Zona metropolitană BucureștiLucrări de modernizare și extindere a infrastructuriiLucrări finalizate începând cu anul 2006Pasaj Pipera si largirea Sos. Pipera (INAUGURAT 30.04.2012)

Topic: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului

1479 posts, 353096 views

Go to page:  1  ... 8 9 10 11 12 13 14  ... 106

📖 Pagination options
Re: Pasaj suprateran Barbu Vacarescu si supralargirea Sos.Pipera Serban

Corect, dar eu zic sa le dam deocamdata credit celor de aici, macar pana la proba contrarie.

Re: Pasaj suprateran Barbu Vacarescu si supralargirea Sos.Pipera Techno

In capat, spre Nicolae Caranfil se va face o largire ceva, sens giratoriu? Ca vad o gatuire totala acolo. Un pasaj care coboara intr-o strada perpendiculara.

Re: Pasaj suprateran Barbu Vacarescu si supralargirea Sos.Pipera Nightwolf

Deci aseara la ora 2300 a cazut o persoana intr-o groapa d`acolo de vreo 3-4 m adancime... a avut noroc, a cazut pe moale si pe o panta mai putin abrupta ... semnalizarea e in pripa...

Re: Pasaj suprateran Barbu Vacarescu si supralargirea Sos.Pipera Gabi23

Asta am constatat si eu azi (de fapt ieri, ca deja e o noua zi) dupaamiaza ca semnalizarea in zona este si nu prea. Multe balize puse aiurea, semne de circulatie aruncate prin balti, ca sa nu mai zic de tot felul de "punti" impovizate. Norocul meu ca n-am o greutate foarte mare si scandura nu s-a rupt. A si sa nu uitam clasicele capete scoase pe geam si urari de paste si de tot neamul  :twisted:. Am stat vreo 15 min in intersectie si mi-a ajuns. Plus ca au taiat curentul tonetei RATB si practic acolo nu se mai vad decat bilete de hartie :evil:. Bine ca nu locuiesc in zona  :).

Re: Pasaj suprateran Barbu Vacarescu si supralargirea Sos.Pipera elloyy

Techno wrote:
In capat, spre Nicolae Caranfil se va face o largire ceva, sens giratoriu? Ca vad o gatuire totala acolo. Un pasaj care coboara intr-o strada perpendiculara.

pasajul 'aterizeaza' la petrom, binisor inainte de caranfil.mai ai inca 2 strazi (spre dreapta): elena caragiani, smaranda braescu si abea apoi caranfil. Nu vad ce sens ar avea vreun giratoriu pe-acolo

Re: Pasaj suprateran Barbu Vacarescu si supralargirea Sos.Pipera Techno

In principiu cred ca se va merge spre centru mai mult, adica spre Aviatorilor, deci strazile spre dreapta printre blocuri nu ajuta decat spre Baneasa.
Dar daca nu e nicio solutie acolo sa speram ca nu va fi aglomerat acolo in intersectia cu N. Caranfil.

Re: Pasaj suprateran Barbu Vacarescu si supralargirea Sos.Pipera shoppy

Pe Pipera se continua lucrul la utilitati(dar nu prea e nimic de pozat), foreza a inceput lucrul la urmatoarele 3 seturi de piloti spre Caranfil.
DSC06637.JPG (449.73 KB; downloaded 2403 times)
DSC06638.JPG (325.88 KB; downloaded 2415 times)
DSC06641.JPG (379.28 KB; downloaded 2400 times)
DSC06642.JPG (353.3 KB; downloaded 2405 times)

Update schema
p8.jpg (201.59 KB; downloaded 2415 times)

Re: Pasaj suprateran Barbu Vacarescu si supralargirea Sos.Pipera mindmasster

Multumim shoppy pentru toata pozele facute. Oricum lucrarea este inca la inceput si nu avem mare lucru ce vedea. E bine ca se misca lucrurile si nu stagneaza asa cum eram obisnuiti.

• GAC
  • Posted:
  •  

Re: Pasaj suprateran Barbu Vacarescu si supralargirea Sos.Pipera GAC

Ieri am trecut pe acolo si ce am vazut m-a nemultumit: distanta de la linia Cfr pana la Barbu Vacarescu era departe de o faza cat decat intermediara. Sunt mii de m3 de pamant de indepartat, asta pana sa poata incepe operatiunea de  balastare.
In zona intersectiilor, totul era ravasit si in dezordine. Mai grav este ca nu am vazut vreo fundatie de pilon, in antiteza cu ultimul pilon de la Chitila, la care s-au miscat repejor.
Greu de crezut ca vor termina la timp.
De asemenea, era tarana peste tot, o sa fie vai si amar cand o sa dea ploile.

• Utilizator anonim
  • Posted:
  •  

Re: Pasaj suprateran Barbu Vacarescu si supralargirea Sos.Pipera Utilizator anonim

Sunt sanse sa termine la timp pentru ca dupa realizarea pilonilor va merge repede, nu va fi cu tablier turnat ci montat, deci va dura cam 2 luni montarea acestuia sau mai putin. Teoretic acum ar trebui sa inceapa sa ridice pilonii.

Re: Pasaj suprateran Barbu Vacarescu si supralargirea Sos.Pipera cornel001

Pai teoria ca teoria dar practica ne omoara...

Pot sa termine la timp ca termenul este supradimensionat, normal ar fi fost 12 dar ei au dat 18 luni. Nu e vorba de ridicarea pamantului ci de rezolvarea utilitatilor. S-au forat din piloti, inca nu s-a sapat nici o groapa de pila.

Re: Pasaj suprateran Barbu Vacarescu si supralargirea Sos.Pipera Serban

In aceasta seara s-a interzis virajul la stanga de pe Pipera pe Barbu Vacarescu. Nu stiu ce vor sa faca la noapte, dar era agitatie mare. Multi muncitori, multe utilaje, se sapa mult vizavi de Skoda...

Go to page:  1  ... 8 9 10 11 12 13 14  ... 106

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Pasaj Pipera si largirea Sos. Pipera (INAUGURAT 30.04.2012)  • 
Choose destination

Since our 2703 forum members have written 463823 posts in 5793 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”