Zona metropolitană BucureștiLucrări de modernizare și extindere a infrastructuriiProiecte și lucrări finalizate parțial, suspendate sau abandonateStrăpungerea Splaiul Independenţei – Ciurel – A1

Topic: Discuții pe baza lucrărilor și a proiectului

4158 posts, 1215113 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 172 173 174 175 176 177 178  ... 297

📖 Pagination options
Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Metamorph

Mihai,Tibi,Shoppy...fiecare aveti dreptate intr-un fel:intr-adevar ieri s-au pus pe pozitie noi sectiuni de tablier dar nu ultimele.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului TibiV

Eu nu am spus ultimele nu in sensul de ultimele 2 sau 4...
Ci in sensul de "ultimele spre Danes", daca au dus macaraua pe malul stang inseamna ca nu le mai pot monta de pe malul drept.

Ca or fi 4,6 sau 8 sectiuni, este clar ca au trecut de jumatate...
Deci sunt "ultimele" spre Danes...
;)

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului realistul

Nu cred că e corect sa spunem spre Daneș. Nu e pasajul lui Daneș și nici nu și-a luat Daneș strada pe acolo. Doar a pus frână construcției. Atât. Nu ar trebui menționat în astfel de faze ale construcției.

Este adevarat ca nu este pasajul lui...

Dar referinta geografica este corecta, pentru ca ultimele sectiuni de tablier se indreapta fix catre casa lui Danes...
(Putem sa zicem vila roz izolata de langa blocul mare... Dar asta ar fi ca pe vremuri, cand scria lumea ceausescu...)
Spre marele nostru regret , tablierul nu va trece prin vila roz de langa blocul mare... :D

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului realistul

Subscriu la cuvântul ,,regret" :))

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului mindmasster

Are loc acum pasajul sau o sa se opreasca pana ii darama casa?

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului iliutu

Loc era dintotdeauna,doar balconul ce trebuia demolat.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului zapacitu

Balcon demolat? Serios? Nu cred. Poate doar sa ii bage gardul fix sub balcon, atat.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Costin

Amprenta la sol n-are voie sa fie in afara proprietatii. Asta e toata filozofia... pentru asta intregul scandal...

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului zapacitu

Legea asta nu se aplica si retroactiv, nu? Ca stiu 'nshpe mii de balcoane iesire deasupra trotuarului...

Doua poze facute de mine in iulie

Imi pare rau ca nu sunt foarte lamuritoare, dar asa este vara... Copacii au frunze ! (Din ciclul "vara nu-I ca iarna" :lol: )

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului mindmasster

Eu nu vad nici macar un balcon in pozele de mai sus. Poate nu are loc pe langa gard.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Adrian Rosca

Balconul e inchis, de aia nu il vezi.

Reluam: pasajul propriuzis nu afecteaza proprietatea lui Danes, insa primaria vrea sa faca doua benzi la sol + trotuar in continuarea Splaiului spre blocul care tocmai a ars, de aici afectarea proprietatii. Solutia: se face doar o banda, pentru ca oricum e sens unic, iar locatarii blocului si clientii strandului au iesirea inspre Piata Crangasi.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului andrei11

Adrian Rosca wrote:
...spre blocul care tocmai a ars...

:?:  :!:  :?:

Go to page:  1  ... 172 173 174 175 176 177 178  ... 297

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Străpungerea Splaiul Independenţei – Ciurel – A1  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463842 posts in 5793 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”