alaturi, blocajul permanent, parcarea goala, pana la urma s-a si desfiintat.
Pai de ilfoveni oricum nu scapi, problema este daca iti blocheaza orasul cu masinile sau se parcheaza la margine si vin cu metroul. Oricum, fara amenzi si taxe pot sa faca oricate parcari, ca tot goale o sa fie, vezi pe cea de la Pacii, metroul alaturi, blocajul permanent, parcarea goala, pana la urma s-a si desfiintat.
- 133 313
-
Posted:
-
133 313
Sa ma scuzi, la cate "birouri" are Pandele la el in Voluntari-Pipera ar putea foarte bine sa-si faca parcare pentru tot Ilfovu' din fonduri proprii.
Da' ne place sa ne kkm pe noi degeaba. Bashca cand ne-am mutat cu vila in Ilfov ca ne-a putzit la bloc in Bucuresti trebuia sa ne gandim ce impozite platim si ce se (poate) face din ele.
Daca e s-o luam asa pe frecangeli din astea gen... vine aliormanu' sa munceasca si sa produca in Bucuresti hai sa calculam cat plateste Bucurestiul rovinieta sa circule in Teleorman, Giurgiu, Ilfov si cat plateste provincia taxa municipala sa uzeze carosabilul (si trotuarele) in Bucuresti.
sss wrote:
Sa ma scuzi, la cate "birouri" are Pandele la el in Voluntari-Pipera ar putea foarte bine sa-si faca parcare pentru tot Ilfovu' din fonduri proprii.
Da' ne place sa ne kkm pe noi degeaba. Bashca cand ne-am mutat cu vila in Ilfov ca ne-a putzit la bloc in Bucuresti trebuia sa ne gandim ce impozite platim si ce se (poate) face din ele.
Daca e s-o luam asa pe frecangeli din astea gen... vine aliormanu' sa munceasca si sa produca in Bucuresti hai sa calculam cat plateste Bucurestiul rovinieta sa circule in Teleorman, Giurgiu, Ilfov si cat plateste provincia taxa municipala sa uzeze carosabilul (si trotuarele) in Bucuresti.
- 133 313
-
Posted:
-
133 313
Continua pe sestache defrisarea peticului de arboret care a scapat la Razoare (Panduri cu Geniului).
P.S. Iar s-a spart termoficarea gard in gard cu treicoceni. Parca e predestinata.
Continua pe sestache defrisarea peticului de arboret care a scapat la Razoare (Panduri cu Geniului).
P.S. Iar s-a spart termoficarea gard in gard cu treicoceni. Parca e predestinata.
- abc_XC
-
Posted:
-
abc_XC
Sursa si articolul complet pot fi gasite la adresa:http://www.hotnews.ro/stiri-administratie_locala-21500434-firea-vrea-statui-vlad-tepes-constantin-brancoveanu-bucuresti-primaria-plati-circa-1-milion-euro.htm
Gabriela Firea vrea statui cu Vlad Tepes si Constantin Brancoveanu in Bucuresti. Primaria va plati circa 1 milion de euro
Primaria Capitalei, prin Administratia Monumentelor si Patrimoniului Turistic, va plati sculptorului Florin Codre circa 2,2 milioane de lei pentru realizarea si montarea unei statui a lui Vlad Tepes, potrivit informatiilor de pe site-ul de licitatii publice. Primaria Capitalei va mai plati 2,2 milioane lei si sculptorului Ioan Bolborea pentru realizarea si montarea unei lucrari de arta plastica intitulata "Sfantul Martir Constantin Brancoveanu".
Ambele contracte au fost atribuite atribuite pe 29 noiembrie prin negociere. Pe site-ul institutiei nu se afla informatii despre locul unde vor fi amplasate cele doua statui si nici de ce este nevoie de ele, desi suma alocata este una impresionanta.
