Zona metropolitană BucureștiLucrări de modernizare și extindere a infrastructuriiLucrări finalizate începând cu anul 2006Pasaj Subteran Piața Sudului (INAUGURAT 23.07.2017)

Topic: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului

4579 posts, 1098212 views

Go to page:  1  ... 218 219 220 221 222 223 224  ... 328

📖 Pagination options
Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului subway guru

Pai nici nu ai unde sa o duci in alte parti, doar pe 'maidanele nimanui'!
:bere:

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului misterr

Înainte erau niște rampe pentru descărcat zăpada în albia rîului, din loc în loc, de-a lungul cheiului Dîmboviței.
Acum se vorbește de mașini de topit zăpada, care o vor deversa la canal (dar PMB zice că le va cumpăra abia anul viitor).

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului shoppy

Da, sa arunci direct in rau zapada amestecata cu sare / solutie degivrare / ulei / benzina / motorina / vaselina / antigel si orice alta mizerie de pe strada, foarte inteligent, orasele civilizate au bazine de colectare a zapezii unde primavara se topeste si se scurge la canalizare.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului misterr

Rampele acelea au existat înainte de amenajarea albiei, adică înainte de montarea casetelor colectoare sub albia rîului. Pe atunci nu exista stația de epurare de la Glina, toată canalizarea capitalei se deversa în Dîmbovița, care o ducea în Argeș, în Dunăre și apoi în mare.

Acum, zăpada care se topește (și care nu se scurge în pămînt) ajunge în rețeaua de canalizare, care se scurge în casetele colectoare de sub albie (și e parțial tratată în stația de epurare de la Glina - încă nefinalizată).

Mașinile acelea de topit zăpada au mai fost prezentate și acum cîțiva ani (au făcut niște demonstrații în București). Acum doamna Firea zice că a aflat de ele „de pe internet” și vrea să cumpere.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului PaulIP

Oare "firea" (n-o fi corect sa-i scriu numele fara majuscula, dar de parca ar merita) a aflat de pe "goagale" ca daca topeste zapada, aia devine apa... care trebuie scursa in canalizare? Care canalizare, as far as I know, abia face fata la o ploaie de vara mai serioasa (sa zicem de 30 de minute).
Recunosc, nu-s expert in domeniu, si imi asum incurcaturile create, dar oare ar face fata la apa rezultata din topirea troienelor de 1,5 metri ce impanzesc strazile?  :?

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului shoppy

Lasa ca nu se topeste toata zapada deodata, o sa se topeasca in timp, deci nu vor fi probleme cu canalizarea.

• lucica
  • Posted:
  •  

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului lucica

Părerea mea...este că sa ne luam gândul că anul asta,linia 1 va fi dusă pe Văcărești.Dacă tine așa frigul și zăpadă până prin martie,după care ploile serioase până prin iunie nicio șansă să fie gata. Vedem

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului TibiV

Mai omule, tu esti cosmarul meteorologilor.... :D
Mai lipsea canicula de 40 de grade din iulie pana in septembrie, si dupa aia ploile de toamna...
Asa ca mai bine lasam treaba pentru la anu'...  ;)
:bere:

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Costin

Sa fim seriosi, in Finlanda nu s-ar fi construit nici macar o podișcă daca astea ar fi probleme reale...

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului adila

Eu cred ca pasajul nu mai este o prioritate pentru edilul sef al Capitalei. Acum vor sa faca lumina in gaura neagra a bugetului tarii pe care tot ei au facut-o. Oricum am fost avertizati ca lucrarea este prelungita pana in 2018.

Niste nesimtiti care au pus mana pe ciolan si isi bat joc de noi toti... :(

Survola m-a facut curios...
Si am intrat pe http://www.documentaria.ro/content/archives/1355

WOW !

Poze adevarate din noiembrie 2016...

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Costin

Forumul este complet apolitic drept urmare am sters mesajele necorespunzatoare din acest punct de vedere.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Alex1234

@Costin. Perfect! Desi am vazut f multe mesaje in decursul timpului. Multe dintre ele au fost mult mai dure, defaimatoare si chiar irationale si lipsite de argumente. Dar, deoarece veghezi cu mare atentie, doresc sa iti multumesc ptr faptul ca in urmatoarele ore vei sterge si mesajul lui Adila de mai
sus, si vei face desigur si un search in mesajele din ultimele 2-3 luni ?!?  :)))
Imi plac persoanele eficiente si proactive si sunt convins ca ma adresez unei astfel de persoane in acest mesaj. Cu consideratie......

Go to page:  1  ... 218 219 220 221 222 223 224  ... 328

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Pasaj Subteran Piața Sudului (INAUGURAT 23.07.2017)  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463886 posts in 5794 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”