Topic: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului
4579 posts, 1097413 views
📖 Pagination options
- realistul
-
Posted:
-
Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului
realistul
La rampă Nitu Vasile erau patru muncitori cu tot atâtea arzătoare care lipeau carton. În dreptul rampei Văcărești dinspre Nitu se turna ceva beton la planșeu.
La rampă Nitu Vasile erau patru muncitori cu tot atâtea arzătoare care lipeau carton. În dreptul rampei Văcărești dinspre Nitu se turna ceva beton la planșeu.
-
- survola
-
Posted:
-
- realistul
-
Posted:
-
realistul
Am văzut de dimineață ce beton sa turnat ieri la planșeu în dreptul Dristor Kebab. S-a adus la același nivel betonul de la planșeu cu restul de beton mai vechi la sensul de ieșire spre Văcărești. Iar în altă ordine de idei, autopompa se pregătea de o altă turnare.
Am văzut de dimineață ce beton sa turnat ieri la planșeu în dreptul Dristor Kebab. S-a adus la același nivel betonul de la planșeu cu restul de beton mai vechi la sensul de ieșire spre Văcărești. Iar în altă ordine de idei, autopompa se pregătea de o altă turnare.
-
- danutzu_2910
-
Posted:
-
danutzu_2910
autopompa = pompa de beton, sau mai popular "elefant"
autopompa = pompa de beton, sau mai popular "elefant"
- realistul
-
Posted:
-
-
- andrei11
-
Posted:
-
andrei11
M-am distrat cu privire la cartonul lipsa, totusi am facut corectiile necesare.
M-am distrat cu privire la cartonul lipsa, totusi am facut corectiile necesare.
- realistul
-
Posted:
-
realistul
Mulțumesc pentru corectarea ,,cartonului lipsa"
). Ma bucur ca involuntar am reușit să vă fac să zâmbiți. Acum era o CIFA care cobora ușor pe partea stângă a rampei Nitu Vasile, si ma gândeam dacă nu cumva se turna beton pe scuarul acela format din borduri. Iar peste cartonul buclucaș, se pare că avem asfalt. Din mersul mașinii am observat aceste aspecte. Sper sa fi văzut bine.
Mulțumesc pentru corectarea ,,cartonului lipsa"
-
- danutzu_2910
-
Posted:
-
danutzu_2910
Daca scrii cu majuscule CIFA, noi putem intelege, ca vorbesti despre: primul calculator din Romania (1957, nu intru in detalii, Wikipedia stie tot), sau poti vorbi despre producatorul de echipamente pentru produs, transport, si pus in opera beton.
Ca sa nu existe dubii spune-i autobetoniera.
Daca scrii cu majuscule CIFA, noi putem intelege, ca vorbesti despre: primul calculator din Romania (1957, nu intru in detalii, Wikipedia stie tot), sau poti vorbi despre producatorul de echipamente pentru produs, transport, si pus in opera beton.
- realistul
-
Posted:
-
-
- andrei11
-
Posted:
-
andrei11
Hmm,
E bine si CIFA, cum e bine si XEROX, cum e bine si FADROMA, cum e bine si TIR la o adica. Ori sunt toate denumirile acestea gresite ori le acceptam ca atare. Cum e bine si MERCEDES, ca ar trebui MERCEDES - BENZ, ADIDASI, BLUGI, si daca stau sa ma mai gandesc mai gasesc...
Hmm,
E bine si CIFA, cum e bine si XEROX, cum e bine si FADROMA, cum e bine si TIR la o adica. Ori sunt toate denumirile acestea gresite ori le acceptam ca atare. Cum e bine si MERCEDES, ca ar trebui MERCEDES - BENZ, ADIDASI, BLUGI, si daca stau sa ma mai gandesc mai gasesc...
- realistul
-
Posted:
-
realistul
Corect Andrei. E bine si sa discuți despre lucrarea de la Piața Sudului, ca despre ea e vorba de fapt, nu? Am vazut mai devreme pe Facebook, o filmare cu drona de la această lucrare postată de Paul Dorneanu. Nu stiu cum vor devia circulația acolo unde se lucrează acum în ,,centrul " intersecției.
Corect Andrei. E bine si sa discuți despre lucrarea de la Piața Sudului, ca despre ea e vorba de fapt, nu? Am vazut mai devreme pe Facebook, o filmare cu drona de la această lucrare postată de Paul Dorneanu. Nu stiu cum vor devia circulația acolo unde se lucrează acum în ,,centrul " intersecției.
- GPS
-
Posted:
-
GPS
Vezi ca e CIFA 1 sau 2, daca te referi la calculatorul Institutului de Fizica Atomica.
Atât sa rețin si eu de la orele de info...
danutzu_2910 wrote:
Vezi ca e CIFA 1 sau 2, daca te referi la calculatorul Institutului de Fizica Atomica.
Atât sa rețin si eu de la orele de info...
- TibiV
-
Posted:
-
TibiV
Am sarit in sus cand am vazut atata "rosu"....
M-am gandit "mama ce de noutati gasesc".
Si am gasit... CIFA!

Oameni buni, se vede ca nu prea se mai intampla mai nimic pe santiere...
Daca CIFA si Xerox au ajuns subiecte de "contre", e de rau...
Parca vad ca mi-ati lasat mie "in carca" PS saptamana asta.
Dar este zi de alegeri !... Lucrez (dar NU la partid...)
Nu'sh daca reusesc sa ajung pe acolo, dar incerc...
Am sarit in sus cand am vazut atata "rosu"....
M-am gandit "mama ce de noutati gasesc".
Si am gasit... CIFA!
Oameni buni, se vede ca nu prea se mai intampla mai nimic pe santiere...
Daca CIFA si Xerox au ajuns subiecte de "contre", e de rau...
Parca vad ca mi-ati lasat mie "in carca" PS saptamana asta.
Dar este zi de alegeri !... Lucrez (dar NU la partid...)
Nu'sh daca reusesc sa ajung pe acolo, dar incerc...
-
- survola
-
Posted:
-
survola
Cum a zis si @realistul, există o filmare cu drona făcută ieri (10 decembrie) aici
https://www.facebook.com/paul.dorneanu/...471358436/
Avansul e cel bănuit - destul de mic.
Cum a zis si @realistul, există o filmare cu drona făcută ieri (10 decembrie) aici
https://www.facebook.com/paul.dorneanu/...471358436/
Avansul e cel bănuit - destul de mic.
📖 Pagination options