Florin Codre - contracte de peste 5 milioane de euro cu statul
Florin Codre a realizat si controversata statuie a regelui Carol I, amplasata in prezent in Piata Palatului Regal. Aici a fost organizat un concurs pentru desemnarea sculptorului, insa a participat doar Florin Codre, care a si castigat. Pentru aceasta lucrare municipalitatea a platit peste 10 milioane lei. Codre a realizat si statuia lui Carol I din Calarasi. Pentru aceasta lucrare s-au platit 3,6 milioane lei. Sculptorul va realiza si statuia regelui Ferdinand, care ar urma sa fie amplasata in Piata Victoriei, lucrare platita de Primaria Capitalei. Pentru aceasta lucrare Primaria Capitalei a semnat in 2010 un contract de circa 1,9 milioane lei pentru realizarea unei machete.
Administratia Monumentelor si Patrimoniului Turistic a stabilit, in urma unui concurs organizat in 2009, ca statuia regelui Ferdinand va fi realizata de sculptorul Florin Codre. La concurs au participat 8 concurenti.
Sculptorul mai are un contract cu Ministerul Culturii pentru realizarea Monumentului Marii Uniri de la 1918, in Arad. Aceasta lucrare costa circa 10 milioane de lei. Florin Codre a castigat, in 2007, un concurs organizat de Ministerul Culturii, la solicitarea primariei Arad, pentru realizarea Monumentului Marii Uniri. Monumentul Marii Uniri de la 1918 reprezinta o coloana a infinitului stilizata sub forma unui stalp ramificat, simbolizand o convergenta a celor trei provincii romanesti. Monumentul va fi legat terestru de trei poduri.
Sursa si articolul complet pot fi gasite la adresa:http://www.hotnews.ro/stiri-administratie_locala-21500434-firea-vrea-statui-vlad-tepes-constantin-brancoveanu-bucuresti-primaria-plati-circa-1-milion-euro.htm
-
- ByOnu
-
Posted:
-
ByOnu
Mi se pare cam urat sa ai mai multe statui cu aceeasi personalitate. Brancoveanu are deja doua (Sf. Gheorghe si la intersectie Brancoveanu x Oltenitei, cel din urma fiind un bust), iar Tepes are un bust in curtea veche. Chiar nu mai avem personalitati fara bust / statuie?
Ce viata de primar este aia cand n-ai la ce sa tai panglica macar odata pe luna? O ia deja pe urmele lui oparescu.
Mi se pare cam urat sa ai mai multe statui cu aceeasi personalitate. Brancoveanu are deja doua (Sf. Gheorghe si la intersectie Brancoveanu x Oltenitei, cel din urma fiind un bust), iar Tepes are un bust in curtea veche. Chiar nu mai avem personalitati fara bust / statuie?
Ce viata de primar este aia cand n-ai la ce sa tai panglica macar odata pe luna? O ia deja pe urmele lui oparescu.
- abc_XC
-
Posted:
-
abc_XC
Sursa:http://www.administratie.ro/gabriela-firea-strategia-energetica-a-capitalei-prevede-ca-iluminatul-public-sa-se-realizeze-cu-ajutorul-statiei-de-tratare-temica-a-deseurilor/
“Strategia energetică a Capitalei prevede ca iluminatul public să se realizeze cu ajutorul staţiei de tratare temică a deşeurilor”
Primarul general, Gabriela Firea, a declarat că proiectul de strategie energetică a Capitalei prevede posibilitatea ca iluminatul public din Bucureşti să fie susţinut cu ajutorul energiei electrice furnizate de staţia de tratare termică a deşeurilor. Construirea unei astfel de staţii de tratare termică depinde de aprobarea unei decizii politice la nivelul Guvernului, în ce priveşte Programul Naţional de Gestionare a Deşeurilor.
“Bucureştiul şi zona metropolitană au fost introduse în Programul Operaţional Mari Proiecte cu suma de 180 de milioane de euro pentru construirea unei staţii de tratate termică pentru deşeuri. (…) Iar în strategia energetică a Capitalei, care va fi aprobată în scurt timp, (…) am introdus la capitolul valorificarea deşeurilor şi posibilitatea ca iluminatul public din Capitală să fie susţinut doar din această staţie de tratare termică. Este o tendinţă europeană. Pe lângă multe capitale europene există astfel de staţii care sunt construite pe sisteme extrem de sigure, ecologice, fără pericol pentru populaţie, în zone care nu pot să afecteze calitatea aerului. Se fac măsurători şi monitorizări permanent, deci nu ar fi niciun impediment din punct de vedere ecologic şi ar susţine strategia noastră energetică. S-ar putea obţine prin această valorificare termică atât energie electrică sau termică, după cum vor fi necesităţile“, a precizat Firea, marţi, în cadrul unei conferinţe de presă susţinute alături de ministrul Mediului, Daniel Constantin.
