MetrouLucrări de modernizare și extindere a infrastructurii pentru metrouM4 Străulești - Gara de Nord - Gara ProgresulM4 • Discuţii, planuri, ştiri

Topic: Discutii generale pe baza lucrarilor si a proiectului

3301 posts, 519024 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 72 73 74 75 76 77 78  ... 236

📖 Pagination options
Re: Discutii generale pe baza lucrarilor si a proiectului zapacitu

Pff... daca nu costa de ce nu l-au facut dintr-o bucata direct pan' la Progresu?

• sab
  • Posted:
  •  

Re: Discutii generale pe baza lucrarilor si a proiectului sab

Ca nu avem traseu....Si nici proiect. Si nici SPF, SF si alte din astea...

Re: Discutii generale pe baza lucrarilor si a proiectului Adrian Rosca

Azi s-a lucrat mult mai slab decat ieri sau alaltaieri. De exemplu, la refacerea bulevardului de la CV n-au mai facut nimic.

Azi 03.12.2016:

- Straulesti: se munceste destul de serios la accese, la casuta prizei de ventilatie s-au montat profile de aluminiu si urmeaza a fi placata probabil cu bond, la trotuarul spre intrarea in cimitir nu s-a mai muncit;
- CV interstatie Laminorului-Straulesti: s-a decofrat planseul si se scot elementele de cofraj prin priza de ventilatie, la bulevard nu se mai intampla nimic, nici macar sparturile de beton nu au fost indepartate din santier;
- Laminorului: la accesul "A" placajele si vitrajele par a fi gata si s-a ajuns la stadiul de montaj al mainilor curente, la casuta prizei de ventilatie s-a completat placajul in jurul usii de acces si s-a scos folia de protectie de pe bond, trotuarele din jurul accesului "A" nu au capatat inca aspect albicios, semn ca reactia de hidratare-hidroliza nu s-a consumat, desi au trecut cateva zile bune de cand au fost turnate. Sper totusi ca reactia e doar intarziata din cauza temperaturilor scazute si ca nu e vorba de inghet, ca sa nu trebuiasca sa le demoleze.

Re: Discutii generale pe baza lucrarilor si a proiectului abc_XC

Se pare ca promisiunile cu deschiderea circulatiei pe 20 decembrie au fost luate in serios asa ca Metrorex a publicat programul de circulatie pentru magistrala 4 extinsa:
Pentru linia de metrou M4, in perioada 01-19.12.2016, circulatia trenurilor de calatori se va limita la statia parc Bazilesc, urmand ca, incepand cu data de 20.12.2016, circulatia sa se defasoare pana la statia Straulesti.
Linia de metrou 4 : Gara de Nord 2 – Parc Bazilescu
Intervalul     GARA DE NORD 2
5:00 - 23:30     8
   PARC BAZILESCU
   PARC BAZILESCU

05:00 - 23:30     8
     STRAULESTI

Sursa: http://www.metrorex.ro/program_circulatie_in_zile_lucratoare_p1379-1

Re: Discutii generale pe baza lucrarilor si a proiectului oache81

Bravo domne.

O sa merg si eu pe 20 la pranz de curiozitate sa vad cum e.
Sper sa am pe unde sa ies la Straulesti.
Daca nu, nu e nicio problema, oricum n-am treaba.

Foarte tare, sper ca pana atunci sa-mi raspunda la urmatoarea intrebare:

NB: PV de receptie la terminarea lucrarilor trebuie semnat si de ISC si ISU, ca e lucrare publica.

Re: Discutii generale pe baza lucrarilor si a proiectului uvictor

Pagina momentan nu merge. Or fi realizat ca au comis-o ? :)

Nu, in general site-ul metrorex merge doar pana pe la ora 5-6 dupa amiaza. E foarte ciudata chestia asta.

Astia vor sa deschida in orice conditii. Ca e ok sau nu, ii doare in basca. #Colectiv? Rahat, lumea a si uitat de el.

Re: Discutii generale pe baza lucrarilor si a proiectului uvictor

Gata, e ok acum. Ma gandesc ca un minim de norme vor fi implementate!

Re: Discutii generale pe baza lucrarilor si a proiectului oache81

Pai data limita de ofertare a fost 20.10.Poate a fost un singur participant care deja s-a si pus pe treaba.

Re: Discutii generale pe baza lucrarilor si a proiectului Trole

oache81 wrote:
Pai data limita de ofertare a fost 20.10.

Foarte corect. Ofertare! Urmează evaluarea și atribuirea - cu tot cu anunț de atribuire. Apoi se semnează contractul și se pot demara lucrările. Orice altceva intră la categoria „n-am văzut, n-am auzit” sau „Beciul Domnesc”.

Re: Discutii generale pe baza lucrarilor si a proiectului ANTENA

Adrian Rosca wrote:
Foarte tare, sper ca pana atunci sa-mi raspunda la urmatoarea intrebare:

NB: PV de receptie la terminarea lucrarilor trebuie semnat si de ISC si ISU, ca e lucrare publica.

ISU nu cred, uite ce spune legea mai jos.

Regulament de receptie a lucrărilor de constructii si instalatii  aferente acestora
Publicat in Monitorul Oficial, Partea I nr. 193 din 28/07/1994
Actul a intrat in vigoare la data de 28 iulie 1994
Completat si modificat de Hotărâre nr. 940/2006

Art. 10. – La receptia clădirilor cu înăltimea de peste 28 m, cu săli aglomerate, cu capacitate pentru mai mult de 150 persoane, a hotelurilor, a spitalelor, căminelor pentru copii si bătrâni sau a altor clădiri destinate persoanelor ce nu se pot evacua singure, investitorii sunt obligati ca în comisiile de receptie să includă si o persoană desemnată de inspectiile teritoriale din cadrul Comandamentului trupelor de pompieri si care va fi solicitată în scris de către investitor.
Numele persoanei desemnate de inspectiile teritoriale ale Comandamentului trupelor de pompieri va fi comunicat în scris investitorului în intervalul de timp de la primirea solicitării până la data întrunirii comisiei de receptie.
Procesul-verbal de receptie va consemna realizarea măsurilor prevăzute în documentatia de executie din punct de vedere al prevenirii si al stingerii incendiilor, fără de care receptia nu este acceptată

Go to page:  1  ... 72 73 74 75 76 77 78  ... 236

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: M4 • Discuţii, planuri, ştiri  • 
Choose destination

Since our 2419 forum members have written 433197 posts in 5388 topics and 518 subforums.

© 2009 - 2024 Asociația „Metrou Ușor”