De toate pentru toțiComunitatea Metrou Ușor

Topic: Clubul "Flacăra roșiatică"

4482 posts, 1232308 views

Go to page:  1  ... 189 190 191 192 193 194 195  ... 321

📖 Pagination options
Re: Clubul "Flacara Rosiatica" subway guru

@mcosmin
Ce nu intelege baietasul asta e ca nu te poti pretinde Robin Hood injurand fara discernamant tocmai 'ceata de arcasi' si aruncand sageti otravite aiurea-n tramvai/metrou...
:twisted:
:popa:

• 133 313
  • Posted:
  •  

Re: Clubul "Flacara Rosiatica" 133 313

Am sters statement-ul initial pentru ca am impresia ca vorbele nu impresioneaza. Ca sa vezi ca nu-s robin hood data aviitoare cand intrati la ananghie cu metroaiele o sa ma fofilez de la promovare si io. :twisted: Io puteam sa dau Taberei la schimb pe Maniu la orice ora.
Cu cosmin n-am treaba. El e la recrutat, io nu-s recrutabil, am incheiat subiectul.  :lol: Poate te recruteaza pe tine.  :twisted:

Re: Devierea traficului in zona lucrarilor argos

Baieti, daca mergeti cu masina pe strada Romeo Popescu, aveti mare grija la capatul dinspre Depou! Ieri dimineata devreme (ora 6 si 30), incercand sa iau virajul acela la 120 grade inspre Carrefour Chitila (str Godeanu), m-am dus sanie (era un alunecus de zile mari) si m-am oprit la o palma de un logan al Somet-ului parcat in viraj. Mentionez ca eu merg 'batranste', aveam viteza foarte mica, altfel eram si eu victima colaterala a devierilor precum @Adi Rosca :D .
Banuiesc ca va dati seama de la ce se formeaza gheata..: se spala rotile camioanelor care ies de la santierul din depou. Nu zic ca e rau, dar aveti atentie!

Re: Devierea traficului in zona lucrarilor Adrian Rosca

Diferenta e ca altul a intrat in mine si mi-am reparat masina pe RCA-ul lui. Zvonurile alea cu problemele de la Asirom s-au dovedit a fi neintemeiate, asa ca totul a fost ok.  :D

Re: Devierea traficului in zona lucrarilor shoppy

Acuma nu mai este Asirom oaia neagra, este Carpatica.

Re: Devierea traficului in zona lucrarilor t530

Acum RCA s-a ieftinit si poti sa-ti faci cu aceeasi bani la altii mai buni.

• 133 313
  • Posted:
  •  

Let's see... un penultim infringement de alocat pe 2016. Si castigatorul este............ (suspans).......... compania RCS&RDS pentru promovarea de personaje penale intr-o emisiune electorala, asta seara la tembeliziunea #CucutaMov24.  :P
Exista o vorba dragilor: curva cu prajina.

• 133 313
  • Posted:
  •  

Autoritatea electorala permanent(corupt)a  a facut o mare.. maaare greseala...  :evil:  :evil:  :evil:
CAM13279B.jpg (132.64 KB; downloaded 3054 times)

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului adila

Cum functioneaza contestatiile astea? Cand cineva depune o contestatie care se dovedeste inutila sau nefondata si astfel se intarziere proiectul este cumva sanctionat?

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului TibiV

NU !

Doar ce a platit ca taxe judiciare/de timbru...
Din pacate...  :x

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului danielstan

Functioneaza ca recursul in justitie.

Cam toti cei care sunt condamnati cu executare fac recurs.
Daca recursul confirma sau chiar inaspreste pedeapsa din prima instanta - nu se mai da spor de pedeapsa pe motiv de 'recurs nefondat'.

Ce pierde cel ce face recurs? Cheltuielile de judecata.

P.S.
Pe vremea lui Ceausescu circula asa o vorba pe holurile tribunalelor:
- pasamite daca faci recurs si instanta a doua nu iti da dreptate (nu ii convingi ca a gresit prima instanta) - atunci neaparat iti da o pedeapsa mai mare ca sa te invete minte.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Sorin62

TibiV wrote:
NU !

Doar ce a platit ca taxe judiciare/de timbru...
Din pacate...  :x

Iar taxa de timbru este 2 lei.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului shoppy

Ca sa depui contestatie trebuie sa fi luat parte la licitatie, si ca sa iei parte trebuie sa cumperi caietul de sarcini, care-i vreo 10.000euro, pe care oricum ii pierzi daca nu castigi licitatia.

• 133 313
  • Posted:
  •  

@TibiV. O sa raspund aici la un comentariu pe care mi l-ai lasat dincolo, pentru ca Ionutez se crede PCR si prefera sa se umple de teorii public-investitionale savante care mai de care mai demne de atentia DNA. Si de citari de articole pline de deliruri si minciuni politice sfruntate. :lol: Which i won't take.
E legat de faza aia cu salariul Romania versus salariul Germania si somajul Romania versus somajul Germania. Tu faci niste poze, io fac niste poze. Reise din ele ceea ce ai zis tu acolo?  :twisted: Mmm... io zic ca nu. Deci ce facem, mana bate ochiul sa nu mai vada?  :lol:  :twisted:  Acum ce facem? Pozam si apoi negam ce pozam?  :twisted:
P.S. Daca o iei pe calea propagandei sistemice... ne suparam. Credeam ca s-a inteles pana la ora asta ca sistemul can't talk himself out of anything anymore. Are un ultimatum sa se corijeze si sa se achite de restante si datorii fata de c e t a t e a n pentru a evita... Siria stuff. "Imparatii" au nevoie de supusi, nu invers, basharalasad ala a descoperit-o pe pielea lui.  :twisted:
Ce ai facut matale acolo n-a fost departe de discursul expramatiei transporturilor, Rus, un mincinos demn de ignorare. Ala l-a folosit ca sa demisioneze cand nu i-o cerea nimeni. De cand merge bascalia pe post de scuze, corijare si achitare i wonder? Poate ne-am colectivizat degeaba...

P.S. In alta ordine de idei... candidatii la alegeri de ce nu fac parte din comisii de votare in alte colegii decat cele in care candideaza?  :twisted: Nu-s destul de interesati? Poi daca pe ei nu-i intereseaza, atunci pe cine?  :twisted:
Daca statele ioropene continua guvernari ale imposturii for own extrabenefit of select few, care nu doresc sa asigure conditii mai mult decat decente de conceptie si crestere a copiilor si prefera scalvi de import de unica folosinta din teatrele de razboi girate inclusiv ioropean... o s-o imbarlige. Capisci? Pentru ca aia care erau pe lista de inlocuire a guvernarilor le-au pregatit o mica rasplata...  :twisted:

Go to page:  1  ... 189 190 191 192 193 194 195  ... 321

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Comunitatea Metrou Ușor  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463909 posts in 5794 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”