Ea a menţionat că ministrul urmează să se consulte cu specialiştii, iar decizia privind posibilitatea construirii unei staţii de tratare termică va fi luată la nivelul Guvernului.
“În legătură cu instalaţia de tratare termică şi cele 180 de milioane de euro care sunt prezervate pentru regiunea Bucureşti-Ilfov, trebuie să depunem cererea până la sfârşitul acestui an. Există o locaţie posibilă şi în Capitală şi în judeţul Ilfov. Nu aceasta a fost problema. (…) Practic, dacă nu am depune solicitarea, toată documentaţia tehnică aferentă, până la sfârşitul anului, atunci nu ne-am mai încadra în aceste termene-limită. Dar avem posibilitatea, spun eu, ca în următoarea perioadă, după ce se va lua decizia politică la nivel de Guvern, să depunem toată documentaţia necesară”, a menţionat Firea.
Făcând referire şi la alte măsuri vizate de Primăria Generală în vederea reducerii poluării în Capitală, Firea a reamintit licitaţia pentru achiziţia a 600 de vehicule care să completeze parcul auto RATB, 30% dintre aceste maşini fiind ecologice – tramvaie şi troleibuze.
“Am adresat rugămintea domnului viceprim-ministru de a include şi Primăria Generală a Capitalei în proiectele pe care le va derula în perioada următoare prin Administraţia Fondului pentru Mediu şi anume, posibilitatea de a fi şi noi susţinuţi să putem să achiziţionăm un număr cât mai mare, poate la început 50-100, de autobuze electrice. Domnul viceprim-ministru ne-a spus că este o solicitare îndreptăţită şi că din punctul de vedere al domniei sale ne susţine pentru a avea în Capitală şi autobuze electrice, în afară de ceea noi achiziţionăm deja, autobuze Euro 6, troleibuze şi tramvaie“, a explicat Gabriela Firea.
Primarul general a vorbit şi despre realizarea de perdele forestiere, care să contribuie la reducerea poluării, subliniind că pentru un astfel de proiect este necesară o susţinere tehnică şi financiară din partea Ministerului Mediului.
Ea a anunţat că în următoarea şedinţă a Consiliului General al Municipiului Bucureşti va fi supus votului Planul de Mobilitate Urbană Durabilă (PMUD), care vizează, printre alte obiective, şi construirea a o sută de kilometri de piste de biciclişti.
Comisia Europeană aşteaptă din partea României o decizie în privinţa Programului Naţional de Gestionare a Deşeurilor, iar în perioada următoare va trebui să fie găsită o soluţie, a declarat, marţi, ministrul Mediului, Daniel Constantin.
“Sunt, în momentul de faţă, la Ministerul Mediului prezentate trei soluţii de către consultanţii externi. Una care vizează o soluţie care este extrem de vizată şi de către Primăria Generală a Municipiului Bucureşti şi se referă la o instalaţie de tratare termică, iar celelalte două soluţii exclud această variantă. Am înţeles abordările Primăriei Generale, am înţeles şi abordările tehnice de la Ministerul Mediului şi în perioada următoare va trebui să luăm o decizie dacă vom adopta o soluţie care să cuprindă instalaţie de tratare termică a deşeurilor sau altă soluţie”, a spus el.
AGERPRES
Sursa:http://www.administratie.ro/gabriela-firea-strategia-energetica-a-capitalei-prevede-ca-iluminatul-public-sa-se-realizeze-cu-ajutorul-statiei-de-tratare-temica-a-deseurilor/
-
- PinkyHog
-
Posted:
-
PinkyHog
Mesaj pentru cetatenii anului 2080.
Mesaj pentru cetatenii anului 2080.
📖 Pagination options