MetrouLucrări de modernizare și extindere a infrastructurii pentru metrouM5 Drumul Taberei - Eroilor - Iancului - PantelimonM5 • Discuţii, planuri, ştiri

Topic: M5.1 (D.T. - Eroilor): Discuții generale pe baza lucrărilor și a proiectului

8571 posts, 1726184 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 420 421 422 423 424 425 426  ... 613

📖 Pagination options
Re: Stiri despre proiect subway guru

Mai baieti, dragi colegi, cand v-am vazut la fata locului cu DSLReurile agatate de gat mi-am zis ca nu e cazul sa mai fac fo poza...toata lumea se astepta sa se umple forumul de imagini care de care mai interesante, din partea cunoscatorilor si cand colo...vax, nada, nothing...chiar Asa sa ma fi inselat de rau si tot efortul a fost pentru...nimic?
Luati in considerare ca nu toti forumistii au putut fi pe teren desi ar fi vrut dar nu au putut...
Acum pe bune, pe forumul asta trebuie sa vina doar unii cu 'info'???
:popa:

Re: Stiri despre proiect andrei11

Si acum, tot pe bune, in afara de tunel ce se putea fotografia asa, sa-ti sara in ochi ?
Statiile seamana pana la identitate unele cu altele, difera culoarea.
Repet, interesant a fost tunelul,  intr-adevar nu ai ocazia sa-l vizitezi ca si muritor de rând. In rest...
Iar unele fotografii au aparut. Acum daca o suta de persoane au facut aceeasi fotografie din aproximativ aceeasi pozitie chiar trebuiau sa apara toate 100 ? Eu spun ca au fost postate  fotografii suficiente pe forum care reflecta in totalitate stadiul  lucrarilor.
Special la Orizont n-am fost, peste doi - trei ani  o sa-l vizitez ajungand acolo cu metroul. Asta daca suntem sanatosi pana atunci.
Deci parerea mea strict personala este ca e ok cum a fost prezentat evenimentul.
Interesant ar fi altceva, dar din pacate nu se poate raspunde.
Când vor fi inaugurate statiile.
Am pus aceeasi intrebare si la M 4 si din pacate nu mi s-a raspuns.
Sfârşitul anului este extrem de aproape si nicio informatie nu mai rasare de acolo...
Si ca sa fiu on topic.
La Râul  Doamnei când se preconizeaza metrou  ? Eu spun ca acolo o sa se concentreze fortele cand se vor inaugura celalalte statii. Sa vedem. Oficial in 31 Decembrie 2017. In buna traditie româneasca capitalista asta inseamna 1 Decembrie 2018 Plus 3 ani, inseamna Râul Doamnei in 1 Decembrie 2021. Am sau nu dreptate ?

Nu e deloc ok, sunt muuult mai putine poze decat v-am pus eu in avanpremiere...probabil ca lenea e cucoana mare...probabil ar fi trebuit sa-i facem o invitatie speciala doar lui 133!...restul puteau sta linistiti acasa la gura sobei!
Ce as putea sa mai zic...multi vede, putini cunoaste...macar ti-ai luat medalii pentru ca te-ai deranjat din asternut???
:bere:
P.S.
Pana la urma cred ca prosti au fost constructorii, daca taxau la intrare ieseau pe profit nu in paguba!
La 9:30 la Favorit era coada la intrare mai ceva ca la permise auto...
:lol:  :lol:  :lol:

A, parca un boltar are mai mult de 1 m lungime, nu ? Cine a pus treburile alea ca mai sunt 100 m / 150 m / etc de la / la Favorit / Orizont s-a pacalit, ca le-a pus fix pe inelele numerotate 50, 100, 150, etc.

• 133 313
  • Posted:
  •  

Re: Stiri despre proiect 133 313

Io n-am dslr.  :twisted: Telefonu' 3 megapicsi e sfant pentru viteza. Altfel nu mai ajungeam io sa fac si DT si Sudului in acceasi zi. Io am fost duminica de la RD la Eroilor dar cand am vazut ca oamenii se mobilizeaza pe forum sa se intalneasca acolo mi-am zis ca subsolu' e extraacoperit iar io sa merg sa acopar restul, unde nu-i mai tin picioarele pe altii. Asa am si zis si m-am tinut de cuvant.

Re: Discutii generale pe baza lucrarilor si a proiectului t530

@Guru - la DT34 era o teava de ~50cm grosime care venea din tavan pana sub nivelul sinei...este cumva "ciuperca verde" de la suprafata?

