Zona metropolitană BucureștiTotul despre București

Topic: Sectorul 6

1138 posts, 370736 views

Go to page:  1  ... 22 23 24 25 26 27 28  ... 82

📖 Pagination options
  • 133 313
  • Posted:
  •  

Re: Sectorul 6 133 313

Blocul Valea Ialomitei nr. 1A. E pomenit prin forum de mult, fix prin toapicele M5! Nu de mine intr-adevar, eu am preferat sa-l sar...

• 133 313
  • Posted:
  •  

Dar daca vrei cadre cu adevarat inedite...

:lol:

Re: Sectorul 6 ByOnu

Fara sa fac reclama nimanui, mai ales ca sunt anti-PSD-ist convins, s-a curatat complet fosta ramura feroviara a Pasajului Lujerului (sper eu, atat interior cat si ambele rampe). Daca merge si Mutu pe urmele lui Negoita in ceea ce priveste calitatea zonelor pietonale si verzi, eu ma bucur. Mai ales ca in ultimii 4 ani sectorul a fost sat fara caini. De mentionat ca am remarcat puieti plantati in zona Apaca in mai toate patratele goale. Am inteles ca ar fi vorba despre o actiune de voluntariat sustinuta de PS6, ceva ce a facut si PS3, responsabilizandu-i pe oameni intr-o oarecare masura (foarte mica, mai mult ca sigur, dar sistemul pare foarte vestic).

Voi ce ati face cu aceasta ramura a Pasajului Lujerului ? Cum ar putea fi folosita cu cap? Mi se pare un asset irosit momentan.

• 133 313
  • Posted:
  •  

ByOnu wrote:
Am inteles ca ar fi vorba despre o actiune de voluntariat sustinuta de PS6, ceva ce a facut si PS3, responsabilizandu-i pe oameni intr-o oarecare masura (foarte mica, mai mult ca sigur, dar sistemul pare foarte vestic).

Good lord... "Badea Cartan" Negoitza care s-a pus tranversal in calea intrarii A3 in Fabrica de Glucoza a gasit prosti care sa faca munca patriotica? Pe buuuune?  :shock:  :shock:  :o
P.S. Bine ca PS6 a curatat pasajul nimanui de nicaieri spre niciunde. O sa va arat io mai tarziu putin doua-trei poze cu niste strazi din Drumul Taberei. Daca trecea razboiul si tancul pe acolo nu cred ca putea sa arate mai rau.

Re: Sectorul 6 andrei11

Ridicând această problemă logic prima propunere ar trebui sa vină de la tine.
Mai mult decât un pasaj pietonal amenajat  şi ca şi bazar nu  prea văd ce se poate face...
In felul acesta unii ar putea sa ajungă de la blocuri la Cora fara sa-şi mai bată capul cu traversările...

Re: Sectorul 6 ByOnu

133, incep usor, usor sa ma simt ca un propagandist, chiar dacanu aceasta este intentia mea. Eu unul sunt foarte multumit de copacii plantati in S3 si, da, este meritul lui Negoita. Ii doresc ani multi de racoare daca a furat sau a facut ilegalitati, dar in acelasi timp, dupa el sectorul va ramane cu sute de copaci si spatii verzi de calitate. La fel de frumos cum va ramane, desigur, si cu datorii colosale. Cartierele din S3 au crescut mult in mandatul sau in materie de curatenie, spatii verzi, locuri de parcare si zone pietonale de calitate. Nu mai zic de unitati de invatamant modernizate, un complex sportiv cu bazin si terenuri de sport construit de la zero, centrul cultural Gloria si cine stie ce alte obiective de investitii. Ceea ce i-am reprosat lui Negoita si o voi face pana in ultima sa zi de mandat este lipsa de interes pentru zona veche a sectorului 3 unde evita sa faca investitii si chiar sa faca curat deoarece marea masa locuieste in cartiere. Este un jeg in zona Sf. Gheorghe, Coltea, Mosilor, Sf. Vineri (etc.) de nu se mai poate. Abia dupa jumatate de an de insitente au montat niste cosuri amarate de gunoi pe Mosilor, amanandu-ma constant cu faptul ca zona istorica nu este in administrarea lor. S-au plictisit de mine si le-au pus intr-un final. I-am reprosat si magariile cu inlocuitul bancilor si cosurilor de gunoi cu altele noi desi clar nu era cazul in multe zone. Ideea de a face un parteneriat intre primarie si societatea civila in ceea ce priveste plantatul voluntar in oras mi se pare foarte buna din motive evidente. Cei implicati se vor implica si mai mult pe viitor si ii vor convinge si pe altii sa o faca, se vor simti direct afectati daca se intampla ceva cu copacii, etc.

Astia ne sunt primarii si cu ei trebuie sa lucram, atat au stiut sa voteze bucurestenii, ce sa-i faci. Stai pe banca si injuri 4 ani sau te implici si incerci sa schimbi ceva!

