Zona metropolitană BucureștiTotul despre București

Topic: Sectorul 4

3232 posts, 913086 views

Go to page:  1  ... 13 14 15 16 17 18 19  ... 231

📖 Pagination options
  • 133 313
  • Posted:
  •  

Re: Sectorul 4 133 313

Toate sunt din Tineretului. L-am tranzitat de mult prea multe ori in drum spre Big ca sa ma insel.

Re: Sectorul 4 andrei11

Pune si tu un X unde e fantana din imagine si traseaza te rog granita intre cele 2 parcuri. Multumesc.
PS : NU te verific, pur si simplu vreau sa stiu si eu delimitarea clara a celor doua parcuri. Si unde e fantana aceea.  :D
101.png (563.74 KB; downloaded 4132 times)
102.png (532.72 KB; downloaded 4137 times)

• 133 313
  • Posted:
  •  

Chenar rosu parcul Tineretului cum s-a facut pe vremea ailalta, chenar cyan Oraselul Copiilor original, chenar magenta "catarg" si tot ce exista de pe vremuri in spate la Palatul Copiilor, modernizat ulterior de PS4, chenar maro zona noua construita de PS4, uneste practic zona "catarg" cu Oraselul Copiilor, legatura inexistenta pe vremuri.
Punctul rosu este arteziana aia rotunda.
P.S. Daca poza e rebut se poate sterge ulterior.  :twisted:
snapshot213.jpeg (57.41 KB; downloaded 4133 times)

Re: Sectorul 4 adila

Facand abstractie de acest caz, care sper ca s-a lamurit, exista intra-devar si confuzii care se fac cu impartirea acestui parc. Ma refer aici la faptul ca au aparut doua parcuri satelit, Parcul Lumea Copiilor si Parcul Oraselul Copiilor. Dupa parerea mea acestea sunt doar niste inventii tampite ale edililor recenti, pentru a evidentia ce mare realizare au facut ei prin reamenajarea lor. Daca acesti sateliti ar fi fost considerati parte din Parcul Tineretului, cum ar fi fost si normal ca doar acolo sunt, trebuiau sa spuna ca au reamenajat 25% din parc, ceea ce era ridicol pentru 8 ani de mandat.

Poate nu ar fi rau sa avem un topic separat pentru Parcul Tineretului si imprejurimile. sunt foarte multe de discutat pe marginea acestui subiect.

Re: Sectorul 4 andrei11

Ce sa spun...Daca crezi ca poti incepe  si sa sustii 3 - 4 postari, deschide un topic, nu te opreste nimeni. Vezi ca ai in josul paginii NEWTOPIC si da-i drumul.
Oricum va multumesc amândoura de lamuriri, in sfârsit stiu si eu ce si cum e acolo. Impresia mea gresita era ca e un singur parc...  ( cel mult doua ) :cry:

Din motive electorale sunt mai multe parcuri. Ca suprafata insa s-au restrans de la an la an, prin retrocedari si alte smecheri imobiliare.

Am sa pregatesc ceva materiale pentru un subiect nou dedicat doar acestui parc si zonelor invecinate.

Re: Sectorul 4 TibiV

adila wrote:
au aparut doua parcuri satelit, Parcul Lumea Copiilor si Parcul Oraselul Copiilor. Dupa parerea mea acestea sunt doar niste inventii tampite ale edililor recenti, pentru a evidentia ce mare realizare au facut ei prin reamenajarea lor. Daca acesti sateliti ar fi fost considerati parte din Parcul Tineretului, cum ar fi fost si normal ca doar acolo sunt, trebuiau sa spuna ca au reamenajat 25% din parc, ceea ce era ridicol pentru 8 ani de mandat.

andrei11 wrote:
Impresia mea gresita era ca e un singur parc...  ( cel mult doua ) :cry:

adila wrote:
Din motive electorale sunt mai multe parcuri. Ca suprafata insa s-au restrans de la an la an, prin retrocedari si alte smecheri imobiliare.

O sinteza perfecta a marlaniilor prin care au trecut toate parcurile acestui oras.

Si a kkt-ilor de primari de toate rangurile din ultimii 26 de ani...

