Topic: M5.1 (D.T. - Eroilor): Discuții generale pe baza lucrărilor și a proiectului
8571 posts, 1722389 views
📖 Pagination options
-
- subway guru
-
Posted:
-
Re: Stiri despre proiect
subway guru
@andrei11
Eu stiam ca te ocupi cu viitorul ceva mai indepartat gen viata de apoi!
Dar daca tot nu pui macar o imagine 'originala' nu copy-paste...ramai cu onoarea 'nereperata'!
@andrei11
Eu stiam ca te ocupi cu viitorul ceva mai indepartat gen viata de apoi!
Dar daca tot nu pui macar o imagine 'originala' nu copy-paste...ramai cu onoarea 'nereperata'!
-
- andrei11
-
Posted:
-
andrei11
E ok, e ca tine, dar :
1) Ăla cu afisele a luat banuţul de pomana. Eu le faceam moka si le puneam unde trebuie, dar nu m-au intrebat.
2 ) N-ai raspuns la intrebarea cand se va inaugura Valea Ialomitei / respectiv Raul Doamnei, raman la parera mea, Valea Ialomitei prin 2018 / 9 si Raul Doamnei + 3 ani fata de Valea Ialomitei.
3) Nu mergem la strand anul asta cu IVA.
E ok, e ca tine, dar :
1) Ăla cu afisele a luat banuţul de pomana. Eu le faceam moka si le puneam unde trebuie, dar nu m-au intrebat.
2 ) N-ai raspuns la intrebarea cand se va inaugura Valea Ialomitei / respectiv Raul Doamnei, raman la parera mea, Valea Ialomitei prin 2018 / 9 si Raul Doamnei + 3 ani fata de Valea Ialomitei.
3) Nu mergem la strand anul asta cu IVA.
-
- subway guru
-
Posted:
-
subway guru
Oricat ai incerca sa divaghezi, momentan tot 'nereperat' ai ramas!
Oricat ai incerca sa divaghezi, momentan tot 'nereperat' ai ramas!
-
- Robert24
-
Posted:
-
Robert24
Pe mine altceva m-a deranjat la fitzuicile lipite (probabil in ultimul ceas)...
Pe mine altceva m-a deranjat la fitzuicile lipite (probabil in ultimul ceas)...
20161127_103852 (2) (Medium).jpg (149.89 KB; downloaded 2628 times)
-
- subway guru
-
Posted:
-
-
- subway guru
-
Posted:
-
Re: Discutii generale pe baza lucrarilor si a proiectului
subway guru
E PMA (put de mare adancime), in toate statiile de metrou ai doua, cate unul la fiecare capat.
E PMA (put de mare adancime), in toate statiile de metrou ai doua, cate unul la fiecare capat.
-
- andrei11
-
Posted:
-
-
- subway guru
-
Posted:
-
subway guru
@133 & all
In perioade de campanie electorala genul asta de discutii aluneca foarte usor in 'balacareala'...Asa ca zic si eu ca Trahanache...putzintica rabdare stimabililor!
@133 & all
In perioade de campanie electorala genul asta de discutii aluneca foarte usor in 'balacareala'...Asa ca zic si eu ca Trahanache...putzintica rabdare stimabililor!
-
- subway guru
-
Posted:
-
subway guru
E la superoferta, trei in una!
Sursa de apa necontaminata in caz de AC, sursa de apa in caz de PSI si sursa normala de apa potabila, tehnologica si menajera!
Mrex e decuplat de secole de la Apa lu Nova!!!
andrei11 wrote:
Asa, si la ce folosesc ?
E la superoferta, trei in una!
Sursa de apa necontaminata in caz de AC, sursa de apa in caz de PSI si sursa normala de apa potabila, tehnologica si menajera!
Mrex e decuplat de secole de la Apa lu Nova!!!
-
- t530
-
Posted:
-
t530
Poti sa-mi spui ce este acest PMA? Teava aceea este fisurata...
Poti sa-mi spui ce este acest PMA? Teava aceea este fisurata...
-
- subway guru
-
Posted:
-
subway guru
Teava aia e doar 'burlanul de protectie', in interior este forajul de mare adancime (cca. 150m) intepat in straturile de Fratesti.
Teava aia e doar 'burlanul de protectie', in interior este forajul de mare adancime (cca. 150m) intepat in straturile de Fratesti.
-
- t530
-
Posted:
-
t530
Lamurit
Am fost un pic pe fuga si imi pare rau ca nu am vazut si pozat spatiile tehnice. Astept urmatoarele statii Romancierilor, Depou si Brancusi!
Lamurit
Am fost un pic pe fuga si imi pare rau ca nu am vazut si pozat spatiile tehnice. Astept urmatoarele statii Romancierilor, Depou si Brancusi!
-
- subway guru
-
Posted:
-
subway guru
Spatiile tehnice le-au vizionat doar cei ce au avut rabdarea sa astepte vizita ministrului!
Spatiile tehnice le-au vizionat doar cei ce au avut rabdarea sa astepte vizita ministrului!
-
- Robert24
-
Posted:
-
Robert24
Asta fac acum. Putzintica rabdare. (Mai trimit si niste e-mail-uri de serviciu, ca deh, vine vacanta!
Asta fac acum. Putzintica rabdare. (Mai trimit si niste e-mail-uri de serviciu, ca deh, vine vacanta!
📖 Pagination options