Andrei, eu unul nu prea am idei, mai ales ca in capatul rampei nordice a rasarit un bloc, nu stiu ce utilitate ar avea. :bere:

EDIT. am facut aici un off topic de toata frumusetea, putem continua la Sectorul 3 pentru alte pareri. :oops:

• 133 313
  • Posted:
  •  

Stai linistit, nu acuzam pe nimeni, sunt doar socat ca in 2016 mai sunt oameni care sa cada in patima voluntariatului (care pe vremea ailalta era fortat si se numea generic munca patriotica), manati de unii de la polul opus, cum ar fi negoitzii.
Adica nu ma vad pe mine plantand pomi prin sectorul 3 dupa ce primaria a venit si i-a asfaltat pe toti cu asfaltul roz permeabil, care dupa ce inghite cateva grame de praf omniprezent in orice oras de campie ca Bucurestiul devine perfect impermeabil prin pierderea capilaritatii. Practic Negoitza se face cu material dendrologic pe moka si fraierii se aleg cu munca. Ceva foarte asemenator cu povestea schweighoffer, dar la scara mai mica.
Basca, am specificat cum e treaba cu capilaritea asfaltului roz permeabil din prima zi cand am vazut asa ceva. Deci ar fi culmea tupeului ca primar sa soliciti voluntariat la repararea unei imbecilitati pe care primaria o produce intentionat fiind avizata si care are o tona de oameni platiti sa gandesca.
Este indecent sa asfaltezi baza pomilor de frica ca se urca soferul bizon acolo cu masina si pleaca cu noroiul pe roti. Ala roz trantit la baza copacilor este in sine un material cu ceva capilaritate foarte usor suprimabila. O ploaie care spala praful de pe trotuar si il imbiba in el este suficient sa-l faca perfect impermeabil.

Cat despre sectorul 6...  :evil: Imi face impresia ca primaria mai trage acum un rand de tablitze din alea puse pe blocuri cu adresa, numarul de strada si codul postal, sa le inlocuiasca pe cele deja existente.

P.S. Promisesem niste poze. Riveranii si adiacentii strazii Targu Neamt nu sunt straini de imaginile astea. Cand mai am timp liber o sa ma ocup mai serios de strarea strazilor din Drumul Taberei.

Re: Sectorul 6 shoppy

Greu sa bagi pietoni in pasajul de CF ca da aiurea.
S-ar putea face o banda de circulatie care sa se desprinda din pasajul rutier si sa iasa pe strada Fabricii dar trebuie gandita cumva circulatia acolo ca o sa se bage toti ca sa iasa mai in fata la coada.

Re: Sectorul 6 URANUS

B365.RO

http://www.b365.ro/cea-mai-ieftina-piat...56106.html

Cea mai ieftină piaţă din Bucureşti, RECONSTRUITĂ COMPLET

Una din cele mai ieftine pieţe din Bucureşti, Piaţa Gorjului din Militari, urmează să fie reconstruită complet. Astfel, la finalul lucrărilor de modernizare locul tarabelor uzate va fi luat de unele noi, iar piaţa veche va arăta aproape ca un mall.

"Piaţa Gorjului va avea o nouă faţă! Cea mai importantă piaţă din Sectorul 6 al Capitalei se modernizează pe zi ce trece graţie parteneriatului dintre Primăria de sector şi societatea care administrează această locaţie. Piaţa Gorjului va deveni cel mai modern loc în care producătorii îşi pot comercializa marfa, în condiţiile în care acest stabiliment are deja statutul de cea mai ieftină şi tranzitată piaţă din sector", a anunţat administratorul pieţei.

Conform romaniatv.net, pentru modernizarea pieţei Gorjului se vor investi în jur de 2 milioane euro, piaţa urmând să fie destinată exclusiv producătorilor locali.

"Investiţia pentru modernizarea Pieţei Gorjului se ridică la aproximativ 2.000.000 de euro şi astfel, cetăţenii din Sectorul 6 şi din restul Capitalei împreună cu producătorii vor beneficia de condiţii occidentale în această piaţă", a precizat administratorul pieţei care a menţionat că Piaţa Gorjului va dispune de 250 de locuri de parcare ce vor putea fi utlizate gratuit, la finele programului pieţei, de şoferii care locuiesc în zonă.

"Piaţa Gorjului va dispune de 250 de locuri de parcare care vor putea fi utilizate, după terminarea programului pieţei, de către cetăţenii din zonele riverane în condiţiile în care este ştiut faptul că locurile de parcare au reprezentat întotdeauna o problemă majoră în această parte a cartierului Militari", a specificat administratorul pieţei.

Re: Sectorul 6 andrei11

URANUS wrote:
... cetăţenii din Sectorul 6 şi din restul Capitalei

:lol:
Pe buneeeeeeeeee ???? !!!!!

Bine... s-au gandit si ei/el (autorul articolului) ca daca tu din Iancului te duci in vizita la cineva care sta in Gorjului o sa treci inainte prin piata lor frumoasa ca sa iei ceva de-ale gurii ca deh...nu te duci in vizita cu mana goala... :)

Re: Sectorul 6 punmeister

Mda, numai ca daca nu te duci cu mana goala vii si tu cu niste sucuri/bautura, prajituri, ceva de pus pe gratar... nu cu legume sau fructe din piata...
:lol:  :lol:  :lol:

Pai daca piata asta va fi ''aproape ca un mall'' vei gasi de toate intr-insa...

Re: Sectorul 6 BodoMinea

Sunt destule magazine „cu de toate” în zonă, o să zic de Carrefour Market care e imediat acolo... ca să nu zic de Cora Lujerului și mall-ul Plaza abia reamenajat pentru consumatorii de așa ceva. Piața va rămâne cu aceași clienți și probabil în mare aceași marfă, nu va veni nimeni de la cartiere distanță pentru renumita piață.

punmeister wrote:
Mda, numai ca daca nu te duci cu mana goala vii si tu cu niste sucuri/bautura, prajituri, ceva de pus pe gratar... nu cu legume sau fructe din piata...

Exact, pe grătarul din balcon / de pe acoperiș! Am văzut această practică în repetate rânduri în Militari, în special în zona intersecției Valea Cascadelor - Preciziei.  :roll:  :lol:

Go to page:  1  ... 22 23 24 25 26 27 28  ... 82

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Totul despre București  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463912 posts in 5794 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”