Infrastructura rutieră din RomâniaLucrări la autostrăzi și drumuri expresA3 (București - Ploiești - Brașov - Tg. Mureș - Turda - Borș)

Topic: Tronsonul Bucuresti - Ploiesti

1157 posts, 392878 views

Go to page:  1  ... 37 38 39 40 41 42 43  ... 83

📖 Pagination options
Re: Tronsonul Bucuresti - Ploiesti George

Apropo de procesul pe care l-ati mentionat, din cate imi amintesc, Pizarotti oricum n-a primit decat o parte din ce a cerut, parca sub jumatate...ar trebui verificat in presa si pe site-urile instantelor, in fine...

Re: Tronsonul Bucuresti - Ploiesti abc_XC

Pe 14 aprilie 2016, Curtea de Apel Bucureşti a respins ca tardiv recursul formulat de CNADNR la o sentinţă din 7 mai 2015. Tot atunci, instanţa de apel a admis recursul formulat de Impresa Pizzarotti, obligând CNADNR la plata unei sume totale de circa 54 de milioane de lei (12 milioane de euro), mai mare decât cea decisă de Tribunalul București în mai 2015, de circa 38 de milioane de lei (8,6 milioane de euro).

Sinteza contract: pentru 19 km de autostrada intre Bucuresti si Moara Vlasiei in 2007 s-a semnat contract cu italienii de la Impresa Pizzarotti pentru suma de 117 milioane de euro. Valoarea a fost majorata prin acte aditionala cu 30%. Dupa reziliere, constructorul a cerut88 milioane de euro despăgubiri pentru costuri suplimentare generate de schimbarea proiectului şi tergiversarea lucrărilor. Instanta a obligat CNADNR la plata a 12 milioane de euro.
Citatul si informatiile sunt preluate din acest articol:https://termene.ro/blog/incompetenta-costa-cnadnr-ajuns-datoare-vanduta-si-executata-de-constructorul-italian-al-autostrazii-bucuresti-ploiesti/

Re: Tronsonul Bucuresti - Ploiesti shoppy

Da n-am strigat hotii, este normal sa se plateasca ce s-a construit, ca tu nu esti in stare sa deschizi circulatia si sa valorifici este problema ta. Si mai este si problema garantiei, asa statul o sa se trezeasca ca garantia curge de la data deschiderii circulatiei, care poate sa fie si peste 3 ani, adica 3 ani in care constructorul intretine bucata deja construita pe banii lui, prin alte domenii sunt clauze de genul "garantie 2 ani de la PIF dar nu mai tarziu de 4 ani de la livrarea echipamentelor", asa ar trebui sa fie si aici.

Re: Tronsonul Bucuresti - Ploiesti adila

Pandele nu putea sa-si faca un pasaj - doua pe sub A3? Este o problema de viziune, si de bani adevarat, dar daca vrei dezvoltare mai intai trebuie sa investesti. Daca isi facea un pasaj pana acum ca tot nu este fundatia turnata la A3, putea sa dezvolte acea zona fara probleme.

Re: Tronsonul Bucuresti - Ploiesti TibiV

In sfarsit...

http://www.cnadnr.ro/ro/comunicare/comunicate-de-presa/interes-general/comunicat-de-pres%C4%83-25102016

25 Oct 2016 Interes general
Demarare licitaţii pentru Finalizarea lucrarilor la Nodul Gilau si conexiunea dintre Sectiunea 2B cu Subsectiunea 3A1, Autostrada Brasov – Targu Mures – Cluj Oradea" şi Realizarea Autostrazii Brasov- Targu Mures - Cluj- Oradea, Lotul 1: Targu Mures- Ungheni si Drum de legatura relicitare

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere informează demararea licitaţiilor deschise pentru:

"Finalizarea lucrarilor la Nodul Gilau si conexiunea dintre Sectiunea 2B cu Subsectiunea 3A1, Autostrada Brasov – Targu Mures – Cluj Oradea";
"Realizarea Autostrazii Brasov- Targu Mures - Cluj- Oradea, Lotul 1: Targu Mures- Ungheni si Drum de legatura relicitare".

Astfel, precizăm că a fost demarată licitaţia deschisă pentru achiziţia contractului de lucrări "Finalizarea lucrărilor la Nodul Gilău şi conexiunea dintre Secţiunea 2B cu Subsecţiunea 3A1, Autostrada Braşov – Târgu Mureş – Cluj Oradea", prin publicarea în SEAP a Anunţului de participare numărul 170794/21.10.2016. Acest contract prevede finalizarea lucrărilor la Nodul Gilău şi conexiunea dintre Secţiunea 2B cu Subsecţiunea 3A1, Autostrada Braşov – Târgu Mureş – Cluj Oradea.

Valoarea estimată a contractului este de 48.566.561,23 Ron fără TVA. Durata contractului este de minim 70 de luni şi cuprinde: 10 luni perioada de execuţie a lucrărilor şi minim 60 de luni perioada de notificare a defecţiunilor. Durata contractului de lucrări poate varia în funcţie de perioada de notificare a defecţiunilor, suplimentar ofertată de operatorul economic desemnat câştigător.

