De toate pentru toțiComunitatea Metrou Ușor

Topic: Clubul "Flacăra roșiatică"

4482 posts, 1232431 views

Go to page:  1  ... 190 191 192 193 194 195 196  ... 321

📖 Pagination options
Re: Clubul "Flacara Rosiatica" TibiV

Crede-ma, dar sincer nu imi amintesc despre ce "comentariu" este vorba.
Poate imi pui un link...

Thks...

• sss
  • Posted:
  •  

Re: Clubul "Flacara Rosiatica" sss

TibiV, incerci sa spui voalat ca n-ai inteles nimic din postul precedent?  :oops:  Stai linistit, nici eu...  :lol:

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului zapacitu

Ar trebui timbrate la valoare contestatiile. 1% din valoare proiect sau ceva de genul. Dar nu se face asta, asa ca toti cei care au participat vor contesta, pe rand, contestatia.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului danielstan

Doar un detaliu vreau sa intreb si imi cer scuze de deviere de la subiect:
- daca la licitatie au participat N firme
- si N-1 firme doresc sa conteste castigatorul
- ar putea cele N-1 firme depune contestatii la intervale largi de timp, necesitand N-1 decizii ale autoritatii care judeca?
- sau exista un termen legal pana la care se pot depune toate contestatiile si apoi se judeca global toate?

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului TibiV

- Există un termen limită (15 sau 30 de zile, nu retin exact)
- Fiecare contestație se judecă separat, niciodată "la grămadă", pentru că fiecare participant contestă altceva..
   Nu se contestă licitația în sine, ci anumite proceduri.
Unul contestă experienta castigatorului, altul contestă punctajul samd

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului George

Exact, taxa este de 2 lei si de regula se contesta chestii pur formale, de genul ofertantul X n-a depus certificatul de calificare al inginerului Y sau l-a depus peste termen si sa fie descalificat. Peste 80 % din contestatii privesc astfel de prostii si rareori chestiuni de fond (care oferta e mai buna, de fapt) pentru ca aceasta chestiune este pana la urma la aprecierea autoritatii contractante, in conformitate cu caietul de sarcini (care poate fi si el contestat separat, dar intr-o etapa anterioara a procedurii).

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului adila

Este tragic cum functioneaza. Trebuie schimbat ceva urgent, altfel nu vedem spre exemplu DNCB finalizat in urmatorii 25 de ani.

Re: Clubul "Flacara Rosiatica" andrei11

Brree, daca iar intrati in politikă care sunt ai nostri care nu inchid taverna si gata.
Eu sunt cam batut in cap, nu inteleg nimic din ce apropouri ( politice ) faceti voi pe aici.
Vedeti ca ultimele doua postari mcosmin / 133 313 le-am sters, si vedeti ca desi suntem la taverna postarea asta a mea e cu rosu.
Aveti MP - urile active, daca vreti sa va reglati unele treburi folositi mediul privat.

• 133 313
  • Posted:
  •  

Re: Clubul "Flacara Rosiatica" 133 313

N-ai inteles nici acu' ca aia politicienii de meserie fac politica tocmai pentru mase, in public, nu pentru X sau Y in particular pe PM? Da' macar sa se duca la comisii de votare ca unii se cred politicieni da' sunt prea boieri sa-si piarda timpul prin fundatiile electoralelor.
P.S. "Ai nostri" ne stim care suntem, ca ne numaram pe degete. Restul sunt ai lor.  :lol: Si sunt pe aici ca sa "ne paraziteze" in lumea virtuala, la fel cum fac si in lumea fizica.
Si io le rezolv civilizat, nici macar cu bascalie de mahala, doar cele mai fine intepaturi cu ace de brad. Sa vezi ce-i prin alte colturi de internet. Toti au camioane frigorifice de carne pe post de PM.  :lol: Cu raportari si toate cele.

Re: Clubul "Flacara Rosiatica" subway guru

133 313 wrote:
Am sters statement-ul initial pentru ca am impresia ca vorbele nu impresioneaza. Ca sa vezi ca nu-s robin hood data aviitoare cand intrati la ananghie cu metroaiele o sa ma fofilez de la promovare si io. :twisted: Io puteam sa dau Taberei la schimb pe Maniu la orice ora.
Cu cosmin n-am treaba. El e la recrutat, io nu-s recrutabil, am incheiat subiectul.  :lol: Poate te recruteaza pe tine.  :twisted:

Ete unde se pitea Wilhelm Tell!!!
:lol:  :lol:  :x

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului subway guru

shoppy wrote:
Ca sa depui contestatie trebuie sa fi luat parte la licitatie, si ca sa iei parte trebuie sa cumperi caietul de sarcini, care-i vreo 10.000euro, pe care oricum ii pierzi daca nu castigi licitatia.

Acum caietele de sarcini sunt gratis...

