Zona metropolitană BucureștiTotul despre București

Topic: Sectorul 4

3232 posts, 914285 views

Go to page:  1  ... 14 15 16 17 18 19 20  ... 231

📖 Pagination options
Re: Sectorul 4 Florinds

105 locuri, un etaj, doua... Nu ajung nici macar pentru cei care lucreaza in spatiile comerciale respective.
Gandire minuscula a unor oameni fara  viziune.

Re: Sectorul 4 ByOnu

Exact, pentru piata Sudului este extrem de putin.

Re: Sectorul 4 adila

Inteleg ca pe langa cele 105 locuri de parcare se face si parcarea cu doua niveluri din zona autogarii. Daca mai avem si aici doua-trei sute de locuri eu zic ca ar fi destul de bine, dar nu suficient pe termen lung. Mai ramane ca autoritatile sa ia si masuri impotriva celor care parcheaza ilegal, dar din ce am vazut in acesti 27 de ani, nu intereseaza pe nimeni acest aspect, nici macar acolo unde sunt parcari amenajate.
In alta ordine de idei, reamenajarea pietei inchise care tocmai a fost reamenajata, nu inseamna decat tocarea banului public intr-un mod mizerabil si inadmisibil. Piata arata foarte bine asa cum este acum. Poate doar piata exterioara sa necesite reamenajare. De complexul comercial care este asa de 27 de ani nu se ating, cum nu se ating nici de contrabandistii sau smenarii din piata. Platim de pomana Politia Locala si firmele de paza, carora le este frica si de umbra lor. Ar trebui sa-i ia pe toti smenarii din zona pietei si sa mature cu ei pe jos. "Cum nu vii tu, Tepes doamne ...".

adila wrote:
...Piata arata foarte bine asa cum este acum. Poate doar piata exterioara sa necesite reamenajare. De complexul comercial care este asa de 27 de ani nu se ating...

Eu inteleg ca toate cladirile comerciale (inclusiv piata) in afara de BIG, vor fi parte a unui complex unitar cosmetizat. Mi se pare ca vor doar sa se joace cu fatadele, ceea ce nu este rau. Toata harababura de acolo NU arata bine. Din proiect eu nu prea sunt de acord cu parcarile etajate, cand s-ar putea face subterane, cel putin ca in cazul pietei Obor (aia nu stiu ce capacitate are).

Ceva despre care nu se vorbeste in proiect este ce se va intampla custatia de microbuze. Ar trebui amenajat un terminal ceva mai decent decat o parcare, daca nu chiar modern.

S-ar putea face si un nou acces de metrou care sa dea in noua parcare cu terminal de microbuze. Fantezii, da, just thinking big...

Re: Sectorul 4 Costin

Terminalul de dube ar trebui sa fie la Romprim. Astfel, in Popesti (sau oriunde altundeva) iti iei un bilet de o ora cu care mergi cu duba (care de fapt e un vehicul modern, destinat DIN CONSTRUCTIE transportului de persoane, cu cel putin 2 usi si accesibil persoanelor cu dizabilitati) pana la Romprim, apoi iei tramvaiul si eventual la Sudului si metroul, daca e cazul, totul cu acelasi bilet.

Ma scuzati, la noi nu se poate, noi suntem mai destepti decat restul.

Corect, autogara nu are ce cauta acolo.
Pai daca nu se atinge de BIG care este cel mai urat si singurul nemodernizat, inseamna ca nu au nici un proiect, doar carpeli. De parcarea din zona autogarii nici nu-i vad sa se apuce prea curand.

Pai eu sunt de acord cu desfiintarea terminalului de dube de la Sudului, dar totusi, la Romprim? Sa faci ce acolo? La Sudului ai metrou, pe cand la Romprim nu prea ai nimic in prezent, doar autobuze care circula cand vor ele. Ma gandesc ca ar fi mai facil un mini terminal la Aparatori.

Re: Sectorul 4 andrei11

Corect, numai sa ai unde sa-l "strecori".

Solutia care este ocolita cu incapatanare de catre autoritati, si ma refer aici la Primaria Popesti-Leordeni si PMB, este de a construi un park and ride la Dimitrie Leonida sau Depoul Berceni. Am sa va fac cateva poze sa vedeti cata nesimtire poate sa existe din partea acestor doua primari.

Re: Sectorul 4 misterr

adila wrote:
Pai daca nu se atinge de BIG care este cel mai urat si singurul nemodernizat, inseamna ca nu au nici un proiect, doar carpeli.
Magazinul BIG (și terenul de lîngă el) este proprietate privată, pe cînd piața, hala modernizată (fostul Moroj Arej), plus Tîrgul Aleea Castanilor etc. sînt ale Primăriei. Nu e același lucru dpdv. al investițiilor.

Re: Sectorul 4 TibiV

Aici (caciulita alba pe cap blond, fundal de umbrela albastra...) "ar fi sa fie" prima parcare, aia cu 105 locuri:

In spate BIG-ul...

... dar aici planul zice ca va fi teren liber...

Demoleaza astia doua farmacii ? Doamne 'feri !

:lol:

misterr wrote:
adila wrote:
Pai daca nu se atinge de BIG care este cel mai urat si singurul nemodernizat, inseamna ca nu au nici un proiect, doar carpeli.
Magazinul BIG (și terenul de lîngă el) este proprietate privată, pe cînd piața, hala modernizată (fostul Moroj Arej), plus Tîrgul Aleea Castanilor etc. sînt ale Primăriei. Nu e același lucru dpdv. al investițiilor.

Nici nu m-as fi asteptat sa se apuce de BIG, pentru ca stiu si eu ca este privata, dar se pot impune niste standarde de calitate, nu? Pai daca s-ar face niste controale sumare in acest complex, cred ca ar inchide jumatate din dughene pentru evaziune fiscala, iar cladirea pentru nerespectarea normelor PSI. Cine stie ce spagi se dau sa tina magazinele deschide. Primaria nu se baga ca are "motivele" ei.

Re: Sectorul 4 misterr

Zona BIG Berceni e tabu, e raiul bișnițarilor, nu are voie nimeni să se atingă de ei.

BIG Berceni, paradisul contrabandei din Bucureşti

Re: Sectorul 4 alchimistul

Am cumparat costum (romanesc) din Big la pret bun si am primit bon fiscal. E drept, magazinul a ramas in urma comertului civilizat - de aceea l-am si ignorat multa vreme. Pana sa intru recent in el, ma miram cum de mai supravietuieste. Dar preturile si calitatea ok a unor produse mi-au dat raspunsul.

Go to page:  1  ... 14 15 16 17 18 19 20  ... 231

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Totul despre București  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463986 posts in 5794 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”