Termenul limită pentru primirea ofertelor este data 05.12.2016, ora: 16:00. Procedura este în desfăşurare, ea aflându-se în perioada de solicitare a clarificărilor.

Pentru achiziţia contractului de lucrări "Realizarea Autostrăzii Braşov - Târgu Mureş - Cluj- Oradea, Lotul 1: Târgu Mureş - Ungheni şi Drum de legătură- relicitare", a fost lansat Anunţul de participare numarul 170795/21.10.2016, prin publicarea în SEAP. Contractul prevede execuţia lucrărilor pentru următorul tronson de autostrada: Lot 1: Târgu Mureş–Ungheni (4,5 km) + drum de legătura (4,7 km).

Valoarea estimată a contractului este de 284.915.969,74 Ron fără TVA. Durata contractului este de minim 78 de luni şi cuprinde: 18 luni perioada de execuţie a lucrărilor şi minim 60 de luni perioada de notificare a defecţiunilor. Durata contractului de lucrări poate varia în funcţie de perioada de notificare a defecţiunilor, suplimentar ofertată de operatorul economic desemnat câştigător.

Termenul limita pentru primirea ofertelor: 07.12.2016, ora: 16:00. Procedura este în desfăşurare, aflându-se în perioada de solicitare a clarificărilor.

• sss
  • Posted:
  •  

Re: Tronsonul Bucuresti - Ploiesti sss

Dragi colegi, am ramas noi in urma cu informatiile, sau iubitii nostri conducatori fac misto?

Comunicat de presă Vizita pe șantierul Autostrăzii A3

29.11.2016

Cătălin Homor, directorul general al CNAIR SA a fost într-o vizită de lucru pe șantierul Autostrăzii A3. La finele acestei vizite, directorul general a declarat:

'Când am preluat conducerea companiei, am vorbit despre proiecte pe care le vom debloca și le vom finaliza. Acum, în această perioadă am început sa înregistram rezultatele: Orăștie — Sibiu, lot 3, podurile de la Giurgiu și Agigea, DN 7, VO Brașov și sunt aproape gata cei 3 km din A3, VO Craiova Sud, etc. Pe A3, București — Ploiești, sectorul aflat în execuție, proiect deblocat anul acesta, lucrările se desfășoară într-un ritm accelerat. Evoluția șantierului se desfășoară conform celor programate pentru ca cei 3 km să fie dați în folosința la termen. În cazul în care vremea va fi favorabilă, la finele lunii decembrie am putea deschide traficul pe acest sector'.

Re: Tronsonul Bucuresti - Ploiesti Ionut

Ati ramas voi in urma cu informatiile.
Sunt sanse maxime sa circulam pe portiunea dintre DNCB si Str. Popasului anul asta. Noi (API) estimam data de 23 decembrie pentru inaugurare.

Este o veste buna asta. Mai descongestioneaza putin traficul in Pipera. Daca se inchide santierul aici ar putea redeschide banda 1 de pe Centura, adica sa nu mai intre in giratoriu. Doar banda 2 ar putea ramane spre giratoriu fie pentru iesire, fie pentru intrare pe Centura.

Eu cred ca defapt au potentialul sa blocheze Pipera(si orasul, si cartierul) de tot.

De ce crezi asta? Mai multe cai de intrare in oras este mai bine, nu? Cine vine pe A3, fie intra pe Pipera fie alta radiala. Acum vom avea una in plus. Hai sa vedem. Eu cu prima ocazie voi folosi aceasta varianta, chiar daca pentru mine nu este avantajoasa pentru a ajunge la Brancoveanu.

Re: Tronsonul Bucuresti - Ploiesti Costin

Si se varsa in ulita Fabrica de Glucoza si face dop suplimentar pe Petricani... :roll:

Deocamdata o sa se varse in Popasului care este o banda pe sens, si care da in niste intersectii perpendiculare in ambele directii.
Eu zic sa incerci doar daca intri in Bucuresti pe la 10 noaptea, altfel te blochezi aiurea pe acolo.

Am trecut pe Popasului, giratoriul si bretelele sunt la stadiul de asfalt intermediar, se asfalta, mai lipsesc stratul de uzura si bordurile, circulatia s-ar putea deschide oricand.

Re: Tronsonul Bucuresti - Ploiesti andrei11

:twisted:
Inseamna ca nu mai pot folosi Popasului spre Otopeni, era o varianta super buna până acum.
P. Iancului - Baicului - Colentina - Pod Voluntari - Popasului - Pipera - Tunari - Otopeni ( oraş ) - Aeroport.

Go to page:  1  ... 37 38 39 40 41 42 43  ... 83

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: A3 (București - Ploiești - Brașov - Tg. Mureș - Turda - Borș)  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463910 posts in 5794 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”