20161127_101826 by T530 ., on Flickr

Ei nenicule, vezi ca daca vrei...poti!!!
133 313 wrote:
Io n-am dslr.  :twisted: Telefonu' 3 megapicsi e sfant pentru viteza. Altfel nu mai ajungeam io sa fac si DT si Sudului in acceasi zi. Io am fost duminica de la RD la Eroilor dar cand am vazut ca oamenii se mobilizeaza pe forum sa se intalneasca acolo mi-am zis ca subsolu' e extraacoperit iar io sa merg sa acopar restul, unde nu-i mai tin picioarele pe altii. Asa am si zis si m-am tinut de cuvant.

Ai luat si tu plasa, la fel ca si mine...

Guru, cum e cu boltarul, are sau nu mai mult de 1 m lungime ? Asta de tip nou, ca cel  de tip vechi are 1,1 m.
subway guru wrote:
Ce as putea sa mai zic...multi vede, putini cunoaste...macar ti-ai luat medalii pentru ca te-ai deranjat din asternut  ???

1) Asa cum ti-am spus si cum stii, am declarat de mai multe ori ca nu ma pricep la metrouri / constructii.
2) Duminică ? Pe la 7,30 ( dimineata ) eram deja iesit din casa...
PS : La Favorit am fost pe la 11,30 parca, cris_m poate sa confirme ca ne-am intâlnit intâmplator la suprafata.
Inauguram Valea Ialomitei - Eroilor la anul ? Da sau ba. Ca de Râul Doamnei nici nu poate fi vorba, asa cum am spus, daca merg toate unse, dupa ce se inaugureaza Valea Ialomitei - Eroilor mai punem + 3 ani.
Stai sa caut dialogul intre noi unde spuneai ca statia Raul Doamnei va fi inaugurata  odata cu tot tronsonul...

Bre te credeam 'connaisseur', boltarul vechi are fix un metru, cel nou fix 1,50m...
Dar daca nu ai venit cu dovada 'video' ramai 'postac'!

N-am nevoie de dovada video, e suficient pentru mine si pentru cine ma crede  pe cuvânt.
Deci sagetile acelea au fost puse de profesionisti.  :twisted:
Mai interesant era daca se da drumul la anul sau  nu.
Off topic
Pentru strand mi-am luat speranta anul asta, dar sunt rabdator...

Re: Stiri despre proiect General_Katana

subway guru wrote:
Nu e deloc ok, sunt muuult mai putine poze decat v-am pus eu in avanpremiere...probabil ca lenea e cucoana mare...probabil ar fi trebuit sa-i facem o invitatie speciala doar lui 133!...restul puteau sta linistiti acasa la gura sobei!
Ce as putea sa mai zic...multi vede, putini cunoaste...macar ti-ai luat medalii pentru ca te-ai deranjat din asternut???
P.S.
Pana la urma cred ca prosti au fost constructorii, daca taxau la intrare ieseau pe profit nu in paguba!
La 9:30 la Favorit era coada la intrare mai ceva ca la permise auto...
:lol:  :lol:  :lol:

Cum adica "Pana la urma cred ca prosti au fost constructorii, daca taxau la intrare ieseau pe profit nu in paguba!" ? Pei dupa ce ca Metrofas-ul bucurestean ne-a bagat mana-n buzunar nejustificat ani la rand pe cartele, tu le mai dai si idei de extra profit peste smecheriile lor ?!  
Fara suparare dar nici in gluma nu as pune problema asa.  :twisted:

EU am inteles ca moderezi dar de contribuit nu contribui cu nimic???

Guru, multumesc  colegului t 530.
Uite dovada că ăla cu afisele nu stie sa calculeze distantele corect.
Salutari de la << postac >>  ;)
11-28-2016 10-40-39 PM.png (384.87 KB; downloaded 3144 times)
subway guru wrote:
EU am inteles ca moderezi dar de contribuit nu contribui cu nimic???

N-am cu ce, eu ma ocup cu trecutul. Altii mai in tema se ocupa cu viitorul.

@Katana
Nici macar nu e o idee noua, e veche de cand lumea a inventat primul tunel cu scut!!!
Brunel a aplicat-o cu mare succes cand a ramas in pana de finantare cu faimosul sau tunel pe sub Tamisa!
Adesea am glumit pe tema asta cu tunelistii nostri cand ramaneau in pana de finantare!
P.S.
Nu inventam noi nici roata si nici apa calda!

Go to page:  1  ... 420 421 422 423 424 425 426  ... 613

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: M5 • Discuţii, planuri, ştiri  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463975 posts in 5794 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”