(Andrei, impresia ta nu este deloc gresita.
Mergeam in parcul ala acum 30 de ani sa ma dau in motagne-ruse...
NU exista 2-3 parcuri. Fizic NU exista.
Ca la "baietii destpti" din energie... Fraieri! "Baietii destepti" din parcologie fac 10 parcuri dintr-un parc. Si "mulg" de 10 ori mai multi bani...
Sa la bag pe gat "chestii" de tot atatea ori... :x )

Oricum, Tineretului este un caz fericit fata de alte "parcuri lacustre".
Vezi Herastrau si (mai ales) Lacul (strandul) Tei.

O mizerie care continua de un sfert de secol... :(
Dar de ce sa ma mir ? Intr-un oras in care maretul "bar" de pe L.Rebreanu este de o mie de ori mai greu de "scufundat" decat Titanicul ?...

Cetatenii voteaza. Cat ii duce mintea...
Procurorii au prea multi "rechinini" ca sa mai aiba timp si de "plevusca".

Asta este orasul nostru...

• 133 313
  • Posted:
  •  

La sectorul 4 se intampla (in continuare) lucruri traznite.

Asta are sanse sa faca istorie la cutremur. OD16 s-a rasturnat dar asta se va rostogoli ceva mai departe.  :twisted: Cred ca se cheama "sindromul Cararuia".  :lol:

Aceasta statie de taxiuri de pe Soseaua Oltenitei, se afla imediat dupa statia RATB, Constantin Brancoveanu. Poza este facuta duminica 27 noiembrie, in jurul orei 10, asa se explica de ce soseaua este libera.

Aceeasi parcare dar in loc de duminica este luni, 28 noiembrie. Ora este tot 10.

Iar taxiurile sunt parcate in jurul trecerii de pietoni. Daca as fi facut poza la ora 8 nu am fi putut vedea trecerea de pietoni din cauza masinilor.

In ambele cazuri politia ar trebui sa se autosesizeze si totusi nu o face. De ce? Bine ca au pus semn de intersectie periculoasa, dar masuri contraventionale nu aplica. Pai cum este posibil sa parchezi in buza trecerii de pietoni?  

Alo, Politia Rutiera sau cea Locala, se ocupa cineva de aceasta problema?

Re: Sectorul 4 ByOnu

adila wrote:
Alo, Politia Rutiera sau cea Locala, se ocupa cineva de aceasta problema?

Daca doar postezi aici, atunci NU! Nu ca daca le-ai trasmite o petitie oficiala s-ar schimba ceva peste noapte, but still...

Intrebarea este mai mult retorica. Nu ma asteptam sa raspunda Politia la intrebarea mea.

• 133 313
  • Posted:
  •  

Parcul Tineretului a reinceput sa piarda din spatiu. Cel mai nou edificiu este o supraetajare a unui fost wece de pe vremuri, la intrarea ce duce la noua statie de statie de pompare.
In alta ordine de idei...
Ne vedem ne vedem, cum sa nu.  :twisted:

Ce ai fotografiat este viitoare copertina a terenurilor de tenis, care sunt de cativa ani acolo. Eu zic ca este o initiativa buna, pentru a putea folosi terenurile si pe  vreme potrivnica. Pe aceste terenuri se organizeaza si lectii de tenis.

Re: Sectorul 4 ByOnu

http://www.libertatea.ro/stiri/bucurest...17-1695822

O parcare nouă, cu 105 locuri, un ansamblu comercial nou, inclusiv cel agro-alimentar, şi o a doua parcare nouă, în spatele staţiei de metrou, în locul actualei mini-autogări. Acesta este proiectul noii zone Piaţa Sudului, pentru anul 2017. Deocamdată au fost aprobate, luna aceasta, proiectele pentru reconstrucţia zonei. Conform acestora, singua care va rămâne intactă este clădirea Big Berceni. Complexul comercial actual, respectiv clădirea care adăposteşte piaţa agro-alimentară şi spaţiile pentru comerţul nealimentar, vor fi reconstruite. Lângă ele se va rifica un parcaj de 105 locuri, cu un etaj. Peste drum de actuala Piaţă a Sudului,  există acum o mică autogară pentru microbuze şi autobuze care merg la Popeşti-Leordeni, Olteniţa, în general în localităţile din apropierea Bucureştiuluui, zona de sub, sud-est. În locul ei se va ridica un parcaj cu două etaje.

Go to page:  1  ... 13 14 15 16 17 18 19  ... 231

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Totul despre București  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463909 posts in 5794 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”