Topic: Discutii: statia Laminorului
466 posts, 166592 views
📖 Pagination options
- shoppy
-
Posted:
-
- Adrian Rosca
-
Posted:
-
Re: Discutii: statia Laminorului
Adrian Rosca
Ok, poate m-am exprimat gresit. A se citi "se zdrobeste".
Ok, poate m-am exprimat gresit. A se citi "se zdrobeste".
- shoppy
-
Posted:
-
shoppy
La turisme nu este asa problema, nu am vazut pe nicaieri sa se zdrobeasca trotuar pe care intra turismele, daca intra camioane se strica oricum si nu face nimeni trotuar sa suporte camioane.
La turisme nu este asa problema, nu am vazut pe nicaieri sa se zdrobeasca trotuar pe care intra turismele, daca intra camioane se strica oricum si nu face nimeni trotuar sa suporte camioane.
- Adrian Rosca
-
Posted:
-
- uvictor
-
Posted:
-
- Adrian Rosca
-
Posted:
-
Adrian Rosca
Da, s-a asfaltat (partial) platforma din jurul accesului care a fost turnata mai demult. Cele doua portiuni de trotuar turnate mai recent sunt doar amorsate si probabil vor fi asfaltate azi. Deci se pare ca nu sunt probleme de calitate, dar sa le vedem mai intai cu asfalt pe ele.
Da, s-a asfaltat (partial) platforma din jurul accesului care a fost turnata mai demult. Cele doua portiuni de trotuar turnate mai recent sunt doar amorsate si probabil vor fi asfaltate azi. Deci se pare ca nu sunt probleme de calitate, dar sa le vedem mai intai cu asfalt pe ele.
- shoppy
-
Posted:
-
shoppy
Daca, compactezi un pic, torni beton,torni asterni asfalt, si dupa nu intri decat ocazional cu turisme, atunci trotuarul ala o sa tina ca o sa-l rigidizeze asfaltul, poate sa fie betonul oricat de prost.
Daca, compactezi un pic, torni beton,
- Adrian Rosca
-
Posted:
-
Adrian Rosca
Si la cladiri se da cu tencuiala antiseismica
Betonul asta reprezinta fundatia trotuarului, dar daca e ok, vorbim discutii.
Si la cladiri se da cu tencuiala antiseismica
Betonul asta reprezinta fundatia trotuarului, dar daca e ok, vorbim discutii.
- shoppy
-
Posted:
-
shoppy
Fundatia presupune sa ai o incarcare, pe trotuar nu este normal sa ai incarcare, cea mai mare incarcare o reprezinta chiar asfaltul, care odata aplicat este fix, si mai este fixat pe pozitie si de borduri.
Da, discutia este pur teoretica, absolut orice beton ar baga aia acolo nu s-a strica decat daca circuli pe el cu camionul, caz in care ti s-ar explica savant ca daia trotuaru este una si strada este alta, deci oricum o dai oamenii sunt acoperiti, ei ne-au tras-o inca de cand ne-au bagat pe gat beton in loc de stabilizat.
Fundatia presupune sa ai o incarcare, pe trotuar nu este normal sa ai incarcare, cea mai mare incarcare o reprezinta chiar asfaltul, care odata aplicat este fix, si mai este fixat pe pozitie si de borduri.
Da, discutia este pur teoretica, absolut orice beton ar baga aia acolo nu s-a strica decat daca circuli pe el cu camionul, caz in care ti s-ar explica savant ca daia trotuaru este una si strada este alta, deci oricum o dai oamenii sunt acoperiti, ei ne-au tras-o inca de cand ne-au bagat pe gat beton in loc de stabilizat.
- Adrian Rosca
-
Posted:
-
Adrian Rosca
Trotuarele din jurul accesului "A" sunt acum asfaltate integral, deci ne-am linistit
Trotuarele din jurul accesului "A" sunt acum asfaltate integral, deci ne-am linistit
- Adrian Rosca
-
Posted:
-
- Adrian Rosca
-
Posted:
-
- Adrian Rosca
-
Posted:
-
Adrian Rosca
S-au indepartat gardurile din jurul acceselor si a inceput curatenia dupa constructor.
S-au indepartat gardurile din jurul acceselor si a inceput curatenia dupa constructor.
- GPS
-
Posted:
-
GPS
In caz de urgenta evacuarea se va face mult mai ușor acum ca s-au eliminat turnicheții !
Noul model este mult mai frumos!
In caz de urgenta evacuarea se va face mult mai ușor acum ca s-au eliminat turnicheții !
Noul model este mult mai frumos!
📖 Pagination options
Home page
•
Parent forum:
M4 • Tronsonul Parc Bazilescu - Străulești • Lucrări în 2013 - 2017
•
Choose destination