• 133 313
  • Posted:
  •  

subway guru wrote:
Ce-mi plac mie baietii isteti...de cat mai multi din astia ar avea nevoie 'tzarisoara'!!!
Cat despre liberul la furat ti-a zis Brucan...doar douazeci de ani...dupa aia...gata!!!...si la bulau!!!
Doar spre rememorare, azi suntem in anul duazecisisapte...
:lol:

Aha, deci uite ca poti mai bine decat povesti englezesti cu robini hootzi.
Si acu' bag io batzul prin gard: crezi ca suntem toti happy cu "aranjamentul" asta de vr'o 20 de ani, cu meritocratie zero spre minus X, cu presedinti si premieri plagiatzi (si eventual gradatzi) si circaretzi?   :twisted:
Un profet moare, se naste altul. Io zic ca profetu' anterior s-a inselat. Grav.   :twisted:
Hai sa nu te las in suspans, aia vr'o 20 de ani or sa sufere niste corectii sau ne... segregam. Ca sa nu spun scindam sau altele mai nasoale ca pe urma ma suspecteaza lumea de propaganda secesionista si nu-i cazul, ca io nu castig nimic nici cu nici fara. Orisicum negarea nu face decat sa produca ruperi violente, gen Brexit. And make no mistake! Aia cu austeritatea dupa ei risca sa piarda 25% din teritoriu intr-o rezervatie tampon pentru viitori loctiitori de romani, daca nu fac niste ritualuri de curtozie urgent pentru cei pe care i-au fentat pe principiul "ce vreti ba, poate va inlocuim cu robotzi, chinezi si... sirieni!"  :lol:  :twisted: Guvernili ioropene s-au crezut rectori la universitatile lu' copy-paste cu studenti chinezoi.  :lol: La brutarie cu ei! Iar guvernili Romaniei... s-au drogat cu praf de tochitura de dolari si euroi mituitzi, inmuiat in sauvignon si injectat in vena.  :lol:

Marile corporatii americane si ioropene care au fugit in China de frica "pretentiilor" angajatilor americani si europeni or sa piara pe propria limba, cu o calitate infecta, pe masura chinezariilor care le-au copiat si le vor inlocui.

Re: Clubul "Flacara Rosiatica" subway guru

Draga treishpe de trei x trei ori (mi-e greu sa ma adresez unei persoane umane cu un numar, ca suna 'nazist si penitenciar'!...baga si tu un pseudonim omenesc!), eu nu sunt Iancu Jianu sunt doar 'guru' de la gura de metrou!!!
E usor sa filosofezi despre pacea mondiala si dezarmarea mondiala, mai greu e cu meandrele concretului!!!
Hai mai bine sa o luam in ordinea fireasca, despre cum trebuie sa fie bine pentru tara noastra, pentru comunitatea noastra, pentru familia noastra si in cele din urma dar nu in ultimul rand pentru fiecare dintre noi...zise 'guru'!!!...altfel e 'Salata boeuf'' cu carne de 'puii mei'!!!
:bere:
P.S.
Sa nu ma acuzi de plagiate dar asta cu meandrele concretului m-a lasat pe spate de la bun inceput...e 'genitala'!!! Si am pus si ghilimetze, e drept ca aiurea!!!
:lol:

• 133 313
  • Posted:
  •  

subway guru wrote:
(mi-e greu sa ma adresez unei persoane umane cu un numar, ca suna 'nazist si penitenciar'!...)
[...]
Hai mai bine sa o luam in ordinea fireasca, despre cum trebuie sa fie bine pentru tara noastra, pentru comunitatea noastra, pentru familia noastra si in cele din urma dar nu in ultimul rand pentru fiecare dintre noi...zise 'guru'!!!...

A... cald caldut...  :twisted: Bine? Hopa, stai ca tocmai am mai facut un pas pe scara evolutiei, am scapat de raul mic si raul mare.  :lol:
Nu, adevarul este ca eu sunt un numar. Doar un numar, intr-un registru al cetateniei pe undeva. Si cam atat.  :twisted: Altceva nu mai sunt, m-am... "radiat".
Deci lasa-l asa, ca de penitenciar, si asa nu ma dau in vant dupa gratieri si amnistii.  :lol:  Disperarea au trait-o multi dar nu toti au ales calea penalului. Cine a ales-o sa nu pledeze acum pentru clementa.
P.S. Io stiu ca si independenta statala are un pretz. Dar pentru mine pretul asta s-a platit cu foarte multe rude, ani, sanatate si cam toate posesiunile materiale... Astfel ca a inceput sa mi se para cam prea mare si inutil si m-am retras din jocul ierarhiei foarte dezechilibrate.

Go to page:  1  ... 190 191 192 193 194 195 196  ... 321

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Comunitatea Metrou Ușor  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463912 posts in 5794 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”